Σχεδιασμός και συντήρηση κήπου

Φύτευση κέικ σε καλούπια ψησίματος – παλιά καλούπια κέικ ως διακοσμήσεις κήπου

Μούχλα ψησίματος κέικ-φυτά-φόρμες για κέικ-διακόσμηση κήπου-παχύφυτα-δίσκος για μάφιν

Σε εποχές που κάθε νοικοκυρά προσανατολίζεται στην πρακτική χρήση χαρτιού ψησίματος, καλουπιών μίας χρήσης και αυτών των σιλικόνων κατά το ψήσιμο, το συμβατικό Ταψί κέικ κατασκευασμένα από λαμαρίνα γίνονται ντεμοντέ και κατά κάποιο τρόπο ξεπερασμένα. Εάν δεν έχετε πετάξει τις παλιές φόρμες για κέικ, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε καλά στον κήπο. Ακόμα και τα σκουριασμένα ταψιά βρίσκουν νέα χρήση ως διακόσμηση.

Δίνοντας μια τούρτα στο ταψί μια νέα χρήση – ως διακοσμητική γλάστρα

Μούχλα ψησίματος κέικ -φυτό-φυτά-φόρμες κέικ-διακόσμηση κήπου-στρογγυλά-παχύφυτα-rueschen

Τα γνωστά μικρά και μεγάλα καλούπια Gugelhupf μπορούν να φυτευτούν ως μια μεγάλη ιδέα ανακύκλωσης με υπέροχο διακοσμητικό χαρακτήρα. Μικρά φυτά που δεν γίνονται πολύ μεγαλύτερα γίνονται ερώτηση. Ως συνήθως, αυτά μπορούν να καλλιεργηθούν σε ένα πρωτότυπο δοχείο και να μετατραπούν σε αυθεντική διακόσμηση κήπου.

Φύτευση του κέικ στο ταψί – δημιουργική κηπουρική για αρχάριους

Μούχλα ψησίματος κέικ-φυτά-φόρμες κέικ-διακόσμηση κήπου-καλλιέργεια-καρδιά-παχύφυτα

Για να φυτέψετε το ταψί χρειάζεστε τα συνηθισμένα εργαλεία και υλικά, τώρα χρειάζεστε μόνο μια μικρή ποσότητα. Τα ταψιά είναι σχετικά μικρά σε σύγκριση με τις συνηθισμένες γλάστρες, γι ‘αυτό αν θέλετε απλώς να τοποθετήσετε ξανά τα φυτά, δεν θα χρειάζονται πλέον υπόστρωμα.

Φυτέψτε το κέικ στο ταψί «Καρδιά»

Μούχλα ψησίματος κέικ-φυτά-φόρμες για κέικ-διακόσμηση κήπου-καρδιές-παχύφυτα

Σε ένα μόνο ταψί, πολλά φυτά μπορούν να μπουν και να ευδοκιμήσουν αρκετά καλά. Δεδομένου ότι πρόκειται για διακόσμηση κήπου, μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικούς τύπους όπως σας αρέσει, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να φαίνεται αρμονικό και να ομορφαίνει τον εξωτερικό σας χώρο.

Φυτέψτε τη φόρμα για μάφιν ή τη φόρμα για κέικΜούχλα ψησίματος κέικ -φυτό-φυτά-καλούπια κέικ-διακόσμηση κήπου-δίσκος για μάφιν-μάφιν

Ο παλιός κασσίτερος μάφιν μπορεί να φιλοξενήσει τακτοποιημένα πολλά μικρά φυτά και το καθένα θα έχει τη δική του περιοχή. Ως μίνι γλάστρα, αλλά συνδεδεμένο στο σύνολό του, αυτός ο «δίσκος λουλουδιών» φαίνεται πραγματικά φανταστικός και πρωτότυπος. Βάλτε το σε ένα γραφείο αντιπροσωπείας έτσι ώστε αυτή η ευφάνταστη ιδέα να μπορεί να πάρει πολλά επαίνια.

Φύτευση κέικ στο ταψί – ποια φυτά είναι κατάλληλα

Μούχλα ψησίματος κέικ -φυτά-φόρμες κέικ-διακόσμηση κήπου-παχύφυτα-μικρά-είδη

Τα φυτά που θέλετε να φυτέψετε σε ένα τόσο μικρό δοχείο θα πρέπει κατ ‘αρχήν να ευδοκιμούν καλά σε περιβάλλον με χαμηλό χούμο. Οι κάκτοι και τα παχύφυτα είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για αυτό. Ευτυχώς, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από αυτά τα είδη φυτών – είδη sedum, ψείρες σπιτιού, παχύφυτα και μίνι κάκτοι, τα οποία φροντίζονται ιδιαίτερα εύκολα και είναι πραγματικά ανθεκτικά.

