nyheter

Amador Lopez brukte hele dagen på å tatovere

Her kan du finne ut om ny tatovering av den kjente arkeografen og danseren Amador Lopez, bli kjent med bildet av tegningen, lære dens historie og betydning.

Amador Lopez brukte hele dagen på å tatovere

Amador Lopez brukte hele dagen på en tatovering - foto

Den berømte koreografen og danseren Amador Lopez fikk en tatovering på hele ankelen. Dette ble rapportert av 1 + 1 TV -kanalen. Amador, som snakket om følelsene sine, sammenlignet tatoveringsprosessen med fødsel. “Det virker for meg – sa han til kameraet – dette er verre.” Og ifølge programlederen for “High Life” -programmet inviterte han alle til å tenke på behovet for en tatovering faktisk.

Artisten valgte selv en turteltatovering. “Hun er amuletten min,” sa Lopez. Videre, fortsetter historien, forklarer koreografen at han bruker mye energi på arbeidet sitt. “Jeg vil at skilpadden skal balansere og roe meg ned,” sier han..

Uansett, den syv timers smerten er allerede bak, og på ankelen – en talisman -tatovering.

Amador Lopez ble født i Venezuela og var alvorlig involvert i koreografi fra tidlig barndom. I en alder av 7 år la Amador gjerde til dans og oppnådde til slutt suksess i denne sporten. I 2000 ble han verdensmester. Imidlertid ble koreografi hans yrke. Etter å ha flyttet til Kiev, opprettet Lopez sitt eget dansestudio og showballett. Jobber som koreograf med kjente popartister – Valery og Konstantin Miladze, Philip Kirkorov og andre. I TV -prosjektet “I dance for you” er han juryens leder.

Se videoen: