Σχεδιασμός και συντήρηση κήπου

Ιδέες κήπου για τη βεράντα – οι τελευταίες τάσεις για το 2019!

Ιδέες κήπου και βεράντας boho look καναπές μπαστούνι λουλούδια ξύλινο πάτωμα τάσεις κήπου ιδέες διακόσμησης

Το καλοκαίρι είναι σε πλήρη εξέλιξη και φέρνει μαζί του ευαίσθητα ανθισμένα φυτά και καλή διάθεση. Οι κήποι και οι βεράντες είναι πολύτιμες οάσεις χαλάρωσης για όλους μας και όπως στη μόδα, υπάρχουν νέες τάσεις κάθε χρόνο. Το 2019 όλα θα αισθάνονται λίγο περισσότερο – περισσότερη άνεση, περισσότερη φύση και επίσης περισσότερη τεχνολογία. Άχνετε για νέες ιδέες στον κήπο του αίθριου; Στη συνέχεια, διαβάστε – από τους κήπους φιλικούς προς τις μέλισσες έως τις τελευταίες τάσεις επίπλων κήπου – έχουμε συνοψίσει τα πιο σημαντικά πράγματα για εσάς.

Ιδέες κήπου βεράντα – κήπος φιλικός προς τις μέλισσες

Ιδέες για τον κήπο και τις βεράντες που είναι φιλικές προς τις μέλισσες, σχεδιασμός κήπου

Δυστυχώς, οι θάνατοι των μελισσών ήταν ένα ευρέως διαδεδομένο ζήτημα εδώ και αρκετά χρόνια, το οποίο προκαλεί μεγάλη ανησυχία. Ο αριθμός των άγριων μελισσών ειδικότερα έχει μειωθεί δραματικά τις τελευταίες δεκαετίες. Μέσα από την επικονίαση, τα μικρά, σκληρά εργαζόμενα έντομα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξασφάλιση των πηγών τροφής μας και στη διατήρηση της βιολογικής ποικιλομορφίας. Αυτό οφείλεται κυρίως σε φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα καθώς και σε τεχνητά λιπάσματα. Έχουμε μερικές συμβουλές εάν χρειάζεστε ιδέες για τον κήπο και το αίθριο. Πρόκειται ουσιαστικά για άγριους, φυσικούς κήπους που μοιάζουν απόλυτα μυστικιστικοί και μυστηριώδεις και φροντίζονται επίσης με έναν απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Με τη χρήση φυτών φιλικών προς τις μέλισσες και την πλήρη αποποίηση της χρήσης χημικών ουσιών συμβάλλετε στην επέκταση του εφοδιασμού τροφίμων για αυτά και στη βελτίωση του βιοπορισμού τους.

Ιδέες κήπου και βεράντας μελισσών φιλικά λουλούδια μωσαϊκό πέτρα ομπρέλες τάσεις κήπου

Για παράδειγμα, η λεβάντα, το φασκόμηλο, η φασελία, η μηλιά, το κωνοφόρο και το λουλούδι μεταξιού είναι κατάλληλα. Ο στόχος είναι να βελτιωθεί η ποσότητα και η ποικιλία της γύρης που διατίθεται, έτσι ώστε τα μικρά έντομα να έχουν ποικίλη τροφή όσο το δυνατόν περισσότερο και να μπορείτε να απολαύσετε την ποικιλία των λουλουδιών στον κήπο σας. Εάν δημιουργήσετε επίσης ξενοδοχεία με έντομα ή ένα μικρό υδατορεύμα, εξασφαλίζετε ακόμη μεγαλύτερη προστασία της φύσης. Εκτός από μια καθαρή συνείδηση, έχετε συνήθως άλλα πλεονεκτήματα – η συγκομιδή είναι συχνά μεγαλύτερη και ένας τέτοιος φυσικός κήπος είναι πολύ λιγότερο δουλειά από τις κομψές πράσινες περιοχές.

