nyheter

Bartolo Colon viste en ny dramatisk tatovering som tar opp nesten hele venstre arm

Til tross for at baseballspilleren allerede har nådd den ærverdige alderen på førti-fem, har han allerede klart å spille for flere topplag som Chicago White Sox, New York Yankees og Oakland Athletics, til han signerte med Texas Rangers “. Kannen har overrasket fansen med sin signaturbane mer enn én gang, men selv nå finner Bartolo Colon fremdeles måter å “oppgradere” seg selv og overraske selv de mest sofistikerte baseball -fansen..

Bartolo Colon viste en ny dramatisk tatovering - foto 1

Bartolo Colon avslørte en ny dramatisk tatovering – fakta

Nei, han har ikke lagt til nye omganger i skytearsenalet, selv om Colon allerede er kjent for å kunne kaste hurtigball i stor fart fra nesten hvor som helst på banen. Og nei, han har ikke kunngjort at han skal spille på posisjon neste sesong (kan du til og med forestille deg det?). Beste amerikanske mugge fant en morsommere måte å beundre fansen på.

Det Colon viste verden i den attende omgangen, da Texas Rangers tapte 13-0 mot Seattle Mariners på Globe Life Park, var mye større. Bokstavelig. Det viste seg at Colon plutselig bestemte seg for å få en ny tatovering, som tar opp nesten hele venstre arm. Den inneholder en regnbuefarget englevesen som kjemper mot noen som definitivt ser ut som en djevel..

Generelt skildrer denne scenen kampen mellom erkeengelen Michael og djevelen, og det ser fantastisk ut. Generelt er bildet av denne helgen et populært emne for en tatoveringsskisse. Det kan virke som om dette er et ganske merkelig valg, men tilsynelatende var det en verdsatt drøm for Colon..

“Dette er erkeengelen Michael. Jeg har lenge ønsket å få en slik tatovering, kommenterte Colon etter kampen. “I år bestemte jeg meg endelig for at jeg skulle gjøre det, men det var for varmt. Tatoveringen ville ikke gro godt. Heldigvis ble det kjøligere da, og jeg skyndte meg å fylle det opp i helgen, ”forklarte han og hadde en fridag i Texas Rangers sist torsdag..

Et bilde av tatoveringen dukket umiddelbart opp på Internett og forårsaket en opphetet diskusjon i sosiale nettverk. Fans og vanlige mennesker er selvfølgelig veldig interessert i hva som påvirket Bartolos valg. Det er vanskelig å bedømme noe ut fra hans behersket kommentar. Kanskje utøveren er ekstremt religiøs? Eller er det påvirket av John Miltons roman Paradise Lost? Uansett vil vi aldri vite svaret på disse spørsmålene..

Bartolo Colon viste en ny dramatisk tatovering - foto 2

Det skal innrømmes at tatoveringen er på topp. Et lyst detaljert bilde, alle følelser blir perfekt lest på ansiktene til karakterene. Det ser ut til at det berømte plottet begynte å leke med nye farger på hånden til den berømte baseballspilleren.

Interessant faktum: et portrett av Bartolo selv flagrer på armen til en baseballfantasi. En mann ved navn Matt Sassi satset i en av kampene: hvis Bartolo klarer å score hjemmeløp, får han en tatovering i ansiktet. Matt og vennene hans deltok personlig i kampen for å være vitne til denne suksessen. Ikke før sagt enn gjort. Selv om Matt viste seg å være en ordmann, så ser ikke tatoveringen hans like pen ut som Bartolos tatovering. Tilsynelatende må du tenke nøye på innsatsene dine, selv om Matt tror at han i denne situasjonen heller ville vinne enn å tape. Sassi er glad han fikk en tatovering. “Jeg vil vise det til barna – hvis jeg noen gang har dem,” kommenterte han, “så lenge jeg kan vise tatoveringen for min lille nevø.”.

Når vi går tilbake til temaet, gratulerer vi Bartolo oppriktig med den nye tatoveringen. Det ser virkelig episk ut. Vi håper at den nye tatoveringen vil innvarsle en ny karriererunde, full av minneverdige seire og lyse kamper..

Se videoen:

Forberedt av: MPRIBYTKOVA (Maria Pribytkova)