Εξωραϊσμός

Μερικές σημαντικές συμβουλές για τον ιαπωνικό σας κήπο

όμορφο-ιαπωνικό-κήπο-σχέδιο-φυσική-πέτρα-μονοπάτι

Ο ιαπωνικός κήπος δεν είναι απλώς ένας συνηθισμένος επαρχιακός κήπος με θάμνους, λουλούδια και έναν υπαίθριο πάγκο και ένα ξύλινο σετ τραπεζιού και καρεκλών. Η ιαπωνική κηπουρική έχει τους δικούς της κανόνες και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Εάν είστε πραγματικός λάτρης της ιαπωνικής κουλτούρας, θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το σύντομο αλλά πολύ χρήσιμο άρθρο, όπου έχουμε μερικές σημαντικές συμβουλές για όμορφος πνευματικός ιαπωνικός κήπος δίνω.

μικρή πέτρινη γέφυρα στον ιαπωνικό κήπο

μικρή-πέτρινη-γέφυρα-ιαπωνικός-κήπος

Πρώτα απ ‘όλα, θυμηθείτε ότι βάζοντας ένα ιαπωνικός κήπος συνδέεται στενά με τη φύση. Τίποτα στο εξωτερικό σχέδιο δεν πρέπει να εκφράζει σκέψεις για τεχνητά έπιπλα ή διακοσμητικά. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να στρώσετε μια λίμνη με νερό, θα ήταν καλύτερο να δημιουργήσετε μια διακοσμητική λίμνη ή έναν καταρράκτη, όχι μόνο ένα σιντριβάνι. Αντί να το περιορίσετε με μερικούς αρχαίους μαρμάρινους στύλους, οργανώστε μερικές πέτρες του ποταμού σε στυλ Φενγκ Σούι.

Ιδέα για μια μικρή λίμνη στον ιαπωνικό κήπο

ιδέα-λιμνούλα-ιαπωνικός-κήπος

Αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό στον σχεδιασμό του ιαπωνικού κήπου είναι η ισορροπία. Τίποτα δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ και ταυτόχρονα κάθε έλλειψη Ο ιαπωνικός σας κήπος θα το καταστήσει ελλιπή και ατελή. Έτσι, πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση, τη διακόσμηση και τη ρύθμιση του δικού σας ιαπωνικός κήπος ξεκινήστε βάζοντας στη ζυγαριά τις παραμέτρους και τις μετρήσεις με τα περίτεχνα σχέδια και τα πράγματα που θέλετε να τοποθετήσετε στον κήπο.

Ιαπωνικός κήπος με φυσικές πέτρες

ιαπωνικός-κήπος-φυσικές-πέτρες

Εκτός από την πλούσια φύτευση και την παρουσία νερού, το ιαπωνικός κήπος περιλαμβάνει επίσης κάποια άλλα στοιχεία. Μεταξύ αυτών είναι το πιο σημαντικό – η πέτρα. Οι πέτρες είναι στην πραγματικότητα η βάση, η πλατφόρμα εργασίας για το ιαπωνικός κήπος. Θα πρέπει να έχετε πέτρινα στοιχεία τόσο στο οριζόντιο όσο και στο κατακόρυφο επίπεδο. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι μικρές διακοσμήσεις είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικές κατά τη δημιουργία Ο ιαπωνικός σας κήπος.

Υπηρέτρια

Τοποθέτηση ιαπωνικού κήπου – ρύθμιση σκακιού

ιαπωνική-κήπος-διάταξη-σκάκι-ρύθμιση

Ιαπωνική ιδέα σχεδιασμού κήπου

Ιαπωνική ιδέα σχεδιασμού κήπου

Ιαπωνικός κήπος – κοντά στη φύση

ιαπωνικός-κήπος-στενός-φύση

Ιαπωνική ιδέα κήπου – μπαστούνια μπαμπού

ιαπωνικό-κήπο-ιδέα-μπαμπού