nyheter

Elina Kamiren (Karjakina), deltaker i HOUSE 2 – bestemte seg for å fjerne en mislykket tatovering på magen

Som det ble kjent, bestemte Elina Kamiren (Karjakina), en deltaker i HOUSE 2, for å fjerne en mislykket tatovering på magen, som forrådte identiteten hennes og beviste at det var hun og hennes nakne kropp som var til stede i en erotisk video som er tilgjengelig for visning for alle brukere på nettverket.

Tatoveringen, som er plassert på et fremtredende sted og umiddelbart blir husket for sitt lave ytelsesnivå og et unødvendig utseende, ga ikke Elina Kamiren noen sjanse til å unnslippe berømmelse og tilskrive nakenvideoen til noen andre, tk. ved denne tatoveringen på magen – ble hun umiddelbart og ubetinget identifisert.

Elina Kamiren (Karjakina), deltaker i HOUSE 2 - bestemte seg for å fjerne en mislykket tatovering på magen - bilde 1

Elina Kamiren (Karjakina), deltaker i HOUSE 2 – bestemte seg for å fjerne en mislykket tatovering på magen – bilde 1

Etter hendelsen bestemte Elina at hun skulle kvitte seg med mønsteret som kunne “avklassifisere eventyrene hennes” og bestemte seg for å gå til en tatoveringssalong for å dekke den mislykkede tatoveringen rundt navlen med et nytt mønster. I ferd med å avklare nyansene med tatoveringsmesteren bestemte Elina at det er bedre å forlate stedet på magen uten en tatovering og fjerne det helt – mesteren snakket om tilgjengeligheten av moderne utstyr, som uten smerter og spor, lar deg bli kvitt tatoveringsmerker på kroppen helt.

Elina Kamiren (Karjakina), deltaker i HOUSE 2 - bestemte seg for å fjerne en mislykket tatovering på magen - bilde 3 Elina Kamiren (Karjakina), deltaker i HOUSE 2 - bestemte seg for å fjerne en mislykket tatovering på magen - bilde 22 Elina Kamiren (Karjakina), deltaker i HOUSE 2 - bestemte seg for å fjerne en mislykket tatovering på magen - bilde 4

Elina Kamiren (Karjakina), deltaker i HOUSE 2 - bestemte seg for å fjerne en mislykket tatovering på magen - bilde 5 Elina Kamiren (Karjakina), deltaker i HOUSE 2 - bestemte seg for å fjerne en mislykket tatovering på magen - bilde 6 Elina Kamiren (Karjakina), deltaker i HOUSE 2 - bestemte seg for å fjerne en mislykket tatovering på magen - bilde 7

Vi vil merke at i tillegg til partak i nærheten av navlen, har Elina Karjakina (Kamiren) også tatoveringer – som hun ikke kommer til å redusere, men tenker på å endre og forbedre seg, som hun sier i sosiale medier. Nettverk.

Utarbeidet i henhold til informasjonen som er gitt stedet for kunststudioet DopingTattoo, som kan skryte av en imponerende samling greie tatoveringer og greie priser for arbeidet sitt.