Σχεδιασμός και συντήρηση κήπου

Φτιάξτε τον δικό σας καναπέ με γρασίδι – Οδηγίες για πρωτότυπα έπιπλα κήπου

Φτιάξτε τον δικό σας καναπέ με γρασίδι καθιστικό-έπιπλα κήπου-διακοσμήστε

Όσοι θέλουν να ξαπλώσουν στο γκαζόν θα απολαύσουν ιδιαίτερα το έργο που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα. Επειδή με αυτό μπορείτε να νιώσετε άνετα στο γκαζόν στον κήπο σας ανά πάσα στιγμή, γεμίστε τις μπαταρίες σας και νιώστε κοντά στη μητέρα φύση. Μπορείτε να το επιτύχετε με οποιοδήποτε έπιπλο από γρασίδι. Ναι σωστά διαβάσατε. Μπορείτε επίσης εύκολα να σχεδιάσετε μόνοι σας τέτοια αξεσουάρ για τον κήπο. Σε αυτό το άρθρο έχουμε έναν οδηγό που θα σας βοηθήσει να τον αποκτήσετε Φτιάξτε τον δικό σας καναπέ με γρασίδι για να μπορέσετε να χαλαρώσετε στη μέση του πράσινου από δω και πέρα.

Φτιάξτε τον δικό σας καναπέ με γρασίδι – βρείτε χώρο στον κήπο

Φτιάξτε τον δικό σας καναπέ με γρασίδι υπερμεγέθη-σχεδιασμό-χαλάρωση-σχεδιασμό κήπου

Σκεφτείτε προσεκτικά εκ των προτέρων πού θέλετε τον καναπέ στον κήπο. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα «πραγματικά» έπιπλα, ο καναπές με γρασίδι δεν μπορεί απλά να μετακινηθεί αργότερα. Μόλις χτιστεί, μένει εκεί που το βάζεις προς το παρόν. Συνεπώς, συνιστάται ο καλός προγραμματισμός πριν φτιάξετε μόνοι σας τον καναπέ με γρασίδι. Ωστόσο, η συντήρηση είναι λίγο πιο εύκολη. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους λεκέδες και πώς να τους αφαιρέσετε. Το μόνο που απαιτείται για συντήρηση είναι μια τακτική κοπή και να λιπαίνετε τα έπιπλα έτσι ώστε το γρασίδι να γίνει πλούσιο και πράσινο.

Φτιάξτε μόνοι σας έναν πρωτότυπο καναπέ με γρασίδι και χαλαρώστε σε αυτόν

Φτιάξτε τον δικό σας καναπέ με γρασίδι σκαμπό-καθιστικό-κήπο

Οι οδηγίες για την κατασκευή του καναπέ με γρασίδι μόνοι σας, που θα σας παρουσιάσουμε, προορίζονται για έναν καναπέ με διαστάσεις 240 x 120 x 120 cm. Προετοιμάστε όλα τα υλικά και τα όργανα πριν ξεκινήσετε την κατασκευή. Να μπορεί να δουλεύει ανενόχλητος. Τα υλικά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

γρασίδι-καναπές-χτίστε-μόνοι σας-τεχνητά-σχεδιασμός-καναπέ-σκαμπό

– περίπου 4 cm³ γη

– 3 σακούλες γλάστρες

– 5 φύλλα κόντρα πλακέ (120 x 240 cm)

– περίπου 30 ξύλινες σανίδες (περίπου 2,5 x 8 x 120 cm)

– 6 m² γκαζόν

– 3 m² φράχτη αλυσίδας

– Καρφιά μήκους 4 εκατοστών

Οδηγίες για καναπέ χόρτου

χλόης-καναπές-χτίστε-εσείς-χλοοκοπτικό-μεγάλο-καθιστικό

Πρώτα απ ‘όλα, όπως ήδη αναφέρθηκε, θα πρέπει να καθορίσετε τον ακριβή τόπο όπου θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας τον καναπέ με γρασίδι. Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε και πρέπει να σημειώσετε το μέγεθος του καναπέ στο πάτωμα. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε υπάρχοντα γκαζόν και άλλα υποβλάστηση. Μπορείτε να σχεδιάσετε το σχήμα στη γη με ένα ραβδί, για παράδειγμα.

Φτιάξτε ένα πλαίσιο

Φτιάξτε το δικό σας στήριγμα καναπέ με γρασίδι-πλαίσιο-μασάζ-κόντρα πλακέ

Με τις ξύλινες σανίδες χτίζετε το πλαίσιο, το οποίο αργότερα θα γεμίσετε με γη. Για να σας διευκολύνει να κολλήσετε τις σανίδες στο έδαφος, πρέπει να τις δείξετε στο ένα άκρο. Σκάψτε τα περίπου 30 εκατοστά βάθος και με μικρή απόσταση το ένα από το άλλο κατά μήκος του σημάδι σας στη γη. Αποτελούν μέρος της υποστήριξης που χρειάζεστε όταν φτιάχνετε μόνοι σας τον καναπέ με γρασίδι.

