nyheter

Zombie Boy (Rick Genest) – tatoveringsmodell begikk selvmord

Rick Genest, bedre kjent under sitt pseudonym Zombie Boy, ble funnet død 1. august 2018 hjemme hos ham i Montreal. Den berømte kanadiske tatoveringsmodellen var 32 år gammel da han døde, og han levde ikke før han var 33 år i bare en uke..

Zombie Boy (Rick Genest) - informasjon om selvmord og fotoeksempler på tatoveringer

Zombie Boy (Rick Genest) – informasjon om selvmord og fotoeksempler på tatoveringer

Hva er han kjent for?

Han dekket kroppen sin fullstendig med tatoveringer som fikk Rick til å ligne et skjelett. Takket være dem ble fyren to ganger Guinness bokrekordholder. Han laget sin første tatovering til minne om seieren over kreft, og i en alder av 20 var kroppen hans 90% dekket av tatoveringer. Ideene og forfatterskapet til de fleste av dem tilhører tatoveringsartisten Frank Lewis..

I et av intervjuene innrømmet Genest at han tok bilder med folk på gaten for penger, og dermed tjente til livets opphold. I 2010 ble Facebook -kontoen hans veldig populær og vakte oppmerksomhet fra en designer som jobbet med Lady Gaga, som tilbød fyren et samarbeid. Senere deltok Zombie Boy i filmingen av videoen “Born This Way”, der sangerens sminke fullstendig gjentok Genests tatovering. Etter det fikk han sin utrolige popularitet. Fyren deltok i både moteshow og filming for blanke blader. Han klarte også å spille hovedrollen i flere filmer, og dukket også opp i forskjellige TV -programmer. I slutten av 2011 ble modellen ansiktet til Mugler -samlingen. Før hans død jobbet Rick sammen med Mike Riggs på sitt nye album..

bilde Zombie Boy Rick Genest 04.12.2018 №279 - bilde av Zombie Boy -

bilde Zombie Boy Rick Genest 04.12.2018 №276 - bilde av Zombie Boy - bilde Zombie Boy Rick Genest 04.12.2018 №275 - bilde av Zombie Boy - bilde Zombie Boy Rick Genest 04.12.2018 №274 - bilde av Zombie Boy -

Var det et selvmord?

I en alder av 15 år ble Rick diagnostisert med en hjernesvulst. Til tross for at situasjonen var kritisk i lang tid, var fjerningsoperasjonen vellykket, men holdningen til livet endret seg, han begynte ofte å “spøke og leke” med døden. Det antas at på grunn av psykiske problemer bestemte fyren seg for å ta sitt eget liv. Lady Gaga, etter å ha lært om hendelsen, skrev et innlegg på Twitter, der hun oppfordret til ikke å være redd for å be om hjelp fra venner og kjære hvis du lider. Modellens slektninger nekter imidlertid muligheten for selvmord. Lederen hans uttalte at dødsfallet skyldtes en ulykke. Genests hus i 3. etasje hadde balkong med svært farlige rekkverk. Han hadde allerede falt fra det en gang, like før hans død. Sannsynligvis gikk fyren ut for å røyke og satte seg på rekkverket, men kunne ikke motstå og falt igjen, bare denne gangen var utfallet dødelig. Den kvelden var han hjemme med kjæresten sin, som også påstår at det ikke var selvmord. Rick var i godt humør, fortalte henne om den kommende innspillingen, og gikk deretter for å røyke på balkongen. Uten å vente på fyrens retur bestemte hun seg for å sjekke om alt var i orden, men fant ham allerede død. Jenta ringte umiddelbart politi og leger. Etter slike detaljer slettet Gaga innlegget og unnskyldte seg til slektningene til den avdøde..

bilde Zombie Boy Rick Genest 04.12.2018 №273 - bilde av Zombie Boy -

bilde Zombie Boy Rick Genest 04.12.2018 №260 - bilde av Zombie Boy - bilde Zombie Boy Rick Genest 04.12.2018 №258 - bilde av Zombie Boy - bilde Zombie Boy Rick Genest 04.12.2018 №257 - bilde av Zombie Boy -

Et døgn etter tragedien dukket det opp et mystisk innlegg på modellens Instagram -konto. Han har sannsynligvis lagt publikasjonen på en timer. Bildet viste en lysring i mørket, og i beskrivelsen av innlegget ble et dikt om Damballah, en mystisk enhet, som han selv skrev, vedlagt. Noen tok det som et selvmordsbrev som bekreftet selvmordsversjonen..

Representanter for Dulcedo ledelsesmodellbyrå sa at på tidspunktet for hennes død var modellen helt edru og ikke påvirket av narkotika..

Billedhugger Mark Quinn, inspirert av Ricks arbeid, bestemte seg for å lage en bronsestatue som når 3,5 meter i høyden og som skal vises i Medical Gallery of the Museum of London. Den originale versjonen av skulpturen ble presentert tilbake i 2010, men nå har Mark akselerert og er klar til å presentere sin skapelse allerede i 2019.

Zombie Gutt (Rick Genest) – bilde fra 04.12.2018

Se videoen:

Forberedt av: lissara (Lissara Kesler)