nyheter

Solsikke tatovering på armen til Paris-Michael Katherine Jackson

Her kan du finne ut om det nye solsikke tatovering på armen til Paris-Michael Katherine Jackson, du vil kunne se fotoeksempler på tegningen, bli kjent med betydningen og historien til tegningens utseende, på siden kan du finne ut om andre kjendistatoveringer.

Solsikke tatovering på armen til Paris -Michael Katherine Jackson – alt det viktigste + bildet

Paris-Michael Catherine Jackson er en populær skuespiller, modell og bare et ungdomsidol. Selvfølgelig ble hun fremdeles den mest berømte takket være faren Michael Jackson – den berømte kongen av popmusikk, danser, koreograf og bare en god person, som hver person sikkert har hørt om. Til tross for at jenta er ung nok, fordi hun bare er 19 år gammel, har hun allerede tatoveringer. Mange av dem har en ganske interessant historie, vi vil snakke om dem litt nedenfor, men hovedemnet for artikkelen vår er den nye tatoveringen til Paris Jackson.

Catherine Jackson solsikke tatovering på armen

Solsikke på innsiden av underarmen

Skuespilleren har fylt denne tegningen nylig, og i dag er den hennes nyeste. Først lærte jentens fans om solsikken fra Instagramen hennes – et sosialt nettverk som Paris ofte laster opp sine nye bilder på, og som også deler alle sine tanker og følelser. Først ble prosessen med å lage en tatovering lagt ut. Publikasjonen blinket på alle nettsteder, og veldig snart så vi det endelige resultatet, og nederst på bildet var det en inskripsjon: “Min favoritt solsikke”, og enda lavere – takket være tatoveringsartisten Justin Lewis, som lagde skuespillerens drøm går i oppfyllelse. Dette er ikke første gang han fyller en tatovering av Paris, andre tatoveringer har også blitt tilskrevet forfatterskapet hans, som vi vil diskutere nedenfor..

Dessverre ga modellen ikke en spesifikk forklaring på denne tatoveringen i sine intervjuer, men det er interessant at Jackson selv forbinder sine tatoveringer med reiser, så kanskje det var en tur til et solfylt land hvor solsikker vokser som gjorde at hun fylte denne tatoveringen . Bare en gang i samme Instagram sa Paris at solsikken på underarmen får henne til å glemme alle de ubehagelige øyeblikkene i livet og nyte i dag.

Solsikke tatovering på armen til Paris -Michael Katherine Jackson - foto 2

Den generelle betydningen av en solsikke tatovering

Selve solsikkeblomsten er elsket mye. Det er lyst og vakkert, og på avstand ser det ut som solen, som belyser alt rundt. Den ble brukt i personifisering som et symbol på inspirasjon, for eksempel i de berømte lerretene til Van Gogh (ett av dem er maleriet med samme navn “Solsikker”), og i personifisering av solen, som nevnt ovenfor. Selve blomsten er veldig vakker i tatoveringsskisser, så de prøver å plassere den på deler av kroppen som er synlige for andre mennesker..

I Kina er det forbundet med lykke og lykke, derfor antas det at hvis en person er omgitt av solsikker hele livet, så er han lykkelig. Og som du kanskje gjetter, er en solsikke -tatovering en av de vanligste i Kina. I slaviske land symboliserer bildet av en solsikke tro på Gud, så vel som det faktum at en person er en kristen. I andre land er det forbundet med kjærlighet, så parede solsikke -tatoveringer er også vanlige blant et forelsket par..

Andre Paris Jackson -tatoveringer

Selv om jenta er veldig ung, har hun mer enn 20 tatoveringer! Den vakreste av dem er tatoveringen av hennes fars album “Dangerous”, energisentrene som går ned fra brystet til midjen, den stripete skjeen og mange andre. Historien deres er veldig interessant, og de fortjener en egen artikkel..

Solsikke tatovering på armen til Paris -Michael Katherine Jackson - bilde 1

Forberedt av: malinnik (Prokhorova Margarita Vadimovna)