Συνδέστε φύλλα κόντρα πλακέ

γρασίδι-καναπές-κατασκευή-οδηγίες-φύτευση-συρματόπλεγμα

Στη συνέχεια, στερεώστε τα πάνελ στις ξύλινες σανίδες με καρφιά. Χρησιμοποιήστε το εσωτερικό των σανίδων για να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να δείτε από τα σκίτσα πώς θα πρέπει τελικά να μοιάζει η κατασκευή του καναπέ με γρασίδι.

Διαμορφώστε τον καναπέ με γρασίδι με χώμα

γρασίδι-καναπές-χτίστε-ιδέες-κήπος-βεράντα-καρέκλες

Για να φτιάξετε μόνοι σας τον καναπέ με γρασίδι, τώρα παίζει πολύ χώμα. Αυτό τροφοδοτείται στην κατασκευή σε στρώματα. Γεμίστε πρώτα με χώμα ύψος περίπου 30 εκατοστών. Στη συνέχεια, ποτίζετε αυτό το στρώμα έτσι ώστε το χώμα να συμπιέζεται και να διαμορφώνεται καλύτερα. Χτυπήστε την υγρή γη. Ακολουθεί το επόμενο στρώμα, άλλο πότισμα και ανανέωση της απόσπασης. Επαναλάβετε μέχρι να γεμίσετε εντελώς τον καναπέ.

Αφαιρέστε τις πλάκες

γρασίδι-καναπές-κατασκευή-μόνος-ξύλο-πλαίσιο-τεχνητό-γρασίδι-ιδέα-καναπές-μαξιλάρια

Μετά από όλη αυτή τη σκληρή δουλειά, αξίζετε ένα διάλειμμα. Και τώρα θα λάβετε επίσης αυτό, γιατί το όλο πράγμα πρέπει τώρα να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 24 ώρες. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε να φτιάχνετε μόνοι σας τον καναπέ με γρασίδι. Αφαιρέστε προσεκτικά τα πάνελ από κόντρα πλακέ και τις ξύλινες σανίδες και απολαύστε το επιτυχημένο σχήμα καναπέ.

Κάντε μόνοι σας καλλυντικές αλλαγές

γρασίδι-καναπές-κατασκευή-μόνος-μέταλλο-πλαϊνό-τραπέζι-vintage-design-shabby

Δεν πρέπει να ενοχλείστε από χτυπήματα που παρατηρείτε ενώ φτιάχνετε μόνοι σας τον καναπέ με γρασίδι. Τώρα μπορείτε να τα επισκευάσετε. Να είστε προσεκτικοί όταν το κάνετε αυτό. Εάν υπάρχουν πέτρες στην επιφάνεια, σας συνιστούμε να τις αφαιρέσετε καθώς θα μπορούσαν να ενοχλήσουν το γρασίδι. Μπορείτε εύκολα να γεμίσετε τις τρύπες που προκύπτουν με χώμα. Στη συνέχεια, καλύψτε τον καναπέ του χόρτου με χώμα και υγράνετε τον με νερό.

Το συρματόπλεγμα και γκαζόν

γρασίδι-καναπές-χτίστε-το-δικό σας-σπόρο-κάθισμα-σχέδιο-απλά-σημύδα

Φτιάξτε μόνοι σας έναν καναπέ με γρασίδι – έτσι ώστε ο καναπές να μην καταρρέει, μπορείτε να τον στηρίξετε με τη βοήθεια συρματόπλεγματος. Η πλάτη και τα υποβραχιόνια πρέπει να στηρίζονται εδώ. Σχηματίστε σχήμα U, έτσι ώστε το σύρμα να μπορεί να περιτυλίγεται γύρω από τα μπράτσα. Τώρα βάλτε τα κομμάτια γκαζόν έτοιμα για να συνεχίσετε να φτιάχνετε μόνοι σας τον καναπέ με γρασίδι. Απλώστε τα σε όλες τις επιφάνειες του καναπέ. Βεβαιωθείτε ότι πιέζετε σταθερά τις άκρες και ότι δημιουργείτε μια επίπεδη επιφάνεια. Τα μεμονωμένα κομμάτια πρέπει να είναι κοντά μεταξύ τους και να μην σχηματίζουν ευθείες γραμμές. Αντ ‘αυτού, τοποθετήστε τα αντισταθμισμένα το ένα από το άλλο.

