nyheter

Paolo di Canio tidligere Lazio fotballspiller – mistet jobben på grunn av tatovering med tre bokstaver

Som det ble kjent, mistet Paolo Di Canio, en tidligere fotballspiller i Lazio jobben på grunn av en tatovering på tre bokstaver, som utilsiktet ble sendt direkte på TV -kanalen Sky Italia, der den berømte tidligere fotballspilleren jobbet som analytiker.

Paolo di Canio tidligere Lazio fotballspiller - mistet jobben på grunn av en tatovering på tre bokstaver - foto 1

Paolo di Canio tidligere Lazio fotballspiller – mistet jobben på grunn av en tatovering på tre bokstaver – foto 1

Etter en direktesending, der en tatovering med bokstavene DUX ble avslørt for alle seerne i rammen på kroppen til di Canio, Paolo, strømmet en sint strøm av samtaler inn i redaksjonen, som tjente som grunnlag for avskjedigelsen av fotballspilleren. Tjenestemenn på TV -kanalen beklaget deretter situasjonen som skjedde..

Tatovering med bokstavene “DUX”, oversatt som “Duce” – tittelen på den beryktede Mussolini.

Paolo di Canio tidligere Lazio -fotballspiller - mistet jobben på grunn av en tatovering på tre bokstaver - foto 2 Paolo di Canio tidligere Lazio fotballspiller - mistet jobben på grunn av en tatovering på tre bokstaver - foto 3 Paolo di Canio tidligere Lazio fotballspiller - mistet jobben på grunn av en tatovering på tre bokstaver - foto 4

Fotballspilleren selv, mens han fremdeles var en Lazio-spiller, har gjentatte ganger befunnet seg i slike høyprofilerte situasjoner og ble til og med utsatt for bøter og sanksjoner for fascistiske hilsener med å kaste hendene opp, som ble adressert til fanstativene.