Σχεδιασμός και συντήρηση κήπου

Σχεδιασμός στον κήπο – πρακτικές ιδέες για οικονομικό σχεδιασμό αυλής

Μπότες παλιό συρταριέρα κήπου με ξύλινα κουτιά

Αν θέλετε έναν κομψό κήπο με άφθονο χώρο για να αναπτυχθούν λουλούδια και φυτά και υπέροχα καθίσματα για να απολαύσετε τον όμορφο καιρό και την ηρεμία έξω, γιατί να μην δοκιμάσετε μερικές νέες ιδέες; Σήμερα έχουμε κάτι ξεχωριστό έτοιμο για εσάς: στοιχεία ανακύκλωσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σχεδιασμό του κήπου σας. Είναι ταυτόχρονα φιλικό προς το περιβάλλον και προσιτό, καθώς και ένας μοναδικός τρόπος για να δείξετε το δικό σας στυλ. Από όμορφα κεραμικά δοχεία έως κομψά μενταγιόν για τα φυτά σας, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να προμηθευτείτε ανακυκλωμένα αντικείμενα Σχεδιασμός στον κήπο χρησιμοποιώ. Ακολουθούν μερικές ιδέες που θα θέλαμε να σας φέρουμε σήμερα για να ξεκινήσετε.

Ανακυκλώστε στοιχεία για χρήση στον σχεδιασμό στον κήπο ή στην αυλή

Ο σχεδιασμός στον κήπο χρησιμοποιεί παλιά δοχεία

Ανακύκλωση γλάστρες για αυτό Σχεδιασμός στον κήπο

Έχετε ήδη την ιδέα ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά τις γλάστρες σας; Χρησιμοποιήστε παλιά βαρέλια για να φυτέψετε λαχανικά ή να συλλέξετε ξύλα από παλιά σπίτια για να βάλετε τα κρεβάτια του κήπου σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κουβάδες 20 λίτρων και κουτάκια καφέ για αυτό. Αυτά θα προσθέσουν μια νέα πινελιά τόσο στο σχεδιασμό όσο και στη λειτουργικότητα του κήπου σας.

Ετικέτες φυτών

Είναι σημαντικό να επισημαίνετε τα φυτά σας έτσι ώστε να θυμάστε τι φυτέψατε και πού. Ένας τρόπος για να ενσωματώσετε το σχέδιο ανακύκλωσης επίσης, είναι να συνδυάσετε φελλούς κρασιού και μπαστούνια μπαμπού σε μοναδικές ετικέτες κήπου. Βάλτε παλιούς φελλούς κρασιού σε μπαστούνια μπαμπού, γράψτε τα ονόματα των φυτών στους φελλούς και δημιουργούνται οι ιδιότροπες ετικέτες των φυτών σας. Βοΐλα, το έκανες!

Παλιές κονσέρβες για τα βότανα

Ενώ χρησιμοποιείτε παλιά βαρέλια και κουβάδες για την καλλιέργεια λαχανικών, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε παλιά κουτιά αλουμινίου για τα βότανα σας. Μπορείτε να τα προσαρτήσετε στο χαλινάρι για μια προσεγμένη εμφάνιση! Θυμηθείτε να ανοίξετε οπές αποστράγγισης στο κάτω μέρος κάθε κουτιού. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της καλλιέργειας κονσερβοποιημένων βοτάνων είναι ότι μπορούν να μεταφερθούν εύκολα σε εσωτερικούς χώρους κατά τους χειμερινούς μήνες, έτσι θα αναπτυχθούν όλο το χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο είστε καλά εφοδιασμένοι με φρέσκα βότανα σε κάθε εποχή.

Σχεδιασμός στον κήπο πρέπει να είναι πρακτικό και όμορφο

Σχεδιασμός κονσερβοποιημένων βοτάνων χρησιμοποιούν ενδιαφέρον πρωτότυπο φρέσκο

Το Wheelbarrow χρησιμεύει ως λουτρό πουλιών

Ένα παλιό καρότσι έχει μια νέα λειτουργία: χρησιμεύει ως λουτρό πουλιών, ή μάλλον, μπορείτε να το μετατρέψετε σε ένα. Για να αποφύγετε το στάσιμο νερό και τα κουνούπια, εγκαταστήστε τη μικρή σας αντλία στη βάση και, στη συνέχεια, γεμίστε το καρότσι μέχρι και το ένα τέταρτο γεμάτο πέτρες. Έτσι φαίνεται το λουτρό πουλιών κομψό και ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά πρακτικό. Οι πέτρες θα παρέχουν αποστράγγιση και θα μιμούνται μια πραγματική λίμνη. Μπορείτε, ακόμη, να προσθέσετε υδρόβια φυτά, όπως κρίνο για παράδειγμα, ανάλογα με το πόσο βαθιά θέλετε να γεμίσετε το καρότσι. Εάν θέλετε να φτιάξετε ένα φορητό δοχείο λουλουδιών από το καρότσι, ανοίξτε τρύπες αποστράγγισης στο κάτω μέρος του καροτσιού και φυτέψτε εκεί λουλούδια της επιλογής σας. Μπορείτε να μετακινήσετε το καρότσι στην αυλή σας, ώστε τα φυτά να πάρουν τη σωστή ποσότητα ηλιακού φωτός. Δεν είναι πρακτικό?

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν αναρίθμητοι τρόποι για να πάρετε αντικείμενα για ανακύκλωση Σχεδιασμός στον κήπο να ενσωματωθούν. Από επαναχρησιμοποιημένους κάδους ως δοχεία φυτών έως κασσίτερες καφέ ως δοχεία βοτάνων, όλα είναι πιθανά εδώ. Χρειάζεται λίγη δημιουργικότητα για να γίνει ο κήπος μοναδικός. Το μόνο πράγμα που μπορεί να σας εμποδίσει να μετατρέψετε τον δικό σας κήπο σε μια φιλική προς το περιβάλλον όαση είναι η δική σας δημιουργικότητα, τόσο ελεύθερη να πειραματιστείτε. Δεν μπορούμε παρά να σας ενθαρρύνουμε, το αποτέλεσμα θα είναι ένας φιλικός προς το περιβάλλον και εντελώς μοναδικός κήπος. Πάρτε καρδιά και ξεκινήστε τον σχεδιασμό του ανακυκλωμένου κήπου σας λαμβάνοντας υπόψη τα σημεία που αναφέρονται παραπάνω. Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά εκεί!

Προσθέστε μια νέα πινελιά στο σχεδιασμό του κήπου

Φλιτζάνια κήπου αντί για γλάστρες για εξοικονόμηση νερού και φυτών

Πρακτικά χρησιμοποιώντας παλιά βαρέλια και κάδους

Σχεδιασμός στον κήπο μικρές κουβάδες ιδέες διακόσμηση

Οι πρακτικές ιδέες σχεδιασμού είναι οικονομικές στη χρήσηΈνας μοναδικός τρόπος για διακόσμηση κήπου

Σχεδιασμός στον κήπο μπλε μπανιέρες λουλουδιών

Φροντίστε για το περιβάλλον!

ενδιαφέρουσα διακόσμηση παλιά κομμάτια λουλουδιών φαίνονται πρωτότυπαΟ κήπος φαίνεται δημιουργικός και όμορφος

Σχεδιάστε στον κήπο του κήπου δημιουργικά και οικονομικά

Τα ανακυκλωμένα αντικείμενα μπορεί να είναι χρήσιμα Σχεδιασμός στον κήπο στοιχεία ανακύκλωσης παλιά μπουκάλια