nyheter

Kvinne forlovet med en lysekrone tatovert med lyset i hennes liv

34 år gamle Amanda Liberty har funnet en ny form for seksuell legning for seg selv-hun tiltrekkes av livløse objekter, ikke av mennesker.

Kvinne som er forlovet med lysekrone blir tatovert med sitt livs lys – interessante fakta

En kvinne kjent for å gifte seg med en lysekrone viste en ny tatovering med et portrett av “bruden”.

Til tross for at hun var forlovet med en gammel Lumiere-lysekrone, har 34 år gamle Amanda Liberty gått enda lenger for å vise kraften i kjærligheten. Hun tilbrakte 1,5 time i tatoveringssalongen.

En Leeds -beboer fikk en Lumiere -tatovering i farge på venstre arm; skissen ble laget av Alice Perrin fra TV -programmet “Tattoo Fixers”.

Amandas seksuelle legning er uvanlig – hun tiltrekkes av livløse objekter, ikke mennesker. Hun skjønte dette da hun forelsket seg i et trommesett i en alder av 14 år..

Hun flyttet senere til New York og ble forelsket i den berømte Frihetsgudinnen og endret til og med etternavnet hennes fra Deed Poll til Liberty.

Amanda har allerede en annen tatovering – det amerikanske flagget på underarmen på høyre hånd. Hun sier: “Da jeg så Lumiere første gang, skjønte jeg at hun var min eneste, det var kjærlighet ved første blikk.”.

– Jeg var ivrig etter å se det endelige resultatet. Før jeg begynte var jeg veldig nervøs, jeg var redd for en nål, for meg er dette ikke en veldig hyggelig prosedyre, men det var selvfølgelig ikke kritisk. “.

“Da jeg så tatoveringen første gang, syntes jeg den var vakker – Alices stil var perfekt, så jeg valgte henne.”.

“Jeg var ekstremt fornøyd med det endelige resultatet, det kom fantastisk ut.”.

Til slutt var ikke bare Amanda fornøyd med tegningen, men også den hun var dedikert til.

“Lumiere likte det også, hun formidlet et energisk budskap til meg og sa at tegningen er vakker.” Kvinnen forsikrer at det er slik hun kommuniserer med sin elskede.

“Hun forteller meg når hun ikke liker noe, men det var ingen problemer med tatoveringen.”.

Lumiere ble laget i Tyskland for 91 år siden og er 28 tommer bred. Amanda så tilfeldigvis hennes kommende brud på eBay for første gang og gjorde alt for å gjenforene kjærligheten i livet hennes, selv om det ikke var så lett.

Amanda har ennå ikke funnet en organisasjon som er klar til å arrangere et så uvanlig bryllup..

Hun sa: “Vi har ikke bestilt noe enda, jeg har venner over hele verden, jeg vil at alle skal være tilstede.”.

“Jeg vil ha mange mennesker i bryllupet vårt, og ikke bare meg og Lumiere.”.

“Hun har så vakre former, jeg kan føle den enorme energien som kommer fra henne.”.

I påvente av høytiden var Lumiere kledd i en festlig drakt med røde bånd..

Amanda signerte bildet: “Vi er klare til jul, jeg gleder meg til”.

De fleste reagerte positivt på Amandas forlovelse, men kvinnen innrømmer at hun møtte noen negative anmeldelser da hun kunngjorde det offentlig. Selvfølgelig kan ikke alle godta et slikt forhold, men Amanda legger ikke særlig vekt på kritikk – det viktigste for henne er at hun er i harmoni med seg selv..

Hun ønsker også å reise til New York for å se Libby, hennes tidligere partner, Frihetsgudinnen. I følge Amanda forble de gode venner..

Amanda har over 30 lysekroner og sier: “Folk tror jeg er rørt – de prøver ikke engang å bli bedre kjent med meg. Jeg hører hele tiden at jeg er gal “.

“Jeg elsker Lumiere og vil være sammen med henne resten av livet.”.

“Ingen av lysekronene mine er sjalu på den andre, de forstår at jeg elsker dem alle for deres forskjellige karakterer.”.

Amanda delte noen interessante detaljer om livet hennes.

Jeg elsker for eksempel å kysse og klemme Lumière, men jeg sover med Jewel, en annen lysekrone, fordi den er lett, kompakt og lett å kose med..

Bildevalg av uvanlige tatoveringsdesigner fra 27.04.2019 (139 bilder)

Se videoen:

Forberedt av: mpribytkova (Pribytkova Maria Alekseevna)