Βεράντα με ιδέες κήπου – υπερυψωμένα κρεβάτια και σπείρα βοτάνων

Κήπος και βεράντα ιδέα υψωμένο κρεβάτι zen κήπος ξύλινες βεράντες τάσεις κήπου

Ωστόσο, τα υπερυψωμένα κρεβάτια δεν είναι πραγματικά μια καινοτομία και έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα και δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Ο ενθουσιασμός για τα υπερυψωμένα κρεβάτια δεν θέλει να μειωθεί ούτε το 2019 και μας πείθουν με το εργονομικό τους ύψος εργασίας και τις πολλές επιλογές για την καλλιέργεια μιας μεγάλης ποικιλίας φυτών και λαχανικών. Ακόμη και για άτομα με προβλήματα στην πλάτη ή στο γόνατο, η εργασία γίνεται ξανά ευχαρίστηση. Ωστόσο, η τάση του κήπου φέτος είναι γύρω από τις λεγόμενες σπείρες βοτάνων.

Ιδέες για τον κήπο και τη βεράντα Πώς να φτιάξετε ένα σπειροειδές βότανο Οδηγίες για τις τάσεις στον κήπο

Χρειάζεστε ιδέες κήπου και βεράντας για περιορισμένο χώρο; Τότε η σπείρα βοτάνων είναι κατάλληλη για εσάς! Χάρη στη σπειροειδή διάταξη, προσφέρετε τη δυνατότητα να μην χρειάζεται να κάνετε χωρίς έναν όμορφο κήπο, ακόμη και όταν υπάρχει λίγος χώρος. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι τα διαφορετικά επίπεδα – έτσι μπορείτε να φυτέψετε μόνοι σας βότανα και φυτά με διαφορετικές απαιτήσεις τοποθεσίας. Ανάλογα με το πού στεγάζονται, επικρατούν διαφορετικές συνθήκες φωτισμού. Μεσογειακά βότανα όπως το δεντρολίβανο αναπτύσσονται στην άνω, ξηρή και φτωχή σε θρεπτικά συστατικά περιοχή, ενώ η μέντα βρίσκει ένα υγρό και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά μέρος στο κάτω άκρο της σπείρας του βοτάνου..

Βεράντα με ιδέες κήπου – μοντέρνος κήπος με νερό

Ιδέες κήπου και βεράντας σιντριβάνια ιδέες διακόσμησης τάσεις καλοκαιρινού κήπου

Είτε πρόκειται για ψάρια που εκτοξεύονται είτε για λίμνες με φούσκα, για ένα σιντριβάνι ή για μια μεγάλη λίμνη κολύμβησης – φέτος ο κήπος με τα νερά είναι οργή. Οι επιφάνειες των νερών έχουν ένα χαλαρωτικό χάρισμα και το ευχάριστο πιτσίλισμα του κινούμενου νερού θα πρέπει να έχει αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Εγκατεστημένο ως κομψό στοιχείο σχεδίασης ή φυσικά ως λιμνούλα με ψάρια – τα σημεία του νερού παρέχουν μια πραγματική όαση ευεξίας. Και δεν είναι αυτές οι υπέροχες ιδέες για τον κήπο και τη βεράντα; Αλλά το νερό στον κήπο δεν είναι μόνο μια πραγματική ευλογία για εσάς – ζώα όπως οι μέλισσες και οι σκαντζόχοιροι θα το δεχτούν με ευγνωμοσύνη τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Ένα άλλο πλεονέκτημα για εσάς – εάν η λίμνη έχει ρυθμιστεί σωστά, καθαρίζεται πρακτικά και χωρίς τη χρήση διαφόρων χημικών.

Βεράντα με ιδέες κήπου – Η έξυπνη κηπουρική είναι η μόδα!

