nyheter

Fremtiden for tatovering uten nåler

Fra materialet vil du lære om den siste utviklingen og teknologien som lar deg gjøre injeksjoner (injisere pigment under huden) mens du påfører et tatoveringsmønster uten å bruke nåler og hud punkteringer i et kjent format, noe som vil redusere ubehag, gjøre tatoveringen prosedyren tryggere og enklere.

Fremtiden for nåleløs tatovering - info og fakta

Fremtiden for nåleløs tatovering: ny nåleløs injeksjonsteknologi og dens anvendelse i tatovering – fakta

Mange vil tro at for en tatoveringselskere, spesielt for eieren av et stort antall tatoveringsdesigner på kroppen, ser nålene kjent ut og injeksjonene forårsaker ikke ubehag – men dette er langt fra tilfelle.!

Jeg kjenner personlig flere voksne, store, sterke og tungt tatoverte menn som bokstavelig talt “surer” ved synet av nåler, selv ved synet av injeksjoner på TV -skjermen – de vender seg engstelig og ser bort.

Injeksjoner er et stort ubehag og et reelt problem som bør løses i 2020.!

Drømmen til mennesker med problemet ovenfor ville være tatoveringsprosessen uten nåler, uten injeksjoner, uten ubehag og frykt. Og dette er virkeligheten – i dag!

Fremtiden for nåleløs tatovering er en ny nåleløs injeksjonsteknologi og dens anvendelse i tatovering - foto 5

Fremtiden for nåleløs tatovering er en ny nåleløs injeksjonsteknologi og dens anvendelse i tatovering - foto 3 Fremtiden for nåleløs tatovering er en ny nåleløs injeksjonsteknologi og dens anvendelse i tatovering - foto 2 Fremtiden for nåleløs tatovering er en ny nåleløs injeksjonsteknologi og dens anvendelse i tatovering - foto 1

Fakta om en ny metode for injeksjon av væske (pigment, medisiner, etc.) under menneskehuden

Forskere ved University of Twente har i årevis jobbet med å gjøre injeksjoner mer akseptable ved å eliminere nåler fra prosessen..

Naturligvis er tatoveringsprosessen ikke det primære målet i forskernes arbeid, men på dette området vil utviklingen være mer enn mulig.!

Forskere ønsker først og fremst ved hjelp av ny utvikling å bli kvitt en rekke medisinske problemer knyttet til produksjon og avhending av medisinske nåler, for å gjøre administrasjonen av medisiner mindre smertefull og skremmende. Tenk hvor mange barns tårer under vaksinasjon eller behandling som rett og slett kunne elimineres …

Takket være arbeidet til et team av forskere ledet av David Fernandez Rivas, er det utviklet en teknologi som bruker laser og lar deg injisere væske (eller pigment ved tatovering) under huden uten direkte kontakt med overflaten..

Fremtiden for nåleløs tatovering er en ny nåleløs injeksjonsteknologi og dens anvendelse i tatovering - foto 9

Fremtiden for nåleløs tatovering er en ny nåleløs injeksjonsteknologi og dens anvendelse i tatovering - foto 8 Fremtiden for nåleløs tatovering er en ny nåleløs injeksjonsteknologi og dens anvendelse i tatovering - foto 4

Hvis vi prøver å beskrive prinsippet for bruk av enheten så enkelt og tydelig som mulig, er stoffet (væsken) i en smal kanal med mulighet for å gå ut av et mikroskopisk hull. Der blir væsken oppvarmet av en laser til kokepunktet et øyeblikk, noe som gjør at mens stoffets egenskaper beholdes, kan den overføres til en gassform (damp), som øker volumet og skyver det gjennom det minste hullet ved en vanvittig hastighet – 100 meter i sekundet (360 km / t) … Med denne hastigheten vil stoffet eller tatoveringsmaling kunne opprettholde egenskapene og trenge inn i huden, raskere og praktisk talt uten smerter..

Høres gal ut? Men denne enheten kan faktisk skyte væske og kan snart gjøre tatoveringsprosessen ikke bare smertefri, men også berøringsfri..

Selv om dette bare er en utvikling, vet vi ikke hvor mye enheten vil koste, og om den skal brukes til en tatovering – vil den revolusjonere tatoveringsverdenen …

Men hvis vi forestiller oss at forskere vil klare å nå sine mål, begynner jeg allerede å tegne en verden der barn ikke gråter når de får obligatoriske vaksinasjoner, det er ingen fjell med medisinsk avfall i havet og søppelfyllinger, og jeg vil ikke lenger føle ubehag på legekontoret..

Og her er en video fra utviklingsteamet: