nyheter

Hayden Panettiere fikk en ny tatovering på nakken med Eye of God Ra

En berømt filmskuespillerinne – en stjerne i TV -serier og en talentfull sanger, gledet sine fans for noen dager siden ved å lage en ny tatovering på halsen (ryggen) med en tegning av Eyes of God Ra.

Hayden Panettiere fikk en ny tatovering på nakken med Eye of God Ra = foto

Hayden Panettiere får en ny tatovering på nakken med Eye of God Ra – fakta

Hayden kan trygt tilskrives unntakene fra stjernebildet i hans generasjon, tk. hun vedlikeholder praktisk talt ikke siden sin på Instagram og andre sosiale nettverk. Nei nei nei ja!

Skuespilleren sjokkerte alle denne helgen ved å oppdatere Instagram -feedet sitt med et bilde av hennes nye nakke -tatovering..

I de første 24 timene klarte skuespilleren å nagle på instagrammet ditt flere innlegg, et bilde med en tatovering var blant dem.

Det skal huskes at symbolet på Ra of Eye er direkte knyttet til Solens Gud, ofte påført kroppen av mødre som er klare til å uselvisk beskytte barna sine. Vi skrev mer om betydningen av Eye of Ra -tatoveringen her.

Men generelt sett er tatoveringen, både symbolsk og estetisk, veldig egnet og ser organisk ut på kroppen til Hayden Panettiere.

Panettiere dukket sist opp på skjermen i 2018 – mange forbinder denne publikasjonen, så vel som begynnelsen på en aktiv aktivitet på sosiale nettverk med implementering av planer om å gjenoppta en karriere og profesjonell aktivitet.

Hvordan liker du tatoveringen? Og hva synes du om fremtiden til Hayden Panettiere? Legg igjen din mening i kommentarene under materialet.