Ιδέες κήπου και βεράντας Έξυπνη κηπουρική με κινητά τηλέφωνα Gartentrends 2019

Εάν πρέπει να προγραμματίσετε μόνοι σας την άρδευση του κήπου σας και θα θέλατε να πάτε διακοπές, τότε αντιμετωπίζετε ένα πραγματικό πρόβλημα όταν κανένας γείτονας δεν μπορεί να βοηθήσει. Τώρα που οι έξυπνες τεχνολογίες έχουν κατακτήσει τα διαμερίσματά μας, κάνουν τώρα τον κήπο πολύ πιο άνετο. Η ιδιαίτερα ενοχλητική εργασία εξαλείφεται με την έξυπνη κηπουρική ή μπορεί να γίνει εύκολα με ένα smartphone από οπουδήποτε στον κόσμο με το πάτημα ενός κουμπιού. Ρομπότ χλοοκοπτικά, μηχανές τέντας και έξυπνα ελεγχόμενα συστήματα άρδευσης προγραμματίζονται μεμονωμένα ή υπολογίζουν τις ανάγκες του εδάφους από τους ίδιους μέσω των ενσωματωμένων αισθητήρων. Αυτές οι συσκευές είναι οι απολεπιστές και τα μάτια στον κήπο σας και μερικές φορές είναι ακόμη πιο αποτελεσματικές από την κλασική κηπουρική.

Ιδέες για τον κήπο και τη βεράντα Έξυπνες τάσεις στον κήπο

Τα ρομποτικά χλοοκοπτικά έχουν ήδη καθιερωθεί τόσο ώστε πλέον υπάρχουν πραγματικά υπέροχα μοντέλα που μπορούν να σχεδιαστούν ξεχωριστά με φιλμ ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Και καλά νέα για τους λάτρεις των ταξιδιών – υπάρχουν ακόμη και γλάστρες που ποτίζονται αυτόματα όταν στεγνώνει πολύ το έδαφος. Εξοπλισμένο με έξυπνο τρόπο, έχετε πολύ περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο.

Βεράντα με ιδέες κήπου – κάθετη κηπουρική ως κομψή διακόσμηση

Ιδέες κήπου και βεράντας κάθετες τάσεις διακόσμησης λουλουδιών επίπλων κήπου

Φύτευση των τοίχων και μετατροπή τους σε μια πράσινη όαση από την οποία μπορείτε επίσης να θερίσετε – οι κάθετοι κήποι βρίσκονται όλο και περισσότερο στο επίκεντρο φέτος και κατακτούν τις βεράντες και τους κήπους σας. Υλικά όπως σκυρόδεμα ή γυαλί, μοντέρνα γεωμετρικά σχήματα ή ακόμη και γλάστρες που κρέμονται στον τοίχο είναι ιδιαίτερα μοντέρνα και ένα κομψό βλέμμα. Εάν έχετε μόνο μια μικρή περιοχή και χρειάζεστε νέες ιδέες κηπουρικής στην αυλή, τότε η κάθετη κηπουρική είναι το μόνο που σας ταιριάζει. Με αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε να αξιοποιήσετε σωστά το ύψος αντί να διανύσετε το πλάτος και έτσι να εξοικονομήσετε σημαντικό χώρο που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να καθίσετε, για παράδειγμα. Οι πιο ποικίλες κατασκευές μπαίνουν απότομα στον αέρα και σας προσφέρουν την ευκαιρία να καλλιεργήσετε διαφορετικά λουλούδια ή φρούτα και λαχανικά σε διάφορους ορόφους.

Ιδέες για κήπο και αίθριο κάθετες οδηγίες κηπουρικής λαχανικών καλλιέργεια ντομάτας

Ένα άλλο ιδιαίτερο πλεονέκτημα της κάθετης κηπουρικής είναι ότι συνήθως μόνο πολύ μικρή σκιά πέφτει στα φυτά, καθώς μεγαλώνουν. Αυτό θα ήταν το τέλειο περιβάλλον για φράουλες ή άλλες καλλιέργειες που χρειάζονται πολύ ήλιο. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη όταν πρόκειται για φύτευση. Είτε βότανα, είτε φρούτα, λαχανικά είτε ανθοφόρα φυτά – έτσι κι αλλιώς αυτό θα κάνει τον κήπο σας ένα υπέροχο βλέμμα.