Φυτέψτε τη φόρμα για κέικ με μικρά παχύφυτα και κάκτους

Μούχλα ψησίματος κέικ - φυτά - φόρμες για κέικ - διακόσμηση κήπου - δίσκος για μάφιν - vintage κάκτοι

Αν και αυτά τα μικρά φυτά είναι πραγματικά στιβαρά και απαράδεκτα όσον αφορά το υπόστρωμα, το πότισμα και τη λίπανση, απαιτούν επίσης κάποια φροντίδα, ειδικά το χειμώνα. Δεδομένου ότι έχουν προσαρμοστεί στο υποτροπικό, μπορούν να ανεχθούν την ξηρασία, αλλά πολύ υψηλή υγρασία ή χαμηλές θερμοκρασίες αυτά τα φυτά δεν θα επιβιώσουν. Από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο, όταν είναι κάτω από 12-6 βαθμούς έξω, θα πρέπει προσωρινά να στεγαστούν κάπου.

Ασυνήθιστη διακόσμηση κήπου με κουτιά κέικ

κέικ-ψήσιμο-μούχλα-φύτευση-κέικ-καλούπια-διακόσμηση κήπου-παχύφυτα-μικρά-δημιουργικά

Τα είδη Sedum, οι ψείρες του σπιτιού, τα παχύφυτα και οι μίνι κάκτοι είναι μικρά, αλλά πραγματικά πεινασμένα φυτά. Θα πρέπει να χύνονται μόνο όταν το υπόστρωμα έχει στεγνώσει εντελώς. Αυτά τα είδη φυτών αναπτύσσονται αργά και πρέπει να γονιμοποιηθούν δύο έως τρεις φορές το χρόνο κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου το καλοκαίρι.

Φύτευση μίνι φόρμα ψησίματος κέικ – φόρμες πουτίγκας

κέικ-ψήσιμο-μούχλα-φύτευση-κέικ-καλούπια-διακόσμηση κήπου-πουτίγκα-καλούπια-μέταλλο-ασήμι

Ιδιαίτερα διακοσμητικά, ακόμη και χαριτωμένα και πολύ εύκολα στη φροντίδα, τα χυμώδη και σπιτικά είδη είναι κατάλληλα για άτομα που είναι συχνά σε κίνηση και δεν μπορούν να επενδύσουν πολύ χρόνο στη φροντίδα των φυτών. Φυτευμένα επίσης σε πανέμορφες μίνι γλάστρες, φαίνονται απόλυτα χαριτωμένα.

Vintage διακόσμηση με καλούπια πουτίγκας αλουμινίου

κέικ-ψήσιμο-μούχλα-φύτευση-κέικ-καλούπια-διακόσμηση κήπου-vintage-πουτίγκα-μούχλα-επιδόρπιο

Δεδομένου ότι αυτά τα φυτά είναι συνήθως εγγενή στις ερημικές περιοχές, απαιτούν πολύ λίγο υπόστρωμα και ως εκ τούτου είναι ιδιαίτερα φιλικά προς το πείραμα. Παλιά καλούπια λακκούβας από αλουμίνιο ή λαμαρίνα γίνονται λαμπερά χυμώδη αγγεία που δείχνουν χαρακτήρα.

Κέικ ψησίματος κέικ από χαλκό με φυτεμένα παχύφυτα

Κέικ-ψήσιμο-μούχλα-φύτευση-κέικ-καλούπια-διακόσμηση κήπου-χαλκός-παχύφυτα

Μέταλλα Τα εφέ και η λάμψη είναι ένα συχνά χρησιμοποιούμενο στοιχείο στον σύγχρονο σχεδιασμό που αποκτά νέο νόημα. Από την άλλη πλευρά, όλες οι φόρμες ψησίματος κέικ στο σύγχρονο νοικοκυριό είχαν τη μέρα τους και δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για νέους σκοπούς ως πρωτότυπες γλάστρες μέσα ή έξω.

Διακοσμήστε το κέικ στη φόρμα ψησίματος με μια τρύπα

Κέικ-ψήσιμο-μούχλα-φύτευση-κέικ-καλούπια-διακόσμηση κήπου-χαλκός-στρογγυλά-παχύφυτα

Οι πρώτες φόρμες για κέικ είναι πολύ στιβαρές και τις περισσότερες τις κληρονομεί από τη μητέρα τους ή ακόμα και τη γιαγιά τους από κάθε νοικοκυρά. Οι διακοσμήσεις τραπεζιών για το τραπέζι του κήπου αλλά και για εσωτερικούς χώρους μπορούν να γίνουν πολύ κομψές. Βάλτε μερικά μίνι φυτά στο ταψί και αυτό είναι το μόνο που έχετε να κάνετε.

