nyheter

Skriver for midlertidig tatovering fra Samsung C -Lab – “Prinker”

Den varme perioden, strandsesongen er høyden og perioden med sjokkarbeid for tatovører. Til tross for at tatoveringen allerede har blitt vanlig, er det vanskelig å bestemme seg for den første tatoveringen, som alltid vil være hos en person, og dette får mange til å bruke et midlertidig tatoveringsmønster på kroppen..

De aller fleste midlertidige tatoveringer utføres ved hjelp av mehendi -teknikken, som innebærer å påføre henna på kroppen og har vært kjent i hundrevis av år. I tillegg til mehendi er dekaler ekstremt etterspurt, som ved hjelp av overføring av en tegning på limbasis lar deg oppnå et godt resultat, få en tegning som, uten detaljert vurdering, er veldig lik en tatovering og varer i flere dager på kroppen..

Samsung C -Lab midlertidig tatoveringsskriver - printer - foto

I denne artikkelen vil vi fortelle deg om hva mange tatoveringselskere lenge har drømt om – en utvikling fra Samsung C -Lab -teamet kalt “Prinker” som lar deg bruke hvilken som helst tegning på kroppen ved å skrive den ut med blekk – en midlertidig tatovering på en skriver fra samsung.

Operasjonsprinsippet er ekstremt enkelt, og selv et barn kan bruke gadgeten. En kompakt skriver bruker et bilde på et valgt område av huden, du kan velge eller tegne et bilde selv ved hjelp av en praktisk smarttelefonapplikasjon.

Skriveren bruker et kroppsvennlig blekk og skriver ut en utskrift av høy kvalitet på sekunder. Tegningen forblir på kroppen i 1-2 dager, noe som kan tilskrives både minuser og plusser.

Se videoen: