Σχεδιασμός και συντήρηση κήπου

Πλαστικός φράχτης ιδιωτικότητας για τον κήπο – δημοφιλή χρώματα και διακοσμήσεις

Φράχτης ιδιωτικότητας κατασκευασμένος από πλαστικό ξύλο, βοηθητικό αναρρίχησης με πλεξούδες

Ο δικός σας κήπος είναι ένα από τα πιο όμορφα καταφύγια, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε από το άγχος της καθημερινότητας και να περάσετε ώρες χαλάρωσης με την οικογένεια και τους φίλους σας. Και ακόμα κι αν διατηρείται μια αρμονική γειτονιά, συνήθως θέλετε ένα ήσυχο μέρος όπου πραγματικά μπορείτε να είστε ανενόχλητοι. Επομένως, θα πρέπει να σχεδιάσετε φράχτες απορρήτου κατά το σχεδιασμό του κήπου σας, οι οποίοι θα διασφαλίσουν περισσότερη ιδιωτικότητα στην ιδιοκτησία σας. Και δεδομένου ότι η επιλογή των μοντέλων και των υλικών είναι τεράστια, οι ιδιοκτήτες σπιτιού είναι χαλασμένοι για επιλογή. Εκτός από τις κλασικές παραλλαγές από ξύλο, υπάρχουν επίσης φράκτες απορρήτου από πλαστικό, μπαστούνι, ψάθινο και αλουμίνιο. Εάν αποδίδετε μεγάλη σημασία στην ελάχιστη συντήρηση και την ελκυστική εμφάνιση, θα χαρείτε να φτιάξετε έναν φράχτη προστασίας προσωπικών δεδομένων από πλαστικό.

Πλαστικός φράχτης απορρήτου – η διαφορά μεταξύ WPC και PVC

Φράχτης απορρήτου από πλαστικό -pvc-ξύλο-εμφάνιση-συνδυασμός-φράκτη-γκαζόν

Ένας πλαστικός φράκτης απορρήτου έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα υλικά. Σε σύγκριση με το ξύλο, για παράδειγμα, δεν χρειάζεται να το γυαλίζετε ή να το βάφετε κάθε χρόνο. Αυτό εξοικονομεί πολλά χρήματα όταν πρόκειται για σχετικά μεγάλο αριθμό μέτρων. Το υλικό είναι επίσης ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και στις καιρικές συνθήκες, σταθερό σε διαστάσεις και μπορεί να καθαριστεί εύκολα με νερό και σφουγγάρι. Λόγω των μεταβλητών διαστάσεων και των διαφορετικών χρωμάτων, οι πλαστικοί φράχτες είναι κατάλληλοι για κάθε στυλ κήπου. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τα διάφορα στοιχεία της οθόνης απορρήτου σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις και ιδέες.

Ωστόσο, αν ψάχνετε για την τέλεια οθόνη απορρήτου από πλαστικό, σημειώστε ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ των συντομογραφιών WPC και PVC:

  • Το WPC σημαίνει τον αγγλικό όρο Wood-Plastic-Composite και είναι ένα μείγμα πλαστικού-ξύλου που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα και των δύο υλικών σε ένα στιβαρό υλικό. Το σύνθετο υλικό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ως κάλυμμα βεράντας.
  • Το πολυβινυλοχλωρίδιο (συντομογραφία PVC) είναι ένα πλαστικό που χρησιμοποιείται ευρέως και έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ζωής. Προσθέτοντας πλαστικοποιητές, προσαρμόζεται στην αντίστοιχη περιοχή εφαρμογής και επομένως είναι ευέλικτο. Ο χαρακτηρισμός PVC-U αντιπροσωπεύει υλικό χωρίς πλαστικοποιητή και είναι ιδανικό για την παραγωγή περιφράξεων ιδιωτικότητας. Το πλαστικό σκληρού παραθύρου δεν προσβάλλεται από το φως και τις καιρικές συνθήκες και αποδεικνύεται ότι δεν είναι ευαίσθητο στην υπεριώδη ακτινοβολία και την υγρασία. Ως αποτέλεσμα, α Φράχτης απορρήτου PVC Σας προσφέρει μακροπρόθεσμη ευχαρίστηση, πρακτικά χωρίς συντήρηση.

