nyheter

Scott Campbell – tatovør Robert Downey Jr får gratis tatoveringer i London

Fra 7. til 9. november vil det foregå en kampanje der Scott Campbell, personlig tatovør for Robert Downey Jr., får tatoveringer gratis i London. Campbell er en av de mest kjente tatovørene i verden. Selvfølgelig er arbeidet hans veldig dyrt, og bare et dødelig menneske kommer aldri til å få se ham. Imidlertid har mange nå en sjanse til å få en tatovering laget av ham, og helt gratis. Den eneste betingelsen: mesteren bestemmer selv hvilket bilde han skal fylle, og klienten lærer om valget sitt først etter arbeidets slutt.

Scott Campbell - tatovør Robert Downey Jr får gratis tatoveringer i London - foto

Scott Campbell – tatovør Robert Downey Jr får gratis tatoveringer i London – foto

Dette er ikke første gang Campbell har organisert en slik aksjon. Et år tidligere ble det holdt en blind tatoveringsøkt i New York..

Curriculum Vitae

Scott Campbell ble født i 1977 i Texas. Han fikk sin første tatovering i en alder av 16 år. Snart begynte Scott selv å praktisere kunsten å tatovere, noe som ble tilrettelagt av kunstnerens talent. På 90 -tallet reiste han verden rundt i flere år, hvoretter han returnerte til USA og slo seg ned i New York og åpnet sin egen tatoveringssalong der..

Campbells første kjendisklient var skuespiller Heath Ledger, som besøkte salongen hans i 2005. Snart dukket tegningene til mesteren opp på likene til andre kjendiser, inkludert Penelope Cruz, Orlando Bloom, Courtney Love og mange andre..

Forberedt av: fiskeri (Menshikov Mikhail)