nyheter

22 Rihannas haitatovering for å minnes datoen hennes med Drake

Nylig spredte mange tabloider og forskjellige publikasjoner nyheten: 22 Rihannas tatovering med en tegning av en hai til minne om en date med Drake er en realitet, og ikke en annen fiksjon av fans og fans..

Den neste tatoveringen til den 28 år gamle kjendisen Rihanna (Robin Rihanna Fenti) mottok en høy reaksjon i media, ikke så mye på grunn av dens kunstneriske verdi, men på grunn av den romantiske historien som omslutter historien til dette tatoveringsdesignet og betydningen som er innebygd i den..

22 Rihannas haitatovering som et minne om en date med Drake - bilde 1

22 Rihannas haitatovering som et minne om en date med Drake – bilde 1

De som følger kunstnerens arbeid er godt klar over det rørende kyss og anerkjennelse som ble adressert til Rihanna, rapper Drake, på arrangementet – MTV Video Music Awards, foran et million publikum. Arrangementet provoserte fremveksten av en velbegrunnet samtale om gjenopptakelse av forholdet til stjerneparet og til og med om et mulig, forestående engasjement.

Umiddelbart etter overrekkelsen av MTV Video Music Awards ble sangeren i Drakes selskap sett på et offentlig sted med en bestemt film som dekket området på huden som en ny tatovering med et haimønster ble påført, som har et kamuflasjemønster.

22 Rihannas haitatovering som et minne om en date med Drake - bilde 4 22 Rihannas haitatovering for å minnes datoen hennes med Drake - bilde 2 22 Rihannas haitatovering som et minne om en date med Drake - foto 3

Som det ble kjent, ble en tatovering med en kamuflasjehai påført Rihannas kropp til minne om en date med rapperen Drake, hvor han presenterte henne et mykt leketøy i form av et havdyr – en hai. Datoen for to kjendiser fant sted i Toronto Water Park.