Περιοχή βεράντας

Μινιμαλιστική ξαπλώστρα χαλάρωσης “Ladia” του Mikhail Belyaev

Anna Polischuk-Model Relax-Lounger Led-Light Mikhail Belyaev Design Möbel

Αν και το “Ladia” παρουσιάστηκε ως κουνιστός καναπές, δεν λικνίζεται. Ο σχεδιαστής Mikhail Belyaev από τη Ρωσία σχεδίασε το Χαλαρώστε ξαπλώστρα για την Karat και τη Samsung Staron και τα παρουσίασε πρόσφατα στην Εβδομάδα Σχεδιασμού της Αγίας Πετρούπολης 2013. Εντυπωσιάζει με την ενδιαφέρουσα εμφάνιση και λειτουργικότητά του. Ο αναπαυτικός καναπές έχει μια μοντέρνα εμφάνιση με απαλό φωτισμό δωματίου μέσω ενσωματωμένου φωτός LED.

Χαλαρωτική ξαπλώστρα με ενσωματωμένο φως LED

Έπιπλα εξωτερικού χώρου με καρέκλα Longue Samsung Staron επιφανειακό υλικό

Το έγινε Χαλαρώστε ξαπλώστρα κατασκευασμένο από Staron® από τη Samsung. Ως στερεό υλικό επιφάνειας, το Staron χρησιμοποιείται τόσο στο σπίτι όσο και σε δημόσιους χώρους. Η ακρυλική επιφάνεια είναι εξαιρετικά σκληρή, ανθεκτική στις γρατζουνιές και εύκολη φροντίδα και καθαρισμός.

Relax lounger Ladia – ιδανική λύση για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο

Ακρυλική επιφάνεια-Καναπές Ladia-Lounge Outdoor-Mikhail Belyaev Design Week 2013

Αυτή η ξαπλώστρα Staron είναι σίγουρα πολύ κομψή και συνδυάζεται αρμονικά σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι ή στον εξωτερικό χώρο. Σχεδόν δεν υπάρχουν όρια στην καινοτόμο σκέψη και τη δημιουργικότητα πίσω από τη σχεδιαστική ιδέα του Mikhail Belyaev. Το ενσωματωμένο φως LED παρέχει απαλό φωτισμό του σχεδιαστικού αντικειμένου και του περιβάλλοντός του.

Ο σεζονγκ εντυπωσιάζει με τη λειτουργική του αισθητική

Ladia Rocking Sofa St Petersburg Russia Design 2013

Το Ladia είναι ένα έργο τέχνης και μια λειτουργική προσθήκη σε ιδιωτικούς κήπους και δημόσια πάρκα, όπου το Χαλαρώστε ξαπλώστρα όχι μόνο γίνεται εντυπωσιακό και σημείο συνάντησης, αλλά επίσης εκπέμπει απαλό φως το βράδυ. Ο ομοιόμορφος, απαλός φωτισμός του φωτός Led διεγείρει τη φαντασία και ξυπνά τις αισθήσεις.

Παιχνιδιάρικος και φουτουριστικός καναπές

Έκθεση σχεδίου 2013 Ρωσία Mikhail Belyaev ξαπλώστρα με ενσωματωμένο φως LED

Ο καλλιτεχνικός χαρακτήρας του Χαλαρώστε ξαπλώστρα σχεδόν αναιρεμένο. Αλλά λόγω της αφηρημένης εμφάνισής του, μπορεί να συγκριθεί με ένα σύγχρονο γλυπτό. Η απλή σιλουέτα θυμίζει μακρόστενο περιστέρι. Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς καναπέδες, το Ladia προσφέρει ένα μοντέρνο μέρος για να χαλαρώσετε με στυλ στη φύση σε μια ήσυχη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Ο εκκεντρικός σχεδιαστής Μιχαήλ Μπελάγιεφ επικεντρώθηκε στο πρόβλημα θολώματος των γραμμών μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού. Ο καναπές Ladia είναι εργονομικά σχεδιασμένος και είναι ιδανικός για σαλόνια, όπως έπιπλα χαλάρωσης για γραφεία και λόμπι ξενοδοχείων κ.λπ..

Φωτογραφίες: Evgeny Aquarelich, Μοντέλο: Anna Polischuk

Κομψά στρογγυλεμένες γραμμές

Relax lounger μοντέλο με ενσωματωμένο φωτιστικό led-Anna Polischuk

Εβδομάδα Σχεδιασμού της Αγίας Πετρούπολης 2013

Αγία Πετρούπολη-Έκθεση Έκθεσης Σχεδίου-Κουνιστή πολυθρόνα Ladia Swing-Chair

Μοντέρνα λύση για εξωτερικούς χώρους

Τα έπιπλα Staron στήνουν εξωτερικούς χώρους-Karat Samsung Staron

Τραπέζι καφέ με βότσαλα από τον Μιχαήλ Μπελάγιεφ

Pebble Coffee Table - Για Karat Samsung - Staron Mikhail - Belyaev Eco -design garden