Σχεδιασμός και συντήρηση κήπου

Πώς επιτυγχάνετε τον επιθυμητό φράκτη ιδιωτικότητας στον κήπο;

Φράκτης προστασίας της ιδιωτικής ζωής στα έπιπλα από μπαστούνι στον κήπο από πυξάρι

Εάν έχετε ένα όμορφο τοπίο κήπου, πιθανότατα σκέφτεστε επίσης πώς μπορείτε να προστατέψετε καλύτερα τον ιδιωτικό σας χώρο. Στο σημερινό άρθρο θέλουμε να συζητήσουμε μερικές δυνατότητες και να σας βοηθήσουμε στο μέγιστο, ώστε να μπορείτε να διασφαλίσετε το απόρρητό σας. ο Φράκτης ιδιωτικότητας στον κήπο είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής παραλλαγή.

Φράκτης προστασίας της ιδιωτικής ζωής στον κήπο – καλλιεργήστε φυτά φράχτη

Απόρρητη οθόνη φράχτη πέτρινες σκάλες γλάστρα για τα μάτια

Μπορείτε να φτιάξετε έναν ενδιαφέρον πράσινο φράχτη. Πρέπει να ξεκινήσετε τον σχηματισμό του αμέσως μετά την καλλιέργεια των επιλεγμένων πράσινων φυτών φράκτη. Τον πρώτο χρόνο τα νεαρά φυτά θα αναπτυχθούν ελεύθερα, τότε θα κόψετε μόνο τα κατακόρυφα κλαδιά. Κατά το δεύτερο έτος της άνοιξης, τα είδη φυτών αργά ή γρήγορα αναπτύσσονται σε ύψος 5-10 cm έως 15 cm, τότε μπορείτε να κλαδέψετε τους νεαρούς βλαστούς και επίσης να κόψετε τα άγρια ​​κλαδιά λίγο περισσότερο στο πλάι.

Κόψτε έναν φράκτη ιδιωτικότητας στον κήπο

Οθόνη απορρήτου, φράκτης στον κήπο, κομμένο πυξάρι

Τα επόμενα χρόνια, είναι επιθυμητό το κλάδεμα να γίνεται σε νέα μπουμπούκια, διατηρώντας το ίδιο ύψος του φυτού. Στη συνέχεια, θα προσπαθήσετε να διαμορφώσετε όμορφα τον πράσινο φράχτη σας, οπότε πάντα κόβετε 10-20 με 30 εκατοστά από τα πλευρικά τοιχώματα του φράκτη. Αργότερα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα φροντίσετε. Το τρέχον κλάδεμα πρέπει να γίνει 3-4 φορές. Κατά το κλάδεμα του φράκτη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγάλο μεταλλικό ψαλίδι, πριόνια και πολλά άλλα.

Ποικιλία σχημάτων

Απόρρητο οθόνη φράχτη μπάλες κήπου μπακαλιάρες τουλίπες

Με τα καλλωπιστικά φυτά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών σχημάτων: στρογγυλά, σαν πυραμίδες, σαν κώνοι και πολλά άλλα. Η δημιουργία ορισμένων σχημάτων απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες, δεξιοτεχνία και πολύ χρόνο, ειδικά όταν πρόκειται για είδη αργής ανάπτυξης, όπως Ναι, πυξάρι, κλπ. Ο σχηματισμός φράχτων ξεκινά με την καλλιέργεια καλλωπιστικών φυτών. Μπορείτε να πάρετε τις καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες φόρμες σε μικρά φυτά δύο έως τριών ετών. Τα φυτά σε γλάστρες επιτρέπεται να αναπτύσσονται ελεύθερα τον πρώτο χρόνο. Εάν δεν αναπτύσσονται καλά, τότε είναι καλύτερο να μην τα κλαδέψετε ούτε στο δεύτερο έτος.

περιβάλλουν το καθιστικό

Προστασία της ιδιωτικής ζωής φράκτης κήπος καθιστικό ξύλινα έπιπλα χαρακτηριστικό γνώρισμα νερού

Ανεξάρτητα από τα φυτά που θα επιλέξετε ο φράκτης ιδιωτικότητας στον κήπο πρέπει να το λάβετε υπόψη σας, όλα αλλάζουν με τα χρόνια εκεί, μερικές φορές αρκετά γρήγορα. Πολλά από τα κλαδιά στεγνώνουν, εμφανίζονται νέοι οφθαλμοί, οι οποίοι εξελίσσονται σε νέους βλαστούς και κλαδιά. Μερικές φορές δεν είναι απαραίτητο ο φράκτης να είναι πολύ πυκνός, οπότε ορισμένοι κλάδοι των υφιστάμενων φρακτών πρέπει να κοπούν 10-15 cm από την επιφάνεια του εδάφους. Αυτό θα οδηγήσει στην αφύπνιση των αδρανών μπουμπουκιών και ο φράκτης σας θα αναζωογονηθεί. Αλλά το πιο σημαντικό είναι το τελικό αποτέλεσμα: έχετε έναν όμορφο πράσινο φράκτη και προστατεύεστε σωστά από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων. Κάθε φορά που κοιτάζετε τον φράκτη, μπορείτε πραγματικά να είστε περήφανοι για τη δουλειά σας και το αποτέλεσμα!

Φράκτης προστασίας της ιδιωτικής ζωής στον κήπο με ξύλινες ξαπλώστρες βεράντας

Φράκτης προστασίας προσωπικών δεδομένων στον κήπο ροδόδεντρα ροζ πόρτα λευκό

Προστασία της ιδιωτικής ζωής φράχτης κήπος ορτανσίες πορφυρή πλευρά του δρόμου

Ιδιωτικός φράκτης για ιδέες για φοίνικες

Απορρήτου οθόνη φράκτη φράχτη σπίτι μπροστινή αυλή

Προστασία της ιδιωτικής ζωής φυτά φροντίδας κήπου  Φράκτης προστασίας της ιδιωτικής ζωής στον κήπο που κόβει το γκαζόν

Προστασία της ιδιωτικής ζωής φράκτης λίμνης κήπου μάρμαρο    Φράκτης προστασίας της ιδιωτικής ζωής στο δέντρο φροντίδας κήπου    Απόρρητο-φράκτης-κήπος-σχέδιο-ορτανσία-γκαζόν