Περιοχή βεράντας

17 ιδέες για βεράντα και κήπο – συμβουλές για να νιώσετε καλά σε εξωτερικούς χώρους

Ανοιχτή βεράντα και κήπος

Η αίσθηση ευεξίας στον εξωτερικό χώρο είναι ζωτικής σημασίας όταν σχεδιάζετε κήπους και βεράντες. Ως αποτέλεσμα, έχουμε 16 ιδέες για αίθριο και κήπο συντάχθηκε. Σχεδιάστε το μικρό σας υπαίθριο καταφύγιο εξετάζοντας αυτά.

1. Πάρτε ιδέες για τη βεράντα και τον κήπο από μέσα

Σκαλοπάτια βεράντα εξωτερική φύτευση

Δημιουργήστε έναν υπαίθριο χώρο διαβίωσης που θα ζήλευαν όλοι αναδιαμορφώνοντας το αίθριο και τη βεράντα σας. Με μια μικρή ανακαίνιση που συνδυάζει την αίσθηση της πολυτέλειας με το joie de vivre σε εξωτερικούς χώρους, μπορείτε να απολαύσετε πραγματική χαλάρωση. Εξετάστε τις καλύτερες στιγμές στο σπίτι σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτές τις ιδέες στη δική σας αυλή.

2. Βεράντα και κήπος ενιαίας διαρρύθμισης

Βεράντα κήπο ξύλινη στέγη πέτρινο δάπεδο

Μια καλά σχεδιασμένη κάτοψη και καλά συναρμολογημένες πόρτες βεράντας δημιουργούν μια όμορφη απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

3. Πολυλειτουργικά έπιπλα

Τα καθίσματα πλάτης σηματοδοτούν τη μετάβαση από το κατάστρωμα στη βεράντα. Αυτή η διάταξη επίπλων συνδυάζει έναν καναπέ με θέα στην τραπεζαρία και έναν καναπέ -κρεβάτι με θέα στην πισίνα.

4. Λεπτός φωτισμός

Τοποθετήστε τέτοια φώτα που μοιάζουν με το φως του φεγγαριού. Μικρά καμουφλαρισμένα φώτα τοποθετημένα στην κληματαριά φωτίζουν απαλά το κάθισμα. Το χαμηλό φως φαίνεται όλο και πιο ρομαντικό και δημιουργεί όμορφα εφέ.

5. Διακοσμήστε το εξωτερικό τζάκι

υπαίθριες πέτρες τζακιού διακοσμούν τον εξωτερικό χώρο

Είναι πάντα ωραίο να χαλαρώνεις μπροστά από ένα τζάκι. Φτιάξτε ένα επίσης σε εξωτερικούς χώρους και διακοσμήστε το με πέτρες και ξύλινο τζάμι. Εάν ένα παλιό τζάκι υπάρχει ήδη αλλά δεν χρησιμοποιείται, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για διακοσμητικούς σκοπούς.

6. Φτιάξτε ένα θόλο

Έπιπλα ταράτσας κήπος κρεβάτι καναπές -κρεβάτι

Το κιόσκι εδώ είναι κατασκευασμένο από έλατο με αμμοβολή και βαμμένο σε τρία χρώματα για να αντικατοπτρίζει τους φυσικούς τόνους του παρασυρόμενου ξύλου. Το μυκητοκτόνο που προστίθεται στη βαφή ελαχιστοποιεί τη συντήρηση. Τα καλώδια για τα φώτα είναι κρυμμένα στις δοκούς.

7. Αντέχετε σε κάθε καιρό

έπιπλα κήπου ξύλινο πλέγμα μαρμάρινο επιτραπέζιο τραπέζι

Το τραπέζι από γρανίτη και η ξύλινη βάση εξασφαλίζουν ότι αυτό το τραπεζάκι θα μπορούσε να αντέξει όλες τις καιρικές συνθήκες. Τα κοντινά μαξιλάρια είναι επίσης ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.