Δημιουργήστε έναν πλαστικό φράχτη απορρήτου

Φράχτης απορρήτου από πλαστικά λευκά-καφέ κρεμαστά φυτά

Οι φράχτες απορρήτου από πλαστικό παράθυρο μπορούν να στηθούν πολύ γρήγορα και εύκολα σε σύγκριση με έναν φράκτη. Αυτό εξασφαλίζεται με έξυπνα plug-in συστήματα ή εύκαμπτα συστήματα γλώσσας και αυλακώσεων. Εγγυώνται ένα ασφαλές κράτημα και είναι επίσης κατάλληλα για άμεση τοποθέτηση σε τοίχους ή κολώνες. Διαφορετικές αναρτήσεις είναι επίσης διαθέσιμες για τους πίνακες προστασίας της ιδιωτικής ζωής, οι οποίοι συμπληρώνουν την αισθητική συνολική εικόνα.

Ο φράχτης απορρήτου από πλαστικό μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα διακοσμητικά στοιχεία

Φράχτης απορρήτου από πλαστικά ψάθινα στοιχεία-ξύλο εμφάνιση-πράσινο

Οι πλαστικοί φράκτες απορρήτου είναι διαθέσιμοι σε σχεδόν κάθε πιθανό σχέδιο. Έτσι, μπορείτε όχι μόνο να επιλέξετε το σχήμα του φράχτη, αλλά και να συνδυάσετε διαφορετικούς τύπους πέργκολας και γεμίσματα. Τα στοιχεία πέργκολας δεν πρέπει μόνο να χαλαρώνουν, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως βοηθήματα αναρρίχησης για αναρρίχηση τριαντάφυλλων.

Πλαστική οθόνη απορρήτου με ξύλινη εμφάνιση

Φράχτης ιδιωτικότητας κατασκευασμένος από πλαστικό ξύλο με στοιχεία ελαφριά-πλεγμένα-πισίνα

Εάν θέλετε να απολαύσετε την όμορφη εμφάνιση του ξύλου στον κήπο σας χωρίς να χρειάζεται να βάφετε και να βάφετε το φράχτη κάθε χρόνο, τότε ο πλαστικός φράχτης με ξύλινη εμφάνιση θα ήταν μια καλή επιλογή. Χάρη στις νέες διαδικασίες κατασκευής, το πλαστικό μοιάζει μπερδεμένο με το πραγματικό ξύλο, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο στη φροντίδα από το φυσικό υλικό.

Φράχτης απορρήτου σε μοντέρνο λευκό

Απόρρητο φράχτη-πλαστικό-λευκό-πράσινο-κήπος βύσμα-γκαζόν

Είτε τραβάει τα βλέμματα στον σύγχρονο κήπο είτε ως προσθήκη σε ακίνητα με μεσογειακή πινελιά, ένας λευκός φράχτης δεν αφήνει τίποτα το επιθυμητό. Ταιριάζει επίσης τέλεια με το πράσινο του γκαζόν. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να βάφετε τον λευκό φράχτη απορρήτου σας κάθε χρόνο για να διατηρήσετε το χρώμα να αστράφτει λευκό όπως την πρώτη μέρα.

Φράχτης απορρήτου από πλαστικό σε ανοιχτό γκρι χρώμα

Απόρρητο φράχτης-πλαστικό-ανοιχτό-γκρι-αδιαφανές-συσσωρεύεται-στερεώνεται

Ένα άλλο πολύ μοντέρνο χρώμα, το γκρι είναι ένα υπέροχο σκηνικό για θάμνους και λουλούδια. Το ανοιχτό γκρι εντυπωσιάζει με τον φιλικό του χαρακτήρα, ενώ ένας φράχτης σε χρώμα ανθρακί φαίνεται πολύ κομψός. Η μεγάλη ποικιλία εξασφαλίζει ότι υπάρχει ένας κατάλληλος πλαστικός φράκτης ιδιωτικότητας για κάθε γούστο.