nyheter

Tattoo håndballspiller Anna Sen

Tatoveringer med OL-tema har blitt mer og mer populært i det siste. Russiske idrettsutøvere var intet unntak. Så Anna Sen, en enestående håndballspiller fra det russiske landslaget, var den første av laget som fanget minnet om OL i 2016 ved å tatovere olympiske ringer på kragebeinet. Ifølge Anna selv vil andre medlemmer av teamet hennes snart bli med henne. Dessuten antydet håndballspilleren at hun tenkte på å få en ny tatovering på armen etter OL i 2020, hva det blir, vet Anna selv ikke ennå..

Tattoo håndballspiller Anna Sen - bilde 4

Betydningen av tatoveringen til de olympiske ringene

OL -tatoveringen symboliserer foreningen (foreningen) av de fem delene av verden. Vises som lenker med en bokstav W, hvor hver lenke representerer et kontinent. I følge Annas idé er påskriften Rio2016 plassert over de olympiske ringene. I den ferdige versjonen vil inskripsjonen være gyllen, men foreløpig har bare konturen blitt brukt..

I følge ubekreftede rapporter tilsvarer fargen på hver ring visse deler av verden:

  • Amerika Nord og Sør er rødt;
  • Australia vises i grønt;
  • svart uttrykker Afrika;
  • Asia er representert med gult;
  • Europa vises i blått;

Håndballspiller Anna Sen sin tatovering - foto 3

Interessant faktum om tatoveringen av de olympiske ringene

På tampen av OL i Rio de Janeiro ble Joseph Craig (britisk mester i paralympisk svømming i 2012) diskvalifisert på grunn av tatoveringen av de olympiske ringene på omtrent samme sted som Anna Senj. I motsetning til Joseph risikerte Anna ingenting, siden takket være håndballspillernes sportsform er stedet for tatovering trygt skjult. Vennene hennes fra landslaget, som planlegger å få lignende tatoveringer i nær fremtid, kunne også ha unngått en slik risiko..

Tattoo håndballspiller Anna Sen - bilde 1

Som arrangørene av spillene vurderte, er tatoveringen av dette symbolet et brudd på reglene som forbyr reklame, inkludert på kroppen. I lys av denne hendelsen bestemte de paralympiske og olympiske komiteene seg for å gjøre en rekke endringer i forskriften – fra nå av kan hvem som helst fritt vise en tatovering med symbolene på de olympiske leker.

Forberedt av: pazyzy1991 (Rybalko Kristina Vladimirovna)