Βεράντα με ιδέες κήπου – καλλιεργήστε μόνοι σας βότανα

Οι ιδέες για τον κήπο και τη βεράντα διαθέτουν κήπο με βότανα υγιεινή διατροφή

Η βιωσιμότητα γίνεται όλο και πιο σημαντική και όλο και περισσότεροι άνθρωποι δίνουν μεγάλη σημασία στα τοπικά τρόφιμα. Δυστυχώς, δεν μπορούν όλοι να καλλιεργήσουν τις δικές τους ντομάτες και λαχανικά στον κήπο, αλλά υπάρχει σχεδόν παντού χώρος για έναν μικρό κήπο με βότανα στη βεράντα. Τα φυτά που δεν είναι μόνο διακοσμητικά αλλά και χρήσιμα περιλαμβάνουν μαϊντανό, ρίγανη και άνηθο. Εξωτικά ελαιόδεντρα ή εσπεριδοειδή είναι επίσης ιδανικά για αυτό και δημιουργούν μια ωραία χρωματική έμφαση στη βεράντα σας. Και φυσικά, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, τα πράσινα φυτά συμβάλλουν σε μια χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα.

Βεράντα με ιδέες κήπου – μοντέρνα έπιπλα

Ιδέες κήπου και βεράντας ξύλινο τραπέζι τζάκι ξύλινος δίσκος ratan καναπές φοίνικες τάση κήπου

Μόλις οι θερμοκρασίες αυξηθούν έξω, σχεδόν κανείς δεν μένει στο σπίτι και ο κήπος και η βεράντα μας γίνονται το επίκεντρο της ζωής. Επομένως, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η λειτουργικότητα και η εμφάνιση των επίπλων κήπου θυμίζουν όλο και περισσότερο έπιπλα σαλονιού. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά αξεσουάρ και έπιπλα κήπου και η περιοχή γύρω από τη βεράντα σας να ταιριάζει απόλυτα με το καθιστικό – με όμορφη επένδυση δαπέδου και σωστό φωτισμό και φυτά. Κανένα άλλο υλικό δεν δίνει αίσθηση στο σαλόνι όσο τα υφάσματα και τα αδιάβροχα έπιπλα σαλονιού είναι εντελώς μοντέρνα φέτος. Χάρη στις ειδικές διαδικασίες κατασκευής, οι ίνες των επίπλων δεν είναι μόνο απωθητικές στο νερό και τη βρωμιά, αλλά και βαμμένες εντελώς και επομένως ιδιαίτερα ανθεκτικές στη θερμότητα. Στιβαρά υπαίθρια χαλιά, φανάρια και εξωτερικά φώτα καθώς και βάζα και διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα συμπληρώνουν την άνετη ατμόσφαιρα του σαλονιού.

Ιδέα κήπου και βεράντας ρουστίκ εξοχικό στυλ ξύλινο τραπέζι ξύλινη καρέκλα τζάκι ιδέες διακόσμησης πέτρας

Youάχνετε για ιδέες κήπου και βεράντας στο μοντέρνο στιλ εξοχικής κατοικίας; Είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό με άλλα υλικά για πιο μοντέρνα εμφάνιση, το ξύλο είναι ιδανικό για το σχεδιασμό του εξωτερικού χώρου. Η υψηλής ποιότητας και ανθεκτική τικ ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής πρόσφατα. Είτε σε ζεστό φυσικό τόνο είτε σε πιο σκούρο vintage look, αφήνει μια ζεστή και ταυτόχρονα μοντέρνα εντύπωση.

