Σχεδιασμός και συντήρηση κήπου

Φύτευση του κρεμαστού καλαθιού στον κήπο – ενδιαφέρουσες συμβουλές και ιδέες

ενδιαφέρουσες ιδέες για κρεμαστό καλάθι κήπου μεταλλικό καλάθι

Το κλασικό μοντέλο για Κρεμαστό καλάθι στον κήπο αποτελείται από σύρμα, γεμάτο με άσπρα βρύα και κατακόρυφα λουλούδια. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις ενδιαφέρουσες ιδέες για κρεμαστά καλάθια και μάθετε πώς να φυτεύετε τα κρεμαστά φώτα.

Επιλέγοντας τα σωστά φυτά για το κρεμαστό καλάθι στον κήπο

ενδιαφέρουσες ιδέες για κρεμαστά καλάθια στον κήπο με ροζ λουλούδια

Για να βρείτε τα σωστά φυτά για Κρεμαστό καλάθι στον κήπο για να επιλέξετε, πρώτα κοιτάξτε τα ετήσια φυτά. Είναι καλύτερο να παίρνετε συμπαγή και θαμνώδη είδη φυτών. Όταν αναμιγνύετε διαφορετικούς τύπους λουλουδιών, προσέξτε πόσο μακριά απλώνονται τα φυτά. Τα ψηλότερα είδη λουλουδιών μπορούν να φυτευτούν στη μέση και τα υπόλοιπα στην άκρη.

Φροντίστε τα κρεμαστά καλάθια στον κήπο τακτικά

ενδιαφέρουσες ιδέες για κρεμαστά καλάθια στον κήπο με βρύα

Για να φυτευτείς Κρεμαστό καλάθι στον κήπο φαίνονται πάντα όμορφα, θα πρέπει επίσης να τα φροντίζετε τακτικά. Όταν τα φυτά φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος, μπορείτε να κόψετε λίγο τις άκρες για να δημιουργήσετε ένα ωραίο στρογγυλό σχήμα. Μην ξεχνάτε να γυρίζετε τακτικά το φανάρι έτσι ώστε όλα τα λουλούδια να παίρνουν την ίδια ποσότητα φωτός. Εκτός από το φως του ήλιου, τα λουλούδια χρειάζονται επίσης νερό. Ελέγχετε τακτικά αν το χώμα στο κρεμαστό καλάθι είναι υγρό. Εάν η μέρα είναι ιδιαίτερα ζεστή, είναι καλύτερο να ποτίζετε τα λουλούδια δύο φορές.

Φύτευση του κρεμαστού καλαθιού – συμβουλές και κόλπα

ενδιαφέρουσες ιδέες για κρεμαστά καλάθια κλασικό κήπο

Αν έχετε το Κρεμαστό καλάθι στον κήπο Εάν θέλετε να φυτέψετε, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το κλασικό μοντέλο σύρματος, γύρω στα 30 εκατοστά στρογγυλό και 20 εκατοστά βάθος. Φυσικά, εάν θέλετε να αναμίξετε πολλά είδη λουλουδιών σε ένα μέρος, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα μεγαλύτερο κρεμαστό καλάθι. Στη συνέχεια, πάρτε υγρό βρύα λεύκανσης και τοποθετήστε το μέσα στο κρεμαστό καλάθι. Κάντε μικρές τρύπες στο βρύο όπου βάζετε τα φυτά και στη συνέχεια γεμίστε τον υπόλοιπο χώρο με χώμα. Στη συνέχεια, ρίξτε τα λουλούδια άφθονα με νερό. Βεβαιωθείτε ότι το βρύο κρατά σταθερό το χώμα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίπασμα εάν θέλετε.

Πολύχρωμο μείγμα λουλουδιών ως διακόσμηση

ενδιαφέρουσες ιδέες για κρεμαστά καλάθια χρώματα κήπου

Ενδιαφέρον κρεμαστό καλάθι από μπαστούνι

ενδιαφέρουσες ιδέες για κρεμαστά καλάθια στον κήπο ιτιά

Πρωτότυπα κρεμαστά μοντέλα καλαθιών από χρωματιστό γυαλί

ενδιαφέρουσες ιδέες για κρεμαστά καλάθια χρωματιστό γυαλί κήπου

Κρεμαστό καλάθι με κισσό και άλλα ενδιαφέροντα φυτά

ενδιαφέρουσες ιδέες για κρεμαστά καλάθια στο μπαστούνι του κήπου

Πολύχρωμος συνδυασμός διαφορετικών τύπων φυτών

ενδιαφέρουσες ιδέες για κρεμαστά καλάθια μείγμα κήπου

Κρεμαστό καλάθι από σχοινί

ενδιαφέρουσες ιδέες για κρεμαστά καλάθια στο σχοινί του κήπου