nyheter

Og David Beckham vil ikke roe seg: nye tatoveringer på kroppen til David Beckham

Alle skriver om sammenbruddet av David Beckhams forhold til kona Victoria. Mange leser om det og sladrer om det. Og David surner ikke og treffer nye tatoveringer!

Favoritten til mange – David Beckham, viste nylig ved hjelp av Instagram et bilde av sin splitter nye tatovering, som lå på venstre ben, litt over beinet.

2016 - ny tatovering av David Beckham på venstre ben med et løpende par - bilde

2016 – ny tatovering av David Beckham på venstre ben med et løpende par – bilde

Designet for David Beckhams nye tatovering var en sammensetning av et løpende par, som ble laget av en stjernefavoritt – tatovør Mark Mahoney. David bemerket at det tok omtrent fem timer å få tatoveringen..

2016 - ny tatovering av David Beckham på venstre ben med et løpende par - foto 2

2016 – ny tatovering av David Beckham på venstre ben med et løpende par – foto 2

Når vi ser på nye fotografier av halvnaken David Beckham, har fansen hans gjentatte ganger kranglet i tvister om det virkelige antallet tatoveringer stjernen har. Fra 2016 har stjernefotballspilleren mer enn 40 tatoveringsdesigner på kroppen, som hver har sin egen betydning..

Litt informasjon og et bilde av David Beckhams tatovering:

David Beckhams tatovering - inskripsjonen på Busters hals - tatovert til ære for sønnen - foto David Beckhams tatovering – inskripsjonen på Busters hals – tatovert til ære for sønnen – foto David Beckhams tatovering er bare et bilde med David Beckham og hans tatoveringer David Beckhams tatovering er bare et bilde med David Beckham og hans tatoveringer David Beckhams tatovering - et bilde av en tatovering på lillefingeren på høyre hånd med tallet 99 - en tatovering til ære for det vellykkede 99. året David Beckhams tatovering – et bilde av en tatovering på lillefingeren på høyre hånd med tallet 99 – en tatovering til ære for det vellykkede 99. året David Beckhams tatovering - tatoveringsfoto på nakken - tekst skjønnhet Harper tatovering til ære for datteren David Beckhams tatovering – tatoveringsfoto på nakken – tekst skjønnhet Harper tatovering til ære for datteren

Vi fortsetter å følge og vil publisere nye tatoveringer på kroppen til David Beckham slik de ser ut..