Σχεδιασμός και συντήρηση κήπου

Χάλυβας Corten στον κήπο – 16 διαφορετικές χρήσεις

Corten ατσάλι στον κήπο -ενθέση-πρόσοψη-σχέδιο-στοιχείο-μοντέρνα-αρχιτεκτονική

Στο παρελθόν, η σκουριά αποφεύγονταν πάση θυσία και ήταν ανεπιθύμητη. Κήποι με σκουριασμένα έπιπλα εξωτερικού χώρου, σκουριασμένους φράχτες ή πόρτες σε αυτό το βλέμμα ήταν ταμπού και λίμνες για απεριποίητους εξωτερικούς χώρους. Σήμερα, αυτή η εμφάνιση επιδιώκεται σκόπιμα και επιτυγχάνεται μέσω σύγχρονων τεχνολογιών. Η διαδικασία σκουριάς σε πάνελ και επιφάνειες από ανοξείδωτο χάλυβα ελέγχεται και λειτουργεί μόνο ως επίστρωση που δεν βλάπτει την ποιότητα του υλικού. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές για σύγχρονη χρήση από Χάλυβα Corten στον κήπο. Παρουσιάζουμε μια επισκόπηση 16 από αυτά.

Χάλυβας Corten στον κήπο – ένα πολύπλευρο υλικό

Corten ατσάλι στον κήπο -εισαφή-πρόσοψη-επένδυση-εξωτερική-μοντέρνα-αρχιτεκτονική

Μπορείτε να δείτε μοντέρνα αρχιτεκτονική από την πρόσοψη. Δεν πρέπει μόνο να φαίνεται υπέροχο, θα πρέπει επίσης να είναι αδιάβροχο. Ο χάλυβας Corten είναι ένα ειδικό υλικό για μοντέρνο σχεδιασμό κήπου και εξωραϊσμό. Ένα προστατευτικό στρώμα σταθερά προσκολλημένων φωσφορικών ή θειικών σχηματίζεται κάτω από το στρώμα σκουριάς, καθιστώντας το υλικό ανθεκτικό.

Χάλυβας Corten στον κήπο – μια επισκόπηση αρκετών πιθανών χρήσεων

Χάλυβας Corten στον κήπο-εισαγωγή-φράχτη-προστασία της ιδιωτικής ζωής-πάνελ-μοντέρνα-αρχιτεκτονική

Ο χάλυβας Corten μπορεί να χρησιμοποιηθεί και είναι κατάλληλος για επένδυση μεγάλων χώρων προσόψεων σπιτιών ή ως διακοσμητικά πάνελ που περιβάλλουν το κτίριο. Ευφάνταστα σχήματα και κοψίματα, όπως διάτρητα φύλλα ή αυτά με μοτίβα λουλουδιών, μπορούν εύκολα να επιτευχθούν με κοπή με λέιζερ. Ο φράχτης σε σκουριασμένη εμφάνιση είναι μια καλή επιλογή σχεδιασμού για τον εξωτερικό χώρο, χαρίζει ευελιξία και ταυτόχρονα μια μοντέρνα πινελιά.

Corten ατσάλι στον κήπο ως οθόνη ιδιωτικότητας και φράχτη σε ένα

Corten ατσάλι στον κήπο-ένθετο-φράχτη-προστασία της ιδιωτικής ζωής-μοντέρνο-απλό-σχεδιασμό κήπου

Το ατσάλι Corten παρέχει προστασία της ιδιωτικής ζωής σε μια μοντέρνα εμφάνιση που υπερβαίνει κατά πολύ την ιδέα του μετάλλου. Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι ο χάλυβας, ο οποίος προστατεύεται από τη διάβρωση με την προσθήκη χαλκού, χρωμίου και νικελίου και που έχει αυτή την ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Σκουριασμένο πλέγμα – φράχτη και σχεδιαστικό στοιχείο σε εξωτερικούς χώρους

corten ατσάλι κήπος ένθετο φράχτη ιδιωτικό πλέγμα οθόνης

Παράξενα αντικείμενα τέχνης ή λειτουργικά στοιχεία του σχεδιασμού του κήπου – όλα είναι εφικτά και δυνατά από αυτό το υλικό. Το χαλύβδινο πλέγμα μπορεί να αντικαταστήσει τον συνηθισμένο φράκτη χωρίς να μειώσει τις ιδιότητες εξαερισμού του.

Διακοσμητικός, αέρινος φράχτης από ατσάλι corten στον κήπο

corten-ατσάλι-κήπος-ένθετο-διακοσμητικό-φράχτη-αέρινο σχέδιο

Ο διακοσμητικός φράχτης από ατσάλι Corten είναι η σύγχρονη έκδοση του μεταλλικού φράχτη. Διαφορετικά σχέδια προσφέρουν συνδυασμό πολλών υλικών – η χρήση σκυροδέματος ως στοιχείο σχεδιασμού είναι εξαιρετικά επίκαιρη.

Παιχνιδιάρικες και λειτουργικές προφορές με σκουριασμένη εμφάνιση – πόρτα κήπου

corten ατσάλι-κήπος-ένθετο-κήπος-πύλη-μάσκα-έντεχνα-εξωτερική-πόρτα

Η μοντέρνα σκουριασμένη εμφάνιση σπάει τους συσχετισμούς με την αποσυναρμολόγηση και την θέτει σε νέο φως. Έξυπνα σχέδια για πύλες κήπου και εξωτερικές πόρτες είναι μοντέρνα σήμερα. Απλά επιλέξτε ένα κατάλληλο μοντέλο για την περίπτωσή σας.