Ποικιλία καλουπιών ψησίματος κέικ – διαφορετικά μοντέλα, υλικά και χρώματα προαιρετικά

κέικ-ψήσιμο-μούχλα-φύτευση-κέικ-καλούπια-διακόσμηση κήπου-σικ-χαλκός-λουλούδι-μήλο

Παλιές, παιχνιδιάρικες φόρμες ψησίματος σίγουρα βρίσκονται στο κελάρι ή σε μια γωνιά βαθιά στο ντουλάπι της κουζίνας. Αν όχι, περιηγηθείτε στους πάγκους στην επόμενη υπαίθρια αγορά και σίγουρα θα συναντήσετε τον έναν ή τον άλλο θησαυρό.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα κρεμαστό καλάθι από ένα ταψί

κέικ-ψήσιμο-μούχλα-φύτευση-κέικ-καλούπια-κήπος-διακόσμηση-λουλούδι-κρεμαστά-λουλούδια-φτιάξτε μόνοι σας

Παρουσιάζετε τις πιο όμορφες φόρμες ψησίματος κέικ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – κλείστε το τηλέφωνο. Φτιάξτε μόνοι σας ένα κρεμαστό καλάθι και κρεμάστε το εκεί που θα θέλατε κάποιο είδος πρασίνου, αλλά έχετε μια πραγματική ευκαιρία να το βάλετε. Κάντε μια τρύπα σε κάθε μία από τις δύο αντίθετες πλευρές και δέστε με κορδόνι ή μια κατάλληλη αλυσίδα που θα συγκρατεί το φορτίο.

Φυτέψτε το κέικ στο ταψί και αφήστε το να κρεμάσει

Κέικ-ψήσιμο-μούχλα-φύτευση-κέικ-καλούπια-διακόσμηση κήπου-κρεμαστά καλάθια-παχύφυτα

Σκυρόδεμα διακόσμηση κήπου από τηγάνι κέικ – Gugelhupf από σκυρόδεμα

Κέικ-ψήσιμο-μούχλα-φύτευση-κέικ-καλούπια-διακόσμηση κήπου-μπετόν-χύσιμο

Φυτέψτε μια φόρμα για κέικ με βολβοειδή φυτά την άνοιξη

Κέικ-ψήσιμο-μούχλα-φύτευση-κέικ-καλούπια-διακόσμηση κήπου-μπετόν-ανοιξιάτικα λουλούδια

Τα διακοσμητικά προϊόντα από σκυρόδεμα έχουν γίνει μια πραγματική τάση τον τελευταίο καιρό. Υπάρχουν πολλές εκδόσεις αυτών στην αγορά, αλλά μπορείτε εύκολα να τις φτιάξετε μόνοι σας. Το τσιμέντο αναμιγνύεται προσεκτικά στεγνό σε αναλογία 1: 3-4 μέρη άμμου και στη συνέχεια προστίθεται νερό σε μερίδες μέχρι να επιτευχθεί μια λεία, ελαφρώς λαμπερή συνοχή. Τώρα απλά ανακινήστε το στα καλούπια. Μετά τον ατμό του νερού, συνήθως μετά από περίπου 48 ώρες, το σχήμα που δημιουργείται γίνεται λίγα χιλιοστά μικρότερο από το αρχικό. Έτσι, το σκυρόδεμα μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα.

Ταψί κέικ ως καλούπι χύτευσης για σκυρόδεμα

κέικ-ψήσιμο-μούχλα-φύτευση-κέικ-καλούπια-διακόσμηση κήπου-άνοιξη-λουλούδια-γλάστρες-μπετόν

Διάφορα φυτά που δεν χρειάζονται πολύ χώρο για να ευδοκιμήσουν τοποθετούνται μέσα. Τα βολβοειδή και τα ανοιξιάτικα λουλούδια είναι επίσης μια άλλη επιλογή εκτός από παχύφυτα και κάκτους. Είστε χαλασμένοι για επιλογή! Φυσικά, μπορείτε να φτιάξετε κηροπήγια ή φαναράκια από αυτά.

Φυτέψτε το παλιό ταψί κέικ και τοποθετήστε το στον κήπο ως διακοσμητικό στοιχείο

κέικ-ψήσιμο-μούχλα-φύτευση-κέικ-καλούπια-διακόσμηση κήπου-κόκκινο-σκιάδιο-εξωτερική

Μερικές φορές η διακόσμηση του κήπου έχει επίσης πρακτική χρήση – για παράδειγμα, τα τυφλά σημεία μπορούν να καλυφθούν οπτικά πολύ καλά. Λοιπόν, η ομπρέλα στη μέση του τραπεζιού του κήπου δεν είναι μια πειστική εικόνα, αλλά με μια παλιά φόρμα κέικ γεμάτη λουλούδια αποκτά μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση.