Εξωραϊσμός

Η χρήση του νερού της βροχής στον κήπο εξοικονομεί χρήματα και προστατεύει τη φύση

Εξοικονομήστε φυτά αντιστάθμισης φράχτη πέργκολας βρόχινου νερού

Οργανώσου λογικά Χρήση του νερού της βροχής στον κήπο και εξοικονομήστε χρήματα και πόρους – θα σας δώσουμε μερικές ιδέες για το πώς να τα χρησιμοποιήσετε φθηνά και αποτελεσματικά.

Συλλογή όμβριων υδάτων στον κήπο – επενδύσεις δαπέδων και φυτά

Σύστημα άρδευσης βρόχινου νερού με μοντέρνο σχεδιασμό

Για να πάρεις το Χρήση του νερού της βροχής στον κήπο βεβαιωθείτε ότι πρέπει να προετοιμάσετε τον κήπο σας. Το σωστό πάτωμα και μια επένδυση δαπέδου που αφήνει το νερό να περάσει είναι απόλυτο must. Οι θάμνοι και τα δέντρα στον κήπο θα διατηρήσουν το νερό στον κήπο και θα προστατεύσουν το έδαφος από τη διάβρωση – πολύ σημαντικό ειδικά για τους κήπους στις πλαγιές – τα ψηλότερα φυτά προστατεύουν από την ολίσθηση της γης, όπως και ένας τοίχος αντιστήριξης. Χρησιμοποιήστε φυσικά υλικά στον κήπο. Οι λεγόμενες αλυσίδες βρόχινου νερού είναι πολύ φθηνές και μπορούν να οδηγήσουν το νερό από τη στέγη στα αγγεία, όπου μπορείτε στη συνέχεια να τις χρησιμοποιήσετε για άρδευση. Είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε ένα φίλτρο νερού στο δοχείο. Το νερό της βροχής μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το πηγάδι ή τη λίμνη του κήπου.

Συλλογή όμβριων υδάτων στον κήπο – δεξαμενή νερού

Χρησιμοποιήστε φυσικούς πόρους Εξοικονομήστε χρήματα Χρησιμοποιήστε νερό της βροχής στον κήπο

Η δεξαμενή νερού προσφέρει έναν χρήσιμο τρόπο Χρήση του νερού της βροχής στον κήπο, το οποίο στη συνέχεια καθαρίζεται μέσω φίλτρου και μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για το νοικοκυριό. Είναι σημαντικό να συνδέσετε μια αντλία στη δεξαμενή. Η δεξαμενή νερού δεν πρέπει να αφήνει φως – αυτό αποφεύγει το σχηματισμό φυκιών. Για το σκοπό αυτό, οι ειδικοί συνιστούν να θάψετε τη δεξαμενή στο έδαφος – αυτό εξασφαλίζει επίσης προστασία από τον παγετό τους χειμερινούς μήνες. Φυσικά, αυτό εξοικονομεί επίσης χώρο. Σε περιοχές όπου βρέχει συχνά, η δεξαμενή νερού πρέπει να έχει σύνδεση με το αποχετευτικό σύστημα – έτσι ώστε να αποφεύγεται η υπερχείλιση του νερού. Δεδομένου ότι αυτή η παραλλαγή όχι μόνο εξοικονομεί χρήματα, αλλά είναι επίσης πολύ φιλική προς το περιβάλλον, υπάρχει βασικά η δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω προγράμματος της ΕΕ. Δεδομένου ότι η δεξαμενή νερού χρειάζεται σύστημα καθαρισμού, είναι συνεπώς σκόπιμο να παραγγείλετε την εγκατάσταση από μια εταιρεία. Σας δίνουμε μόνο βασικές ιδέες και ιδέες για τη δεξαμενή νερού – πρέπει να ρωτήσετε ειδικούς εάν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην περιοχή σας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να έχετε λειτουργικό σύστημα και να αποφεύγετε πιθανά προβλήματα! Ακόμα κι αν χρηματοδοτήσετε μόνοι σας την εγκατάσταση, η επένδυση αποδίδει.

Λίμνη κήπου με νερό της βροχής

Σχέδιο λίμνης κήπου Feng Shui

Συντριβάνι κήπου με νερό της βροχής

Πέτρες όμβριων ποταμών θάμνοι μοντέρνο σχέδιο

Ποτίστε το γκαζόν με νερό της βροχής

Χρησιμοποιήστε το νερό της βροχής στον κήπο, το γκαζόν, το βότσαλο

Οι θάμνοι και τα ψηλά φυτά παίζουν σημαντικό ρόλο στον κήπο

χρησιμοποιήστε παραλλαγές δεξαμενής νερού χαμηλών θάμνων

Εξοικονομήστε νερό στον κήπο

αποθήκευση συμβουλές πότισμα θάμνους γκαζόν

Σχεδιασμός κήπου που εξοικονομεί πόρους

Θάμνοι ξύλινης βεράντας με πρόσοψη στο σπίτι Kieselweg

Μονοπάτι κήπου με βότσαλα στις αρθρώσεις – αφήνουν το νερό να περάσει

Η αρμολόγηση χαλικιών αφήνει το νερό να περάσει