Εξωραϊσμός

Δημιουργία μονοπατιών κήπου – ιδέες για την τοποθέτηση σκαλοπατιών στον κήπο

Σκαλοπάτια στον κήπο, παρτέρια, σχεδιασμός χειμερινού κήπου

ο Σκαλοπάτια στον κήπο μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο υπαίθριο τοπίο σας. Βρείτε ιδέες εδώ για το σχέδιο, το σχήμα και το μέγεθος των λίθων που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ σας.

Σκαλοπάτια στον κήπο

Σκαλοπάτια στον κήπο γεωμετρικά συμμετρικές αρθρώσεις γκαζόν πυξάρι

Το μονοπάτι του κήπου εκτείνεται σε αυτήν την αυλή δημιουργώντας όμορφα σχέδια. Το ιδανικό μέρος για μια χαλαρή βόλτα. Εάν το τοπίο σας έχει άφθονο χώρο για έναν μεγάλο κήπο, δημιουργήστε μια ποικιλία διασταυρωμένων μονοπατιών. Αυτό το μονοπάτι στον κήπο είναι εύκολο να διατηρηθεί καθώς οι πέτρες βρίσκονται μέσα στο πράσινο γρασίδι.

Σκαλοπάτια στον κήπο οδηγούν σε ένα ζεστό κληματαριά

Σκαλοπάτια στον κήπο στρογγυλά βότσαλα γκρι μοντέρνο μονοπάτι κήπου

Τα σκαλοπάτια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρασύρετε τους επισκέπτες σε ένα κρυφό μέρος. Εδώ οι πέτρες συνδυάζονται όμορφα με το τοπίο, σαφώς ορατές διατηρώντας παράλληλα μια γήινη γοητεία. Ανθισμένα λουλούδια και πλούσιο πράσινο περιβάλλουν το μονοπάτι.

Συντονίστε το μονοπάτι του κήπου με την αυλή σας

σκαλοπάτια στη βεράντα του κήπου μοντέρνο μονοπάτι κήπου τετράγωνα πέτρα

Συνδυάστε το μονοπάτι του κήπου με το αίθριο χρησιμοποιώντας την ίδια πέτρα για δάπεδο. Εδώ οδηγούν Σκαλοπάτια στον κήπο Σε μια μικρή βεράντα με τον ίδιο τύπο πέτρας. Οι ανθρακί τόνοι προσφέρουν μια ωραία αντίθεση με το σκούρο πράσινο των φυτών και παίρνουν μια φυσική εμφάνιση.

Σκαλοπάτια στον κήπο φυσικά φαίνονται θάμνοι ανθίζουν κίτρινα

Σκαλοπάτια σε διάφορα μεγέθη

σκαλοπάτια κήπο διαφορετικά μεγέθη σχήματα

Ένα από τα ωραιότερα πράγματα για τα πέτρινα μονοπάτια είναι ότι δεν πρέπει κάθε πέτρινη πλάκα να έχει το ίδιο σχήμα ή μέγεθος. Αφού επιλέξετε το χρώμα και το σχέδιο, είναι εύκολο να επιλέξετε το σχήμα και το μέγεθος. Εδώ το μονοπάτι του κήπου αποτελείται από πέτρες τυχαίων μεγεθών.

Μικρές αποστάσεις από πέτρα σε πέτρα για έναν χαλαρό περίπατο

σκαλοπάτια φυτά κήπου ξεπερασμένα

Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την απόσταση μεταξύ κάθε πέτρας όταν δημιουργείτε το διάδρομο στην αυλή σας. Εδώ οι πέτρες τοποθετούνται μέσα από τον κήπο. Όταν οι άφθονες ανθοφορίες καλύπτουν το τοπίο, οι μεγαλύτερες πέτρες είναι μια καλή επιλογή καθώς οι πλούσιες φυτεύσεις δεν θα τις προσπεράσουν.

Κόψτε πέτρινες πλάκες για συμμετρικό σχήμα

Σκαλοπάτια στον κήπο, ορθογώνιες πέτρινες πλάκες

Για μια συμμετρική εμφάνιση, μπορείτε να κόψετε τις πέτρες στο σωστό μέγεθος και σχήμα. Εδώ οι πέτρες κατασκευάζονται σε ορθογώνιο σχήμα. Το χρώμα έρχεται σε αντίθεση με το πλούσιο πράσινο του γρασιδιού, έτσι ώστε ο διάδρομος να είναι εύκολα ορατός.

Σκαλοπάτια στη λίμνη του κήπου

Σκαλοπάτια Γέφυρα λιμνών κήπου σερβίρουν φυσική πέτρα

Μια μοναδική ιδέα με σκαλοπάτια στη λίμνη που χρησιμεύουν ως αυτοσχέδια γέφυρα. Ταιριάξτε τις πέτρες με τις πέτρες που περιβάλλουν το νερό. Βεβαιωθείτε ότι είναι σταθερά.

Συμπληρώστε το διάστημα ανάμεσα στις πέτρες με βρύα

σκαλοπάτια κήπος απόσταση βρύα γεμίζουν

Όταν δημιουργείτε μονοπάτια στον κήπο, κάντε τα να μοιάζουν σαν να ήταν πάντα εκεί περιστοιχίζοντας τις πέτρες με όμορφα διακοσμητικά κήπου. Τα λουλούδια που ανθίζουν εδώ απλώνονται προς το πεζοδρόμιο, ενώ τα βρύα γεμίζουν το χώρο ανάμεσα στις πέτρες και οι βαθμίδες συγχωνεύονται με τη γύρω περιοχή.

Στρογγυλά σκαλοπάτια

στρογγυλές πέτρινες πλάκες που πατούν πέτρες στη συμμετρία του κήπου

Οι στρογγυλές πέτρινες πλάκες είναι ένας πρακτικός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα πέτρινο μονοπάτι κήπου. Εδώ μια ποικιλία από πέτρινες πλάκες τοποθετούνται στην αυλή, καθιστώντας εύκολη τη μετακίνηση από τόπο σε τόπο. Κάθε πέτρα είναι κατασκευασμένη από το ίδιο υλικό και κόβεται στο ίδιο μέγεθος για να διατηρηθεί η συνέχεια και η συμμετρία.

Μοτίβο σκακιέρας με γρασίδι και πέτρες

σκαλοπάτια σκακιέρα κήπου γρασίδι πέτρινες πλάκες

Το Checkerboard είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο στον κήπο σας. Εδώ η ελαφριά πέτρα δημιουργεί μια ωραία αντίθεση με το σκούρο πράσινο του γρασιδιού, που λειτουργούν ως τα σκοτεινά τετράγωνα της σκακιέρας. Το μοτίβο της σκακιέρας σας μπορεί να είναι είτε μεγάλο είτε μικρό, ανάλογα με το μέγεθος των πέτρινων πλακών.

πέτρινες πλάκες κήπος μονοπάτια κήπο δημιουργούν ιδέες δάπεδο

σκαλοπάτια κήπος κληματαριά γη φυσικό χρώμα

Σκαλοπάτια στον κήπο δημιουργούν διασταυρωμένα μονοπάτια κήπου

Ταιριάξτε τα σκαλοπάτια στον κήπο με το δάπεδο της βεράντας