Σχεδιασμός και συντήρηση κήπου

Ιδέες σχεδιασμού Front Yard – Πώς μπορείτε να το διακοσμήσετε;

Μπροστινή σχεδίαση κήπου-ιδέες-παρτέρι-ιδιοκτησία-διατηρημένα-δέντρα-πολυετή-φυτά

Η μπροστινή αυλή είναι εκείνο το μέρος της ιδιοκτησίας σας που τραβάει αμέσως τα βλέμματα δίπλα στο σπίτι σας. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει επίσης να φαίνεται περιποιημένο και όμορφο. Μετά από όλα, θέλετε να καλωσορίσετε τους καλεσμένους σας με τον τέλειο τρόπο. Τα δέντρα και τα πολυετή φυτά είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα. Αυτά φυτεύονται απλά και θα σας ευχαριστήσουν για πολλά χρόνια. Το μόνο που πρέπει να κάνετε για την ευημερία αυτών των φυτών είναι να τα ποτίζετε τακτικά.

Αλλά αν σας αρέσει να εργάζεστε στον κήπο συχνά και με ευχαρίστηση, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε όμορφα παρτέρια σε έντονα χρώματα στην μπροστινή αυλή και να τα αλλάξετε ανάλογα με την εποχή. Αλλά αφήστε τον εαυτό σας να εκπλαγεί από τις ιδέες σχεδιασμού του μπροστινού κήπου μας, επειδή υπάρχουν διαφορετικές παραλλαγές για κάθε γούστο. ο Ιδέες για το σχεδιασμό της αυλής μπορεί να σας δώσει κάποια έμπνευση σε περίπτωση που σχεδιάζετε την αυλή σας και δεν είστε σίγουροι πώς να διανείμετε τα φυτά και τα δέντρα.

1. Ιδέες για το σχεδιασμό της μπροστινής αυλής – ένα μικρό κρεβάτι

εντυπωσιακό-μπροστινό-κήπο-σχέδιο-ιδέες-χλοοκοπτικό-μικρό-κρεβάτι

Το μεγάλο λιβάδι που κοσμεί αυτόν τον μπροστινό κήπο δίνεται λίγο πιπέρι από το κρεβάτι με κόκκινα λουλούδια. Προσθέστε μερικούς θάμνους και δέντρα και έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να εντυπωσιάσετε τους γείτονές σας.

2. Ιδέες σχεδιασμού μπροστινής αυλής για δάπεδα

Μπροστινή σχεδίαση κήπου-ιδέες-μονοπάτι κήπου-καμπύλη-άμμος-χαλίκι-χαλίκι-επιφάνεια

Παίξτε με το δάπεδο για να επιτύχετε υπέροχα εφέ που συμπληρώνετε με μερικά φυτά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε ακόμη και να γλιτώσετε το κούρεμα του γκαζόν. Μειώνουν στο ελάχιστο τις εργασίες κηπουρικής στην μπροστινή αυλή.

3. Ιδέες σχεδιασμού μπροστινής αυλής – λαχανόκηπος

Μπροστινός κήπος-λαχανόκηπος-δημιουργήστε-λαχανικά-κρεβάτια-βοηθήματα αναρρίχησης-ξύλο-για να το φτιάξετε μόνοι σας

Ποιος είπε ότι ο λαχανόκηπος πρέπει να βρίσκεται στην πίσω αυλή; Απλώς βάλτε το στην μπροστινή αυλή, αν η τοποθεσία εκεί είναι πιο κατάλληλη. Με λίγο χαλίκι για ίσια μονοπάτια και μερικά υπερυψωμένα κρεβάτια από ξύλινα κουφώματα, μπορείτε να κάνετε θαύματα και να επωφεληθείτε από αυτό με υγιή λαχανικά.

4. Πολύχρωμο και πλούσιο

ιδέες-για-μπροστινό-κήπο-σχέδιο-πολύχρωμο-πλούσιο-με-λουλούδια-περιποιημένο-λιβάδι

Αντί για φράχτη, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε θάμνους και θάμνους για να «περιφράξετε» την ιδιοκτησία σας στην περιοχή της μπροστινής αυλής. Ενθουσιαστείτε ακόμα περισσότερο όταν επιστρέφετε στο σπίτι δημιουργώντας ένα χαιρετισμό από έντονα χρωματισμένα λουλούδια και θάμνους.

