nyheter

Changpeng Zhao får en tatovering med Binance -logoen

Tatoveringer er en livslang forpliktelse, og de som ønsker å få en, anbefales vanligvis å tenke dypt over designet som skal brukes. Hver person har sine egne grunner til å få sin første tatovering. Noen ønsker å feire en minneverdig hendelse i livet, andre gjør det for kunstens skyld, og vurderer sin egen hud som en spesiell type lerret. Årsakene til at bilder vises på kroppen og valg av design er like individuelle som menneskene som bruker dem..

Changpeng Zhao tatoverer Binance -logoen som et symbol på hans evige engasjement for plattformen - foto

Changpeng Zhao antyder hensikt om å bli tatovert med Binance

1. desember twitret administrerende direktør i Binance en lenke til en instagram -video som viser en arm med en tatovering av Binance -logoen. Selv om tweeten antydet at det var hans hånd, har ingen ennå bekreftet at det var CZ selv..

Bekreftelse på ny tatovering

Senere ble det faktum å ha et tatoveret bilde på armen til CZ bekreftet av en melding på Binance -siden. Meldingen, skrevet av CZ selv, ga en forklaring på omstendighetene som bidro til utseendet på tatoveringen. Det hele startet med en enkel lunsj i Singapore med Luc Wagman og Gareth fra Coinmarketcap.

CZ fortsatte senere med å forklare: “Mens vi spiste middag med Luke og Gareth i Singapore, oppdaget vi under samtalen vår at armen til Luke hadde blitt tatovert med Bitcoin -logoen. Som det viste seg, hadde Luke til hensikt å legge CoinMarketCap og Binance -logoene til dette bildet, og forvandle hånden til en symbolsk kryptohånd. “.

Opprinnelsen til logoen

Historien om utseendet til den tatoverte logoen ble ledsaget av et innlegg om selve historien om fremveksten av bildet av Binance -merket..

16 måneder før det, da du opprettet plattformlogoen, ble forskjellige alternativer prøvd. Det var tanker om å presentere logoen som spill, bilder med forespørsler på børsen i form av to firkanter, for å slå betydningen av det “binære” ordet i navnet Binance (som en kombinasjon av ordene Binary Finance).

Som et resultat endte vi opp med to firkanter stablet oppå hverandre, som lignet for mye på tallet “8”. Selv det faktum at 8 -tallet regnes som et lykketall i hodet til kineserne, syntes ikke å være en tilstrekkelig forklaring for å ta et slikt selskapssymbol. Etter flere forsøk på å lage logovariasjoner, presenterte designer Tan diagonale firkanter som overlapper hverandre, den ene over den andre..

Hvis vi sammenligner et slikt bilde som overlappingen av “bud” og “spør” når du handler på børsen. CZ satte pris på denne versjonen av bildet, men det så fortsatt ikke ut som et merke.

Deretter ble det bestemt at 2 firkanter fra den forrige versjonen ble installert på det større torget, noe som innebar at selskapet skulle bli en plattform, et sted hvor hendelser finner sted, en plattform for utveksling. Designernes arbeid med fortykkelse av linjene har ført til fremveksten av de mest vellykkede av logoene, som fullt ut lever opp til navnet..

Hengivenhet til selskapet

Etter å ha fått tatoveringen begynte Changpeng Zhao å reflektere over hele sitt engasjement for Binance -plattformen, og arbeidet for å kontinuerlig forbedre den. CZ er overbevist om merkevarens sterke fremtid, som tatoveringen viser.

CZ kontaktet også grunnleggerne av ICO, og spurte om de var villige til å bevise sin lojalitet ved å gjøre en lignende handling. Ifølge CZ må skaperen av selskapet være så dedikert til arbeidet sitt at han bestemmer selv en så gal handling som å tatovere en logo på sin egen kropp..

Forberedt av: fri tekst (Denisova Natalya Alekseevna)