nyheter

Tatoveringer og teknologi

Tatoveringer og teknologi – innovative tatoveringsløsninger

Som du vet, er det ingen barrierer eller forbud mot innovasjon. De holder hånden på moderne teknologi, de åpner alle dører, utvider effektivitetshorisonter, “tvinger” til å gagne mennesker på mange måter et bestemt område av kunst – tatovering.

Hvis tidligere bilder ble brukt bare for å avsløre den indre verden gjennom symboler, eller for å gi en ide om en persons posisjon blant visse sosiale lag, dominerer nå naturlig pragmatisme, fordi tatoveringer har blitt digitale.

Innovative retninger innen tatoveringskunst 1

Bildet viser et eksempel på arbeidet med en hybrid tatovering og en smarttelefon for å bestemme indikatorene for menneskelig vital aktivitet.

Et av de lovende områdene i applikasjonen er funksjonen til å låse opp en smarttelefon ved hjelp av et unikt nøkkelklistremerke – vivalnk. Oppfatningen av bildet går på trådløs NFC -teknologi uten å bruke kamera. Enheten påføres enkelt på tatoveringen. Den uvanlige mekanismen for å låse opp låsen tar mindre enn ett sekund. Den eneste ulempen med tatoveringsnøkkelen må endres hver femte dag, så produsenten foreslår å kjøpe sett med 10 stk..

Utviklerne av Epidermal Electronics -prosjektet satte en helt annen teknologisk betydning i tatoveringen. Hovedoppgaven til et digitalt bilde på huden er å formidle informasjon om helsetilstanden: puls, trykk, respirasjon og noen andre biometriske data. De blir lest og gjenkjent av smarttelefonen. Utsiktene for implementering og forbedring er åpenbare her..

Innovative retninger innen kunsten å tatovere 2

Fremtidens futuristiske tatoveringsteknologi

QR -koder kan også leses raskt, noe som kan betraktes som tatoveringer med krypterte personlige data. Masseentusiasmen for dette området med tatoveringskunst ble fremmet av produsenter av gadgets med innebygd anerkjennelsesteknologi. 2D -bildet brukes på tradisjonell måte. Hovedoppgaven gjelder et helt annet plan, nemlig evnen til å dele statisk informasjon spesielt om deg selv og om verden generelt..

Dermed mister den vanlige forståelsen av betydningen av tatoveringer og symbolikk gradvis betydning. Kunst blir teknologisk og pragmatisk.