Βεράντα με ιδέες κήπου – δεν πρέπει να λείπει ούτε η εξωτερική κουζίνα

Ιδέες για κήπο και βεράντα Εξωτερική κουζίνα Ιδέες για στυλ εξοχικού σπιτιού Τάσεις για έπιπλα κήπου

Το ψήσιμο στη σχάρα ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα χόμπι των Γερμανών και γι ‘αυτό υπάρχει ψησταριά σχεδόν σε κάθε κήπο. Αλλά μια υπαίθρια κουζίνα είναι πολύ περισσότερο από αυτό: Ουσιαστικά, είναι μια πλήρως εξοπλισμένη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, όπου μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε. Από μπριζόλα και λουκάνικα μέχρι μακαρόνια μέχρι πιάτα από το γουόκ – απολύτως τα πάντα είναι πιθανά! Εκτός από τον πραγματικό και υποχρεωτικό χώρο μαγειρέματος, υπάρχουν επίσης επιφάνειες εργασίας και νεροχύτης. Είναι ακόμα πιο ιδανικό αν έχετε χώρο για αρχειοθέτηση και αποθηκευτικό χώρο, ώστε να μην χρειάζεται πάντα να παίρνετε σκεύη κήπου και σκεύη εργασίας από το σπίτι. Και αν δημιουργήσετε μια σπείρα βοτάνων κοντά, μπορείτε πάντα να προμηθευτείτε τον εαυτό σας με φρέσκα υλικά.

Ιδέες κήπου και βεράντας υπαίθρια κουζίνα σύγχρονες τάσεις στον κήπο με κάρβουνο

Η σωστή τοποθεσία για την υπαίθρια κουζίνα σας είναι καλύτερα μια καλυμμένη περιοχή. Είναι επιτακτική ανάγκη ο εξοπλισμός και τα υλικά να είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και αρκετά ανθεκτικά, γεγονός που δυστυχώς κάνει τα πάντα μια σχετικά ακριβή απόλαυση.

Βεράντα με ιδέες κήπου – η σωστή επένδυση δαπέδου

Ιδέες για κήπο και αίθριο φιλικά προς τα μελίσσια λουλούδια ξύλινο πάγκο ξύλινα υλικά δαπέδων

Τα δάπεδα της βεράντας είναι αρκετά ευέλικτα και μπορούν να κατασκευαστούν από πλάκες φυσικής πέτρας, σκυρόδεμα, ξύλο ή πλακάκια. Φέτος υπάρχει μια ιδιαίτερη τάση προς ξύλινο κατάστρωμα, το οποίο φαίνεται πολύ απαλό και δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα. Έχουν επίσης το πλεονέκτημα ότι δεν ζεσταίνονται τόσο γρήγορα στον ήλιο – έτσι μπορείτε να γευματίσετε ξυπόλητοι στη βεράντα σας ακόμη και το καλοκαίρι.

Ιδέες για κήπους και βεράντες Stone Soil Grass Καλλιέργεια φυτών Τάσεις στον κήπο Σχεδιασμός βεράντας

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των δαπέδων από πέτρα και πλακάκια είναι η μεγάλη αντοχή τους. Επιπλέον, τα πλακάκια σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε τη βεράντα σας με διαφορετικούς τρόπους, καθώς προσφέρονται σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Ωστόσο, θα πρέπει να δοθεί προσοχή στα υπαίθρια πλακάκια δαπέδου – η βροχή ή ο χειμώνας μπορεί να κάνει την επιφάνεια πολύ ολισθηρή. Επομένως, κατά την αγορά, δώστε προσοχή σε υψηλό επίπεδο αντοχής στην ολίσθηση.

Ιδέες κήπου και βεράντας σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού βεράντας υπαίθριου καθιστικού

Ιδέες κήπου και βεράντας ρουστίκ στυλ εξοχικού σπιτιού ξύλινα πλακάκια δαπέδου καναπές μπαστούνι

μικρές ιδέες κήπου και βεράντας ξύλινο δάπεδο ιδέες διακόσμησης γρασίδι καρέκλα κήπου μαύρο μοντέρνο

μικρές ιδέες κήπου και βεράντας σκάλες έπιπλα κήπου λουλούδια chortensia τάσεις κήπου 2019

Ιδέες για τον κήπο και τη βεράντα Τάσεις Τριαντάφυλλα φιλικές προς τις μέλισσες

Ιδέες για τον κήπο και τη βεράντα φιλικές προς τις μέλισσες ξύλινο γλάστρα με μικρό κήπο

