Σχεδιασμός και συντήρηση κήπου

Αγοράστε φράχτες απορρήτου: χρήσιμες συμβουλές και οι πιο δημοφιλείς παραλλαγές με μια ματιά!

Ο δικός μας κήπος πρέπει να είναι η μικρή μας όαση ευεξίας και ένας χώρος χαλάρωσης, όπου μπορούμε να απολαύσουμε την άξια ξεκούραση μας μετά από την αγχωτική καθημερινότητα. Μια κατάλληλη οθόνη απορρήτου είναι η ιδανική λύση για να συνειδητοποιήσουμε την ανάγκη μας για απόσταση και ιδιωτικότητα και ένας εξαιρετικός τρόπος για να ομορφύνουμε και να ανανεώσουμε τον εξωτερικό χώρο. Εάν θέλετε να μείνετε ανενόχλητοι και να προστατευτείτε από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων και των περαστικών, τότε θα πρέπει ίσως να αγοράσετε έναν αποτελεσματικό φράκτη προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε τους διαφορετικούς τύπους και υλικά και θα σας δώσουμε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις νομικές απαιτήσεις για έναν φράκτη απορρήτου.

Φράχτης απορρήτου αγοράζουν δικαιώματα οικοδόμησης προστασίας της ιδιωτικής ζωής στον κήπο

Ένας φράχτης απορρήτου είναι ιδανικό για όλους όσους θέλουν να περιποιηθούν τον εαυτό τους με λίγη γαλήνη και ηρεμία στον δικό τους κήπο. Αλλά δεν προσφέρει μόνο στους ιδιοκτήτες της ιδιωτικής ζωής ιδιωτικό, αλλά στην πραγματικότητα πολύ περισσότερο, δηλαδή επαρκή προστασία από τον ισχυρό θόρυβο και τον άνεμο. Ανάλογα με το υλικό, ο φράχτης προστασίας της ιδιωτικής ζωής μπορεί να συμπληρώσει τα υπόλοιπα έπιπλα του κήπου και έτσι να δώσει στον εξωτερικό χώρο μια ιδιαίτερη γοητεία. Είτε είναι κατασκευασμένα από σκυρόδεμα, συρματόσχοινα είτε διπλά καλάμια – τώρα υπάρχουν τόσες πολλές παραλλαγές διαθέσιμες στην αγορά που όλοι μπορούν να βρουν τον σωστό φράχτη απορρήτου.

Αγορά φράχτη απορρήτου – ποιες είναι οι νομικές απαιτήσεις?

Αγοράστε σύγχρονη οθόνη απορρήτου για τον φράκτη απορρήτου του κήπου

Εφόσον τηρείτε τον νόμο, μπορείτε να σχεδιάσετε τη δική σας περιουσία όπως θέλετε. Ωστόσο, πριν αγοράσετε και εγκαταστήσετε έναν φράκτη απορρήτου, υπάρχουν μερικοί σημαντικοί βασικοί κανόνες που πρέπει να γνωρίζετε και να ακολουθείτε. Το ύψος του φράχτη απορρήτου και η ελάχιστη απόσταση από τον γείτονα μπορεί να διαφέρει από πολιτεία σε πολιτεία και καθορίζονται στα αναπτυξιακά σχέδια των δήμων. Αυτό πρέπει να είναι περίπου 170 έως 190 cm, μόνο στο Μόναχο, για παράδειγμα, δεν πρέπει να είναι υψηλότερο από 150 cm. Εκτός εάν ρυθμίζεται διαφορετικά, η απόσταση από τον γείτονα πρέπει να είναι τουλάχιστον 50 cm.

Σύγχρονος φράχτης ιδιωτικότητας από σκυρόδεμα

Αγορά περιφράξεων ιδιωτικότητας Συμβουλές Οθόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων για τον κήπο από σκυρόδεμα

Στιβαρό, μινιμαλιστικό και με ιδιαίτερο χάρισμα – το σκυρόδεμα αυξάνεται εδώ και χρόνια στον τομέα του σπιτιού και της διακόσμησης. Το υλικό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των trendsetters και των purists που τους αρέσουν τα απλά σχέδια και σχήματα. Ένας συγκεκριμένος φράχτης ιδιωτικότητας είναι ανθεκτικός, δεν απαιτεί μεγάλη συντήρηση και το σύστημα φράχτη είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε έναν τοίχο. Βρίσκετε το γκρι σκυρόδεμα λίγο θολό και εύθραυστο; Ευτυχώς, τα πάνελ μοτίβου από σκυρόδεμα είναι διαθέσιμα σε όλα τα φανταστικά σχέδια και μπορούν να βαφτούν σε οποιοδήποτε ακρυλικό χρώμα μετά την εγκατάσταση.

Φθηνό και κομψό ταυτόχρονα – φράχτης προστασίας προσωπικών δεδομένων από χαλιά διπλής ράβδου

Αγοράστε συμβουλές περί προστασίας απορρήτου azs gabion περίφραξης

Οι φράχτες από χαλιά διπλής ράβδου είναι αρκετά φθηνές για αγορά και είναι από τους πιο διάσημους και δημοφιλείς φράχτες ιδιωτικότητας. Μπορούν να εγκατασταθούν γρήγορα και εύκολα, είναι εξαιρετικά σταθερά και απαιτούν πολύ λίγη συντήρηση. Ο γεωμετρικός σχεδιασμός εξασφαλίζει μια συμμετρική και ομοιόμορφη συνολική εμφάνιση και δίνει στον εξωτερικό χώρο μια ζεστή και μοντέρνα πινελιά. Οι προστατευτικές λωρίδες είναι κατασκευασμένες από διαφορετικά υλικά και διατίθενται σε πολλά χρώματα και μπορούν να προσαρμοστούν τέλεια στο φράχτη και τα έπιπλα κήπου. Το αν το υφαίνετε σε όλο το πλάτος του φράχτη ή αφήνετε κάποιες περιοχές ανοιχτές είναι θέμα γούστου.

Ο φράκτης απορρήτου από γκαμπόν είναι η τελευταία τάση

Αγοράστε σύγχρονη οθόνη απορρήτου για τον φράκτη απορρήτου του κήπου

Όλοι οι ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να αγοράσουν μια αποτελεσματική και μοντέρνα οθόνη απορρήτου βρίσκονται σε καλά χέρια με τα μοντέλα gabion! Αποτελούνται από δύο αντίθετα στρώματα διπλής ράβδου, τα οποία συγκρατούνται από έναν στύλο γκαμπιών. Ένας φράχτης προστασίας προσωπικών δεδομένων φτιαγμένος από γκαμπόν είναι εξαιρετικά στιβαρός και σταθερός και προσφέρει επίσης καλό θόρυβο και προστασία από τον άνεμο, κάτι που θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα σε ένα πάρτι μπάρμπεκιου στον κήπο. Μετά την εγκατάσταση, γεμίστε το εσωτερικό με διαφορετικές πέτρες σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα για να μετατρέψετε τον φράχτη της ιδιωτικής ζωής σε ένα πραγματικό τραβηγμένο βλέμμα! Οι πέτρες είναι συνήθως τόσο κοντά μεταξύ τους που σχηματίζουν ένα είδος κλειστής δομής και έτσι παρέχουν την τέλεια ήσυχη ζώνη στον δικό σας κήπο.

Οθόνη προστασίας απορρήτου νόμου περί προστασίας απορρήτου για τις ιδέες του κήπου