Σχεδιασμός και συντήρηση κήπου

Δημιουργία χειμερινού κήπου – ιδέες για μια πράσινη και ζεστή όαση ευεξίας

Ωδείο στυλ εξοχική κατοικία ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού έπιπλα ξύλινες κατασκευές περίπτερο κήπο λευκό

Στον χειμερινό κήπο μπορείτε όχι μόνο να ξεχειμωνιάσετε φυτά, αλλά και να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί. Στο παρελθόν θεωρούνταν σύμβολο ευημερίας. Σήμερα ο χειμερινός κήπος προσφέρει μια ζεστή ήσυχη ζώνη για χαλάρωση και υποχώρηση. Μια πράσινη όαση μπορεί να δημιουργηθεί σε κλειστό μπαλκόνι, σε σκεπαστή βεράντα ή ως προέκταση του χώρου διαβίωσης. Πριν από το δικό σας Δημιουργία ωδείου, Σκεφτείτε τι σκοπό πρέπει να εξυπηρετήσει – πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως σαλόνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο, ή μάλλον ως χώρος χειμώνας για φυτά με καθίσματα. Όποιος έχει ήδη εκπληρώσει το όνειρό του να έχει έναν χειμερινό κήπο έχει τώρα την ευκαιρία να τον επανασχεδιάσει ξανά.

Συμβουλές για τη δημιουργία του χειμερινού γίγαντα

χειμωνιάτικα έπιπλα κήπου εξοχικό ρουστίκ καρέκλα ράφι-γούνινο ταβάνι-τζάμια

Η τζάμια πορτοκαλιάς, η οποία είναι κατάλληλη για διαβίωση, λειτουργεί ως δεύτερο σαλόνι, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές το χειμώνα. Η δομή στήριξης μπορεί να είναι κατασκευασμένη από ξύλο, πλαστικό ή μέταλλο. Επενδύστε σε τζάμια υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε ο χειμερινός κήπος να είναι μονωμένος όσο καλύτερα γίνεται. Ο εκτεταμένος χώρος διαβίωσης απαιτεί φυσικά την κατάλληλη επίπλωση. Σχεδιάστε το σύμφωνα με την ιδέα σας για τον χειμερινό κήπο. Φέρτε τη φύση λίγο πιο κοντά σας. Στο Δημιουργία ωδείου ο αερισμός, η θέρμανση και η ηλιοπροστασία πρέπει να συντονίζονται.

Δημιουργήστε ένα ωδείο – σκεφτείτε τη θέρμανση και τον εξαερισμό

ιδέες σύγχρονη επίπλωση χειμερινού κήπου-άνετη γυάλινη ταράτσα έπιπλα σαλονιού

Το τζάκι είναι ένας από τους κατάλληλους εξοπλισμούς για αυτή τη ζεστή όαση. Εάν ο χειμερινός κήπος βρίσκεται στη βόρεια πλευρά ενός σπιτιού, δεν χρειάζεται προστασία από τον ήλιο το καλοκαίρι, αλλά ισχυρή θέρμανση για την κρύα εποχή. Τα θερμοκήπια που βλέπουν προς το νότο συλλαμβάνουν ηλιακή ενέργεια, αλλά χρειάζονται καλή ηλιακή προστασία και καλό αερισμό. Ένα τζάκι δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο και είναι ταυτόχρονα πηγή θερμότητας και τραβάει τα βλέμματα. Ένα τζάκι βιοαιθανόλης που ούτε καπνίζει ούτε αιθάλη δεν επιτρέπει την ανάπτυξη υπερβολικής θερμότητας και επομένως είναι κατάλληλο για χειμερινό κήπο. Απολαύστε μια ζεστή ζεστασιά!

Φέρτε τη φύση στο σπίτι

κήπος ξύλινη γυάλινη κατασκευή-απομονωμένος χειμωνιάζει-φυτά συμβουλές χειμώνα

Το στυλ επίπλωσης ενός χειμερινού κήπου αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα του ιδιοκτήτη του. Ένας χειμερινός κήπος σε στιλ εξοχικού σπιτιού γίνεται ένα αγαπημένο μέρος για όλη την οικογένεια και τους φίλους, ειδικά την κρύα εποχή. Εδώ το κλασικό μπορεί να συναντήσει τη μοντέρνα κομψότητα. Εκτός από ξύλινα έπιπλα και υφασμένα έπιπλα, ο μοντέρνος χειμερινός κήπος περιλαμβάνει επίσης ένα άνετο σαλόνι, γωνιακούς καναπέδες και καθίσματα.

Δημιουργήστε τον χειμερινό κήπο όπως εσείς επιθυμείτε

Ξύλινο ωδείο έστησε κατασκευές επίπλων με γυάλινη κατασκευή καρέκλες τραπεζαρίας από αέτωμα

Η σκεπαστή βεράντα λειτουργεί ως χειμερινός κήπος και υπαίθριο σαλόνι

Γυαλισμένη βεράντα με επένδυση ξύλου που καλύπτει τζάμια οροφής επιπλώνοντας χειμερινά φυτά

Διαχειμάζοντας φυτά το χειμώνα – εξασφαλίζοντας το τέλειο κλίμα

Σπίτι-κήπος πρασινωμένος-εσωτερικός υαλοπίνακας-δυνατότητες χειμωνιάσεων

Έπιπλα από σφυρήλατο σίδερο για χειμερινό κήπο

Ιδέες σχεδιασμού χειμερινού κήπου μαξιλάρια καναπές τραπεζάκι σαλονιού τζάμια-απομόνωση

Ωδείο με συντηρητική εμφάνιση

Δημιουργήστε ωδείο ξύλινων επίπλων όπως συμβουλές για υπαίθρια δωμάτια

Εμπλουτίστε τον χειμερινό κήπο με αξεσουάρ

Καθιστικό-υπαίθριο-εξωτερικό δωμάτιο Καθίσματα γλάστρες ωδείου