Ιδέες κήπου και βεράντας λουλούδι deco ρουστίκ σκάλα χρησιμοποιούν τάσεις κήπου

Ιδέες κήπου και βεράντας λουλούδια φυτά χρώματα νέον γλάστρα

Ιδέες κήπου και βεράντας σύγχρονες τάσεις ξύλινου πάγκου τάσεις κήπου γκαζόν

Ιδέες κήπου και βεράντας boho look ξύλινοι καναπέδες ξύλινες καρέκλες ιδέες διακόσμησης μοτίβου μοκέτας

Ιδέες για κήπους και βεράντες, τάσεις για τον κήπο, διακόσμηση κήπου καναπέ μπαστούνι

Ιδέες κήπου και βεράντας για λουλούδια φιλικά προς τις μέλισσες για να φτιάξετε μόνοι σας υπερυψωμένα κρεβάτια

Ιδέες κήπου και βεράντας αξεσουάρ ξύλινη καρέκλα ρουστίκ εξοχικό στυλ διαβίωσης

Ιδέες κήπου και βεράντας σιντριβάνια κήπου ιδέες ρετρό διακόσμησης τάσεις κήπου

Ιδέες κήπου και βεράντας διακόσμηση κήπου υψωμένο κρεβάτι φύτευση λουλουδιών σεζόν Gartentrendsd

Ιδέες κήπου και βεράντας διακόσμηση κήπου νερό λίμνη εξοχικό σπίτι στυλ ξαπλώστρα στυλ στυλ

Ιδέες για τον κήπο και τη βεράντα Το σηκωμένο κρεβάτι από ξύλο φτιάχνετε μόνοι σας πέτρες διακόσμησης κήπου

Ιδέες κήπου και βεράντας ξύλινη περίφραξη σαλόνι γωνία στον κήπο

Ιδέες κήπου και βεράντας μαγείρεμα κάρβουνο σχάρα ψηφιδωτό μοτίβο δάπεδο ξύλινο φράχτη

Ιδέες κήπου και βεράντας Ιδέες διακόσμησης βεράντας σχεδιασμού σαλόνι στυλ εξοχικού σπιτιού

Ιδέες κήπου και βεράντας σαλόνι γωνιά boho στυλ μινιμαλιστικό ξύλινο πάγκο τάσεις κήπο

Ιδέες κήπου και βεράντας σύγχρονες τάσεις πισίνας ξύλινα έπιπλα κήπου τάσεις

Ιδέες για τον κήπο και τη βεράντα ρουστίκ εξοχική κατοικία με στυλ από ξύλο από λουλούδια

Ιδέες κήπου και βεράντας σύγχρονες τάσεις κήπου φωτισμού λίθινων τοίχων τοίχου

Ιδέες κήπου και βεράντας σύγχρονη περίφραξη κήπου σύγχρονες τάσεις επίπλων κήπου

Ιδέες κήπου και ταράτσας τάσεις 2019 φυτά ξύλινο δάπεδο

Ιδέες κήπου και βεράντας φιλικές προς το περιβάλλον φράχτη εξοχικό στυλ λουλούδια τάσεις κήπου

Ιδέες κήπου και βεράντας κάθετες Gardening Gartentrends 2019

Ιδέες κήπου και βεράντας τάσεις διακόσμησης λουλουδιών κηπουρικής ξύλινη περίφραξη καρέκλας

Ιδέες κήπου και βεράντας κάθετες κηπουρικές διακοσμήσεις λουλουδιών τάσεις πάγκος επίπλων κήπου

Οι ιδέες για τον κήπο και τη βεράντα σήκωσαν τάσεις διακόσμησης κήπου λουλουδιών

Ιδέες κήπου και βεράντας φράχτη σχεδιασμός λουλούδια πέτρες διακόσμηση κήπου

Ιδέες κήπου και βεράντας φράχτη με λουλούδια τριαντάφυλλα τάσεις κήπου 2019