nyheter

Charlotte Roche og hennes tatovering av donorkortet

Forfatter og vert Charlotte Elizabeth Grace Roche taklet sin største utfordring i livet med profesjonell hjelp.

Charlotte Roche og tatoveringen hennes med et donorkort - informasjon og fotoeksempler på tatoveringsdesign

Charlotte Roche og tatoveringen hennes med et donorkort – informasjon og fotoeksempler på tatoveringsdesign

Charlotte Roche og hennes donorkortetatovering – fakta

I 2001 hadde Charlotte et bryllup med produsent og TV-manusforfatter Eric Pfeil (de hadde en datter, Paulie, men ekteskapet varte ikke lenge. I 2007 giftet Charlotte seg med medgrunnleggeren av Viva, Martin Keb). Dessverre, på vei til hendelsen, ble hennes tre brødre drept i en bilulykke og moren ble alvorlig skadet..

Charlotte Roche brukte mange år på å besøke en psykoterapeut for å lindre hennes psykiske smerter. Hun klandret seg selv for deres død. Hun klarte å takle situasjonen først etter nesten 17 år. Beslutningen er veldig kontroversiell og så åpenbar, men likevel effektiv.

Charlotte Roche fikk en tatovering med et donorkort 25.11.2019 №007 -tatovering-

Charlotte Roche lot et tatovering av et organdonorkort

Hun lurte på hvorfor skjebnen var gunstig for henne, hvorfor hun forble i live, og hennes tre brødre døde i sin beste alder. I mer enn 15 år hjemsøkte disse tankene. “Disse tankene ødela det beste i livet mitt.”.

For tiden ser ikke Charlotte lenger en terapeut. Hun innså at ingenting mer forferdelig kunne skje i livet hennes enn en ulykke i 2001. “Jeg tror at alt som skjer med meg i fremtiden ikke kan være så forferdelig som det var da.”.

Charlotte Roche fikk en tatovering med et donorkort 25.11.2019 №006 -tatovering-

Charlotte skaffet seg en tatovering med et organdonorkort. Hun opplevde personlig all smerten ved å miste mennesker i nærheten av henne og vil nå hjelpe andre mennesker slik at de ikke opplever det Charlotte har opplevd på mange år.

På Instagram la hun ut et innlegg med et bilde av tatoveringen og skrev: «Nesten alle skjønner at det er en god idé å ha et organdonorkort. Nesten ingen har det. Dette burde ikke være! Det er ekstremt enkelt å bestille et organdonorkort online. Til og med skrive ut på deg selv “.

“Jeg har en tatovering på venstre underarm med et organdonorkort. Jeg vil fikse alt før jeg dør “.

Charlotte Roche fikk en tatovering med et donorkort 25.11.2019 №005 -tatovering-

Det uvanlige livet til Charlotte Roche

Hvis du blir bedre kjent med Charlotte, så vil situasjonen med tatoveringen ikke lenger være så overraskende for denne jenta. Hun gikk gjennom mye i livet sitt og så mye. Litt biografi:

I 1993, da hun var en seksten år gammel jente, forlot hun hjemmet. Sammen med kjærestene grunnla de rockegruppen “The Dubinskis”, som ikke varte for lenge. Charlotte likte imidlertid å opptre offentlig. Bare for anerkjennelsens skyld barberte hun seg skallet og laget til og med tegninger av sitt eget blod. Heldigvis varte ikke dette livet lenge. Hun lyktes på audition for den tyske musikkanalen Viva, som åpnet sitt eget show, Fast Forward. Så hun oppdaget talentet til en TV -presentatør i seg selv..

Hun ble en etablert forfatter senere i 2008, og skrev en bestselger med tittelen Forbudte områder. Kritikere anså dette verket for å være pornografi, og fans, tvert imot, en ny klassiker av den erotiske sjangeren..

I 2010, i et intervju, ga Charlotte et løfte om at hun ville ha sex med Christian Wulff selv (Tysklands president) med en betingelse: han må legge ned veto mot loven om atomreaktorer.

Charlotte Roche fikk en tatovering med et donorkort 25.11.2019 №004 -tatovering-

Charlotte Roche fikk en tatovering med et donorkort 25.11.2019 №001 -tatovering- Charlotte Roche fikk en tatovering med et donorkort 25.11.2019 №002 -tatovering- Charlotte Roche fikk en tatovering med et donorkort 25.11.2019 №003 -tatovering-

Fra ungdomsårene likte Charlotte publikums oppmerksomhet. Hun prøvde å sjokkere publikum på noen måte, selv om situasjonene er kontroversielle og tvetydige..

Nå tror jeg at ingen vil ha noen spørsmål om tatoveringen på underarmen med et donorkort. Kanskje ideen i seg selv ikke er så praktisk, men Charlotte hadde på den tiden andre tanker i hodet. Hun ønsket å tiltrekke publikums oppmerksomhet til seg selv igjen, men viktigst av alt, på denne måten klarte hun å takle belastningen på mange år..

Se videoen:

Forberedt av: KIDMAIN (Dmitry Lysov)