Nyheter

Zombie Boy (Rick Genest) – tatueringsmodell begick självmord

Rick Genest, mer känd under sin pseudonym Zombie Boy, hittades död den 1 augusti 2018 i sitt hem i Montreal. Den berömda kanadensiska tatueringsmodellen var 32 år gammal vid sin död, och han levde inte förrän han fyllde 33 år i bara en vecka..

Zombie Boy (Rick Genest) - information om självmord och fotoexempel på tatueringar

Zombie Boy (Rick Genest) – information om självmord och fotoexempel på tatueringar

Vad är han känd för?

Han täckte helt sin kropp med tatueringar som fick Rick att se ut som ett skelett. Tack vare dem blev killen två gånger Guinness bokrekordhållare. Han gjorde sin första tatuering till minne av segern över cancer, och vid 20 års ålder var hans kropp 90% täckt av tatueringar. Idéerna och författarskapet till de flesta av dem tillhör tatueraren Frank Lewis..

I en av hans intervjuer erkände Genest att han tog bilder med människor på gatan för pengar och därmed försörjde sig. Under 2010 blev hans Facebook -konto mycket populärt och lockade uppmärksamheten hos en designer som arbetade med Lady Gaga, som erbjöd killen ett samarbete. Senare deltog Zombie Boy i inspelningen av videon “Born This Way”, där sångarens smink helt upprepade Genests tatuering. Efter det fick han sin otroliga popularitet. Killen deltog i både modevisningar och filmning för glansiga tidskrifter. Han lyckades också medverka i flera filmer och medverkade också i olika tv -program. I slutet av 2011 blev modellen ansiktet på Mugler -kollektionen. Innan hans död arbetade Rick med Mike Riggs på sitt nya album..

foto Zombie Boy Rick Genest 04.12.2018 №279 - foto av Zombie Boy -

foto Zombie Boy Rick Genest 04.12.2018 №276 - foto av Zombie Boy - foto Zombie Boy Rick Genest 04.12.2018 №275 - foto av Zombie Boy - foto Zombie Boy Rick Genest 04.12.2018 №274 - foto av Zombie Boy -

Var det ett självmord?

Vid 15 års ålder fick Rick diagnosen hjärntumör. Trots att situationen var kritisk under en lång tid var flyttningsoperationen framgångsrik, men hans inställning till livet förändrades, han började ofta “skämta och leka” med döden. Man tror att killen på grund av psykiska problem bestämde sig för att ta sitt liv. Lady Gaga, efter att ha lärt sig om händelsen, skrev ett inlägg på sin Twitter, där hon uppmanade att inte vara rädd för att be om hjälp från dina vänner och nära och kära om du lider. Modellens släktingar förnekar dock möjligheten till självmord. Hans chef uppgav att dödsfallet berodde på en olycka. Genests hus på 3: e våningen hade en balkong med mycket farliga räcken. Han hade redan fallit från det en gång, strax före sin död. Förmodligen gick killen ut för att röka och satte sig på räcket, men kunde inte motstå och föll igen, bara den här gången var utgången dödlig. Den kvällen var han hemma med sin flickvän, som också hävdar att det inte var självmord. Rick var på bra humör, berättade om den kommande inspelningen och gick sedan för att röka på balkongen. Utan att vänta på killens återkomst bestämde hon sig för att kontrollera om allt var i sin ordning, men fann honom redan död. Flickan ringde genast polis och läkare. Efter sådana detaljer raderade Gaga inlägget och bad de avlidnas släktingar om ursäkt..

foto Zombie Boy Rick Genest 04.12.2018 №273 - foto av Zombie Boy -

foto Zombie Boy Rick Genest 04.12.2018 №260 - foto av Zombie Boy - foto Zombie Boy Rick Genest 04.12.2018 №258 - foto av Zombie Boy - foto Zombie Boy Rick Genest 04.12.2018 №257 - foto av Zombie Boy -

En dag efter tragedin dök ett mystiskt inlägg upp på modellens Instagram -konto. Han satte antagligen publiceringen på en timer. Fotot visade en ljusring i mörkret, och i beskrivningen av inlägget bifogades en dikt om Damballah, en mystisk enhet, som han själv skrev. Vissa tog det som en självmordsbrev som bekräftade självmordsversionen..

Representanter för Dulcedos ledningsmodelleringsbyrå sa att modellen vid hennes död var helt nykter och inte var påverkad av droger..

Skulptören Mark Quinn, inspirerad av Ricks arbete, bestämde sig för att skapa en bronsstaty som når 3,5 meter i höjd och kommer att visas i Medical Gallery of the Museum of London. Den ursprungliga versionen av skulpturen presenterades redan 2010, men nu har Mark accelererat och är redo att presentera sin skapelse redan 2019.

Zombie Pojke (Rick Genest) – foto från 04.12.2018

Titta på videon:

Förberedd av: lissara (Lissara Kesler)