Γκαζόν στήριξης

γρασίδι-καναπές-χτίστε-τον εαυτό σας-φυσική-εμφάνιση-γκαζόν-πολυθρόνα-καφέ-τραπέζι-ξύλο

Στις πλευρές του καναπέ, μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο να ασφαλίσετε μόνιμα τα κομμάτια του γκαζόν. Ως εκ τούτου, συνιστάται να στηρίζετε τον εαυτό σας με όποιον τρόπο σας αρέσει έως ότου οι ρίζες του γρασιδιού φτάσουν στον καναπέ. Είναι σημαντικό το γρασίδι να αναπνέει παρά τη στήριξη και να δέχεται αρκετό φως. Ένα συρμάτινο δίχτυ μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο και εδώ, αν φτιάξετε μόνοι σας τον καναπέ με γρασίδι ή αν χρησιμοποιείτε απλά μπαστούνια.

Φτιάξτε και συντηρήστε μόνοι σας τον καναπέ με γρασίδι

γρασίδι-καναπές-χτίστε-εσείς-κρεβάτι-ιδέα-μαξιλάρι-παρτέρι

Τώρα είναι σημαντικό να ποτίζετε τακτικά τον καναπέ με γρασίδι. Αυτό πρέπει να τηρείται τις πρώτες εβδομάδες. Μετά από λίγο, μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε τα στηρίγματα για το γκαζόν. Εάν το γρασίδι γίνει πολύ μακρύ για εσάς, μπορείτε να το συντομεύσετε ανά πάσα στιγμή. Αν φτιάξετε μόνοι σας τον καναπέ με γρασίδι, δεν θα έχετε μόνο μια ζεστή γωνιά για να καθίσετε και να ξαπλώσετε, αλλά και μια όμορφη διακόσμηση που θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

Σχεδιάστε τον κήπο

γρασίδι-καναπές-χτίστε-εσείς-μπαλκόνι-επίπλωση-ιδέα-λουλούδι-κουτί

Με αυτόν τον τρόπο, ωστόσο, δεν μπορείτε μόνο να φτιάξετε μόνοι σας έναν καναπέ με γρασίδι. Πολλά άλλα έπιπλα, αλλά και γλυπτά, μπορούν να δημιουργηθούν μόνο με λίγη γη και κομμάτια γκαζόν. Το μόνο σημαντικό είναι ότι συναρμολογείτε μια δομή με το σωστό σχήμα. Σχεδιάστε ολόκληρους χώρους καθιστικού με ένα τραπεζάκι σαλονιού, πολυθρόνες και έναν καναπέ ή τι λέτε για ένα κρεβάτι ημέρας?

Φτιάξτε ένα κρεβάτι ημέρας

γρασίδι-καναπές-χτίστε-το-δικό σας-κρεβάτι-οδηγίες-ξύλινες-σανίδες-χλοοτάπητα

Αν σας αρέσει η αίσθηση και η μυρωδιά του γρασιδιού, θα σας αρέσει ιδιαίτερα η ιδέα για ένα κρεβάτι ημέρας. Είναι ακόμη πιο εύκολο να εφαρμοστεί. Μπορείτε να φτιάξετε μια κατασκευή μόνοι σας ή να χρησιμοποιήσετε παλέτες. Γεμίστε το κουτί με χώμα και λίπασμα. Στη συνέχεια, ανοίξτε το χλοοτάπητα στην ξαπλωμένη επιφάνεια. Ένα τελειωμένο πλαίσιο κρεβατιού κάνει αυτό το έργο ακόμα πιο εύκολο ως εναλλακτική λύση για να φτιάξετε μόνοι σας έναν καναπέ με γρασίδι. Φυσικά, αυτό το έπιπλο πρέπει επίσης να ποτίζεται και να κόβεται τακτικά.

Τεχνητό γρασίδι

γρασίδι-καναπές-χτίστε-τη-δική σας-επένδυση-τεχνητή-χλοοτάπητα-ταράτσα-βεράντα-έμπνευση

Δεν έχετε χρόνο να φροντίσετε το γκαζόν ή δεν έχετε κήπο, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να απολαύσετε τη φυσική εμφάνιση; Τότε ο τεχνητός χλοοτάπητας είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Το να φτιάξετε μόνοι σας τον καναπέ με γρασίδι δεν είναι κατάλληλο εάν δεν υπάρχει κήπος ή στο μπαλκόνι. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να καλύψετε τα έπιπλά σας με τεχνητό γρασίδι και να δημιουργήσετε μια πρωτότυπη εμφάνιση που μπορεί επίσης να αισθάνεται πολύ κοντά στο πραγματικό γρασίδι.

γρασίδι καναπές-κήπος-τεχνητό-γρασίδι-καναπές-κάλυμμα-τραπεζάκι σαλονιού-έξω