8. Επανάληψη υλικού

Βεράντα και κήπος καναπές -κρεβάτι πλαϊνό τραπέζι μαρμάρινη ξύλινη κατασκευή

Ο καναπές κατά παραγγελία επαναλαμβάνει τα υλικά και τα σχήματα των άλλων επίπλων και κατασκευών που βρίσκονται κοντά. Είναι κατασκευασμένο από το ίδιο ξύλο έλατου από το οποίο κατασκευάστηκε το κληματαριά, ενώ η βάση του πλέγματος συμπληρώνει το πλαϊνό τραπέζι και τα τετράγωνα πλακάκια.

9. Χαρακτηριστικά νερού και βρύσες

Βεράντα κήπο τοίχο κρήνη πορφυρίτη φυσικές πέτρες

Νερό χορεύει κάτω από το σιντριβάνι του τοίχου, η επιφάνεια του οποίου ταιριάζει με την πέτρα του τζακιού. Διακοσμητικά πλακάκια δημιουργούν ένα όμορφο μπλε πλαίσιο.

10. Στιγμιαία ζεστασιά

θερμοπομπού θερμότητας στέγη βεράντα κήπο

Ένας θερμαντικός θερμαντήρας θερμαίνει τον αέρα τα δροσερά βράδια. Τοποθετήστε το σε κατάλληλο μέρος.

11. Κατάλληλος φωτισμός

ρουστίκ φωτισμός βεράντας βεράντας

Ένα κρεμαστό φανάρι με μια ρουστίκ εμφάνιση λάμπει πάνω από την τραπεζαρία στο κιόσκι. Συντονισμένα φώτα τοίχου πάνω από το σιντριβάνι συμπληρώνουν ολόκληρη τη διακόσμηση.

12. Γυάλινα κάγκελα

κιγκλίδωμα βεράντα γυαλί λευκό λακαρισμένο

Κατασκευασμένο από σκληρυμένο γυαλί, αυτό το γυάλινο κιγκλίδωμα διατηρεί τη θέα στη θάλασσα ενώ εμποδίζει το αεράκι σε κάποιο βαθμό.

13. Μόνιμη ζωγραφική

Η λάκα βεράντας εμπλουτισμένη με μυκητοκτόνο προστατεύει τη βεράντα του κόκκινου ξύλου.

14. Θεραπεία με σπα

βεράντα με ξύλινο κατάστρωμα υδρομασάζ

Ένα βάθρο τροπικού ξύλου δραματοποιεί ένα φορητό υδρομασάζ και ορίζει έναν άλλο εξωτερικό χώρο. Η πλατφόρμα σχηματίζει διαφορετικά επίπεδα στη βεράντα και χρησιμεύει επίσης ως πάγκος. Το ίδιο το υδρομασάζ είναι πλήρως περιτειχισμένο και στηρίζεται σε μια τσιμεντένια πλατφόρμα κάτω από τη βεράντα.

15. Φώτα με εσοχή

Τα χωνευτά φώτα φωτίζουν το δρόμο σας μετά το σκοτάδι.

16. Parasol – απόλυτο must για τη βεράντα και τον κήπο

Μια ομπρέλα με πρόβολο παρέχει σκιά όταν και όπου χρειάζεται και μπορεί να παραμεριστεί για να αποκαλύψει τον ουρανό τη νύχτα.

17. Απόκρυψη καλωδίων και γραμμών

Βεράντα και κήπος κρεβάτι καναπές -κρεβάτι

Τα φίλτρα και οι αντλίες από το σιντριβάνι τοίχου είναι κρυμμένα κάτω από ένα απομονωμένο μέρος του ξύλινου καταστρώματος, έτσι ώστε να ακούγονται μόνο οι καταπραϋντικοί ήχοι του νερού που πέφτει. Τα σκαλοπάτια προσφέρουν ένα περιπετειώδες μονοπάτι.