Περιοχή βεράντας

Cantilever ομπρέλα με βάση – οι τέσσερις ομπρέλες από την Umbrosa με μοντέρνο σχεδιασμό

Τώρα που σιγά σιγά τελειώνει ο χειμώνας, ο σχεδιασμός της επίπλωσης και του σχεδιασμού της βεράντας ξεκινά επίσης για πολλούς. Η ομπρέλα είναι ένα σημαντικό στοιχείο εδώ εάν η βεράντα δεν έχει άλλη πηγή σκιάς. Η νέα συλλογή “Spectra UX” από την Umbrosa είναι σωστή. Αποτελείται από τέσσερα μοναδικά μοντέλα για την ομπρέλα με πρόβολο με βάση. Είτε είναι απλά και σε ουδέτερα χρώματα είτε είναι αισιόδοξα και εντυπωσιακά – όλες οι ομπρέλες με πρόβολο εντυπωσιάζουν με τον μοντέρνο σχεδιασμό και τα διαφορετικά σχήματά τους.

Ομπρέλα από πρόβολο Umbrosa με βάση από τη συλλογή Spectra UX

Κάθε πρόβολη ομπρέλα με βάση έχει τη δική της ιστορία. Τα τέσσερα μοντέλα σκίασης δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με αρκετούς σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένου του Siegrid Demyttenaere και εμπνεύστηκαν από διάφορα πράγματα: την καθαρή και εκλεπτυσμένη αρχιτεκτονική, τη ζωντάνια και το απρόβλεπτο της φύσης, τη ζεστασιά και την απαλότητα του μεσογειακού πολιτισμού και, τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η αναζωογονητική λάμψη της θάλασσας και των κυμάτων της.

Ομπρέλα με πρόβολο “Spectra UX Architecture” με βάση

Spectra UX Architecture με απλό σχεδιασμό για σύγχρονες βεράντες

Από όλα τα μοντέλα, αυτή η ομπρέλα με βάση είναι η απλούστερη. Παρ ‘όλα αυτά, φαίνεται εξαιρετικά πολυτελές με τους γκρι τόνους του. Ο σκοπός αυτής της ομπρέλας ήταν να αποκτήσει ένα σχέδιο που, με την απλότητα και τα κανονικά σχήματά του, μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια στη σύγχρονη επίπλωση του αίθριου. Για το σκοπό αυτό, η ομπρέλα έχει τετράγωνο σχήμα, περιττές καμπάνες και σφυρίγματα λείπουν εντελώς και μόνο το απαραίτητο υλικό κοσμεί το μοντέλο. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα όλων των μοντέλων είναι το γεγονός ότι οι βάσεις ομπρέλας με πρόβολο είναι εξοπλισμένες με ροδάκια.

“Spectra UX Nature”

Spectra UX Nature με πράσινη βάση ομπρέλας με πρόβολο και μπεζ ομπρέλα

Η εντυπωσιακή Spectra UX Nature είναι επίσης μια πρόβολη ομπρέλα με μια περιστρεφόμενη βάση. Αυτό το μοντέλο προσαρμόζεται στο χρώμα στη φύση και, πιο συγκεκριμένα, στον κήπο εξοπλίζεται με μια πράσινη βάση και μια μπεζ απόχρωση με ένα ενδιαφέρον σχήμα. Είναι ιδανικό για μοντέρνους εξωτερικούς χώρους όπου το ξύλο παίζει σημαντικό ρόλο. Αν λοιπόν θέλετε αντηλιακή προστασία που είναι κομψή και όχι πολύ λαμπερή ταυτόχρονα, κάνετε τη σωστή επιλογή με το “Nature”.

“Spectra UX Culture”

Ομπρέλα πρόσοψης Spectra UX Culture με βάση σε καφέ-κόκκινο-ροζ χρώμα

Το “Culture” είναι μια πιο πολύχρωμη, αλλά ακόμα πιο απλή ομπρέλα σχεδιασμού, η οποία είναι εμπνευσμένη από τον μεσογειακό πολιτισμό. Με το συνδυασμό χρωμάτων καφέ, ροζ και κόκκινων τόνων, προσελκύει πραγματικά την προσοχή όλων και μπορεί έτσι να δημιουργήσει μια υπέροχη προφορά στη βεράντα. Η ίδια η ομπρέλα είναι επίσης εντυπωσιακή σε αυτό το μοντέλο. Η ομπρέλα με πρόβολο είναι τετράγωνη, αλλά οι τέσσερις γωνίες είναι ουσιαστικά στρογγυλεμένες, γεγονός που δίνει στον απλό σχεδιασμό πραγματικά ένα συγκεκριμένο παιχνίδι..

Ομπρέλα με πρόβολο “Spectra UX Marine” με βάση

Ομπρέλα με πρόβολο με στάθμη marine σε μπλε και λευκό για ναυτική αίσθηση

Μια μεγάλη πρόβολη ομπρέλα με βάση είναι επίσης “Marine”. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό ήταν εμπνευσμένο από τη θάλασσα και τα κύματα, το οποίο δεν αντικατοπτρίζεται μόνο στη μπλε βάση για την ομπρέλα με πρόβολο, αλλά και στην ίδια την ομπρέλα. Αποτελείται από δύο στρώματα, το κάτω χαρακτηρίζεται από κύμα -σχέδιο σε σχήμα. Επιπλέον, το ύφασμα για την ομπρέλα είναι λευκό και πιο διαφανές από αυτό των άλλων μοντέλων, το οποίο όχι μόνο το κάνει να φαίνεται πολυτελές, αλλά είναι επίσης μια ένδειξη του ανακλώμενου φωτός από τον ήλιο στο νερό της θάλασσας.

δικτυακός τόπος τη βελγική εταιρεία Umbrosa.