5. Σχεδιασμός μπροστινής αυλής – Πλούσιο και πράσινο

μπροστινό σχέδιο κήπου-ιδέες-πράσινο-πλούσιο-θάμνοι-χόρτα-φυσική πέτρα-δάπεδο

Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε τη διαδρομή προς το σπίτι με πλούσια φυτά. Το αποτέλεσμα είναι μια άγρια ​​εμφάνιση, αλλά τακτοποιημένη αυλή από την οποία θα διστάσετε να φύγετε. Σε αυτό το παράδειγμα, ο κήπος έχει διαμορφωθεί σε βήματα για να ταιριάζει με το επίπεδο των σκαλοπατιών.

6. Αξεσουάρ για την μπροστινή αυλή

Μπροστινό κήπο-σχεδιασμός-ιδέες-δάπεδο-βάζο-πηλό-χαρακτηριστικά του νερού-σιντριβάνι κήπου

Εκτός από τα λουλούδια και πιθανώς τις πέτρες, μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλες διακοσμήσεις στην μπροστινή αυλή για να το κάνετε πιο ελκυστικό. Σε αυτό το παράδειγμα, ένα ανεστραμμένο βάζο χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό. Επιπλέον, κίτρινα λουλούδια κοσμούν τον κήπο, καθώς και ένα μόνο δέντρο. Το δάπεδο για το κρεβάτι, το οποίο είναι φτιαγμένο από ξύλα και κάνει τον μπροστινό κήπο να φαίνεται ακόμα πιο φυσικός, εξασφαλίζει επίσης μια προσεγμένη εμφάνιση.

7. Κρεβάτι κάτω από το παράθυρο

ιδέες-απλό-μπροστινό σχέδιο κήπου-ιδέες-κρεβάτι-κάτω από το παράθυρο-κουρεμένος-γκαζόν

Εάν αποδίδετε μεγάλη σημασία σε μια καθαρή περιοχή γκαζόν, μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε ένα όμορφο παρτέρι χωρίς να διακόψετε το ίδιο το γκαζόν. Απλώς χρησιμοποιήστε την περιοχή κάτω από το παράθυρο, την οποία μπορείτε να μεταμορφώσετε σε ένα αποτελεσματικό, υπερυψωμένο κρεβάτι.

8. Ροκ κήπος στην μπροστινή αυλή

Ροκ κήπος-σκάλες-σχέδιο μπροστά στον κήπο-τοίχοι αντιστήριξης-προστασία πλαγιάς

Αυτός ο κήπος αποδεικνύει ότι μερικές φορές λιγότερα μπορεί να είναι περισσότερα. Για το σχεδιασμό της μπροστινής αυλής δεν χρειάζεστε απαραίτητα τεράστιες ποσότητες φυτών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πέτρες για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή μπροστινή αυλή. Sprεκάστε μερικούς θάμνους ενδιάμεσα για φυσική εμφάνιση.

9. Μπροστινές ιδέες σχεδιασμού κήπου για λιβάδι

ιδέες-μπροστινό-κήπο-σχέδιο-γκαζόν-λιβάδι-σαν-φράκτες-φυτά

Αφήνοντας άφθονο χώρο γκαζόν και επιλέγοντας μόνο μερικούς θάμνους για το σχεδιασμό της μπροστινής σας αυλής, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο στη συντήρηση και να αποκτήσετε μια όμορφη αυλή για να είστε περήφανοι.

10. Δημιουργήστε μια λίμνη

τεχνητή-λιμνούλα-δημιουργήστε-μπροστά-κήπο-σχέδιο-νερό-παιχνίδια-σιντριβάνια

Μια λίμνη δεν χρειάζεται να βρίσκεται στον πίσω κήπο. Μπορεί επίσης να κάνει μια υπέροχη εντύπωση στην μπροστινή αυλή, ειδικά αν το συνδυάσετε με χαρακτηριστικά του νερού, όπως ένα σιντριβάνι ή καταρράκτες. Επιπλέον, πλαισιώστε το με όμορφα και πολύχρωμα ανθισμένα λουλούδια, θάμνους ή θάμνους.

μοντέρνοι-μπροστινός-κήπος-σχεδιασμός-εξωτικά-δέντρα-είδη-φοίνικες-αντιστήριξη-τοίχοι-κράσπεδα

Μπροστινό σχέδιο κήπου-ιδέες-διακόσμηση-φυσική πέτρα-σκάλες-υπερυψωμένα κρεβάτια-γκαζόν

Μπροστινή σχεδίαση κήπου-ιδέες-διακόσμηση-μοντέρνο-γκαζόν-τσιμεντένιες πλάκες

Σχεδιασμός μπροστινού κήπου-ιδέες-διακόσμηση-μπροστινή πόρτα-μονοπάτι κήπου-λουλούδι-μπροστινή πόρτα

μπροστινό κήπο-σχέδιο-ιδέες-διακόσμηση-παλιά-ποδήλατα-φυτά-vintage