Ευγενής σκουριασμένη εμφάνιση – μοντέρνα μπροστινή πόρτα

corten-steel-garden-insert-πόρτα-hasu-μοντέρνα-αρχιτεκτονική-υπαίθρια

Η σκουριά, το τέλειο φινίρισμα και η ευγενική εμφάνιση είναι όροι που μπορεί να μην λειτουργούν πραγματικά μαζί. Ακριβώς το αντίθετο.

Παιχνιδιάρικο μονοπάτι κήπου με σκουριασμένο βλέμμα

corten ατσάλι-κήπος-ένθετο-κήπος-μονοπάτι-λιμνούλα-κήπος σχεδιασμός-μοντέρνος

Πολλά που είναι ευχάριστα με την εμφάνιση χάλυβα Corten θα μπορούσαν να κατασκευαστούν από ανακυκλωμένα υλικά. Στην πραγματικότητα υπάρχει πολύ χάλυβας σε δομές από σκυρόδεμα που μπορούν να διαχωριστούν από το σκυρόδεμα χρησιμοποιώντας ειδική τεχνολογία. Αυτό δημιουργεί υπέροχα αντικείμενα ReDesign – μια διαδρομή κήπου όπως αυτή είναι επίσης εφικτή.

Το ατσάλι Corten ως στοιχείο σχεδιασμού στον κήπο της ερήμου

corten-ατσάλι-κήπος-ένθετο-μπορντούρα-βήμα-μπροστά-κήπος-έρημος-κήπος-αγαύη

Η τραχιά εμφάνιση αυτού του υλικού ταιριάζει υπέροχα με τον έρημο κήπο και το άγριο τοπίο. Άκρες από χάλυβα Corten για σκαλοπάτια, κρεβάτια ή διαχωρισμό των χώρων με χαλίκι ή σάπια φύλλα από αυτά με γκαζόν και χώμα.

Βεράντα σε “σκουριασμένη” εμφάνιση – “κόκκινο” ξύλο και άκρες από ατσάλι Corten στον κήπο

corten ατσάλι-κήπος-ένθετο-βεράντα-βεράντα-κόκκινο-ξύλο-άκρη

Μια ομοιόμορφη συνολική εικόνα επιτυγχάνεται από διαφορετικά υλικά εάν είναι σε παρόμοια απόχρωση. Κατά το σχεδιασμό της βεράντας στην εικόνα, χρησιμοποιήθηκε ατσάλι Corten για την κάθετη επιφάνεια και τα σκαλοπάτια και η επιφάνεια βάδισης ήταν κατασκευασμένα από κόκκινο ξύλο.

Οι άκρες χωρίζουν τις διαφορετικές περιοχές στον κήπο

κορτέν-ατσάλι-κήπος-ένθετο-περίγραμμα-μπορντούρα-διακοσμητικά-χαλίκια-κάλυμμα-θάμνοι

Οι μεταλλικές άκρες χωρίζουν τις περιοχές στον κήπο και χωρίζουν το μονοπάτι του κήπου από τα κρεβάτια με φυτά.

Πεζοδρομίες γκαζόν και παρτέρια από ατσάλι Corten για μοντέρνο σχεδιασμό κήπου

corten ατσάλι-κήπος-ένθετο-κρεβάτι-μπορντούρα-γκαζόν-ξύλο-προστασία της ιδιωτικής ζωής-υπερυψωμένο κρεβάτι

Τα πεζοδρόμια γκαζόν και τα παρτέρια από χάλυβα Corten μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με ξύλο και φυσική πέτρα. Αποφασίστε μόνο για μια εμφάνιση για κάθε συγκεκριμένο μέρος ή περιοχή, διαφορετικά διατρέχετε τον κίνδυνο να δημιουργήσετε ένα μπερδεμένο σχέδιο κήπου.

Υπερυψωμένο κρεβάτι και διακοσμητικά στοιχεία από ατσάλι corten στον κήπο

corten ατσάλι-κήπος-χρήση-υπερυψωμένο κρεβάτι-σχέδιο κήπου-νερό-κάκτοι-έρημος κήπος

Τα υπερυψωμένα κρεβάτια από ατσάλι Corten προσφέρουν μια αδιαμφισβήτητη προσοχή στον κήπο. Τα ίσια, γωνιακά κρεβάτια ή οι μεγάλες ζαρντινιέρες απαιτούν επίσης αρκετό χώρο για ελεύθερη κίνηση σε εξωτερικούς χώρους.

Ευφάνταστα γλυπτά κήπου με σκουριασμένη εμφάνιση

corten-ατσάλι-κήπος-χρήση-κήπος-γλυπτά-τέχνη-otdoot-κύκλος

Οι κατασκευές κήπου από ατσάλι Corten είναι αναμφίβολα μοντέρνες. Εικαστικά και περίεργα σχήματα από σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο παρέχουν ποικιλία στο σχεδιασμό του κήπου.

Μοντέρνος σχεδιασμός για εξωτερικούς χώρους – ατσάλινο τζάκι στον κήπο

corten-steel-garden-insert-τζάκι-υπαίθρια-βεράντα-desogn-modern

Το τελικό χαρακτηριστικό στον εξωτερικό χώρο είναι ένα τζάκι με μοντέρνο, απλό σχεδιασμό. Μπορεί κανείς να τοποθετηθεί στον κήπο ή στη βεράντα και, σε αντίθεση με τη σχάρα και το τζάκι, δεν απαιτεί ειδική εγκατάσταση.