nyheter

Jessie Nelson -fans forsvarer Little Mix -sangeren etter at hun har fått en pistoltatovering

Jessie Nelsons fans hastet med å forsvare Little Mix -medlemmet etter at hun lastet opp bilder av sine nye tatoveringer til Instagram. På grunn av visse omstendigheter måtte de imidlertid snart fjernes. Sangeren fikk en Q i ansiktet og en liten pistol på brystet.

Jessie Nelson -fans forsvarer Little Mix -sangeren etter at hun fikk en pistoltatovering - info og fotoeksempler

Jessie Nelson -fans forsvarer Little Mix -sangeren etter at hun fikk en pistoltatovering – info og fotoeksempler

Jessie Nelson -fans forsvarer Little Mix -sangeren etter å ha fått en pistoltatovering – fakta

Fotografiet av sistnevnte ble ledsaget av en signatur med takknemlighet til tatoveringsartisten, men ved første øyekast forårsaket det ufarlige bildet en virkelig følelsesstorm på Internett. Sannsynligvis kunne Jessie ikke ha forestilt seg at hun, etter å ha delt gleden hennes, ville få en så tvetydig reaksjon som svar. Kritikere har anklaget sangeren for å fremme våpenkriminalitet og innpode feil idealer i hennes unge og imponerende fanbase..

Men mange sto opp for den tjue-syv år gamle sangeren, som fortsatt må forklare betydningen av den nye tegningen. “Å tatovere med pistol er som å selge våpen for barn å leke,” skrev en sint Twitter -bruker..

“Snarere vil spill som viser skyting presse deg til en forbrytelse enn noens tatovering. Vi må tenke på hvordan vi skal utdanne folk om farene ved å skyte, advare om mulige konsekvenser og ikke hate folk for tegninger på huden deres. “.

En annen Instagram -bruker la til: “Folk kan skrive hva de vil, men jeg forstår også hvorfor det er alarmerende for andre.”.

Bortsett fra diskusjonen, var ikke bare vanlige dødelige, men også offentlige personer igjen. Pierce Morgan var rask med å dele sin mening om situasjonen med den nye tegningen av Nelson. Onsdag spilte han inn en ITV -video som en del av showet hans Good Morning Britain..

“I disse dager er det brutale skytinger overalt, og selvfølgelig har den unge kvinnen, som er forbildet for mange jenter som kan påvirkes, ikke noe bedre valg enn å stikke en pistol på rumpa hennes,” sa journalisten og TV -programlederen sarkastisk, selv om han var klar over at Nelson faktisk har en tatovering på ribbeina.

Imidlertid roet ikke Morgan seg og fortsatte å kritisere ikke bare sangeren, men også bandkameratene. “Det er en pistol, spiller det egentlig noen rolle hvor den er fylt,” fortsatte programlederen for å forsvare sitt synspunkt. “Og folk lurer fortsatt på hvorfor jeg kaller disse Little Mix -jentene uansvarlige eller dumme,” sa han sarkastisk og refererte til en tidligere konflikt med gruppen da den knuste deres siste musikkvideo til smithereens. På den tiden sto den unge sangeren Ariana Grande og moren opp for jentene og anklaget Morgan for å ha merket sangerne som libertiner bare på grunn av bildene og oppførselen deres i videoen..

Morgan ga ikke opp med å snakke om Nelsons tatovering og gikk til Twitter. Han skrev: «Hvor farlig det er å villede noen på denne måten, og det er ekstremt dumt. Har noen andre spørsmål om hvorfor jeg kaller Little Mix kynisk og tror de misbruker fansenes kjærlighet? “

Selvfølgelig klarte ikke de som engasjerte seg i diskusjonen å komme til enighet, alle ble med sin egen. Noen brukere var enige om at tatoveringsemnet er ganske kontroversielt, til og med problematisk. Spesielt i den moderne verden, når antallet hendelser med bruk av kniver i Storbritannia øker hver dag. Andre Internett -brukere sto imidlertid opp for sangeren. Noen skrev til og med at uansett Nelsons motivasjon, så har hun selv rett til å bestemme hvilke tatoveringer hun skal dekorere kroppen med..

Fotoeksempler på interessante tegninger av en tatovering med pistol fra 03.04.2019

Se videoen:

Forberedt av: mpribytkova (Pribytkova Maria Alekseevna)