Περιοχή βεράντας

Τοποθέτηση τούβλων κλίνκερ γλιστράει έξω – ιδέες για την αντιμετώπιση τούβλων και την επένδυση τοίχων σε εξωτερικούς χώρους

τούβλα κλίνκερ έξω από την πρόσοψη αίθριο γκαζόν μπροστινή αυλή

Εάν επανασχεδιάζετε την αυλή σας με επένδυση κλίνκερ έξω ή κάνετε εξωτερική επένδυση με αυτήν, υπάρχουν αρκετές επιλογές. Ένα καπλαμά από τέτοια τούβλα αντιπροσωπεύει ένα είδος πλαισιώματος, το οποίο αποτελείται από πραγματικά λεπτά τούβλα με επένδυση. Έτσι, μπορείτε να δώσετε στον εξωτερικό σας χώρο μια εκπληκτική εμφάνιση χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι μια υπέροχη επιλογή που έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως χαμηλό κόστος και καλύτερη διαδικασία εγκατάστασης.

Οι εξωτερικές ολισθήσεις από τούβλα κλίνκερ είναι εύκολο να τοποθετηθούν καθώς απαιτούν μόνο ένα απλό σύστημα θεμελίωσης και περιβλήματος. Επιπλέον, αυτά είναι κατασκευασμένα από στερεά υλικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς όταν πρόκειται για ανθεκτικότητα και χαμηλή συντήρηση. Αυτό σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε ένα στυλ και εμφάνιση της δικής σας γεύσης που απαιτεί λιγότερους πόρους. Σε αυτήν την ανάρτηση θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές και κατάλληλα σχέδια από τούβλα κλίνκερ εξωτερικά, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εμπνευστείτε για το επόμενο έργο σας.

Πλεονεκτικός σχεδιασμός με τούβλα κλίνκερ που γλιστράει εξωτερικά

αναμείξτε το μπροστινό γκαράζ με λουράκι

Εξωτερικά τούβλα με λεπτή καύση, αλλιώς γνωστά ως τούβλα, γίνονται όλο και πιο δημοφιλή χάρη στο συνδυασμό αισθητικής και ευκολίας εγκατάστασης. Αντικαθιστούν επίσης την παραδοσιακή τοιχοποιία. Τα τούβλα αναπτύχθηκαν για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1950 ως ένας τρόπος επανασχεδιασμού των υφιστάμενων δομών. Οι τρέχουσες εφαρμογές περιλαμβάνουν τόσο νέες όσο και υπάρχουσες κατασκευές στην κατασκευή κατοικιών και εμπορικών κτιρίων.

ασπρόμαυρη εξωτερική πρόσοψη εισόδου μπροστά

Εξωτερικά τούβλα κλίνκερ, τα οποία χρησιμοποιούνται επίσης ως κολλημένα τούβλα, διατίθενται σε πολλές παραλλαγές, αλλά μπορούν να ταξινομηθούν κατά τέσσερα. Υπάρχουν μερικές βασικές μέθοδοι εγκατάστασης που μπορούμε να ονομάσουμε παχύ και λεπτό σύνολο, αρθρωτά συστήματα πάνελ και προκατασκευασμένα πάνελ. Με τα δύο πρώτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα γλιστράκια από τούβλα κλίνκερ εξωτερικά είτε με ένα παχύ στρώμα κονιάματος για ένα αντίστοιχα παχύ στρώμα είτε με μια λεπτή εγκατάσταση.

Απόρρητο φράχτη εξωτερική επένδυση τζάκι μαύρα λουριά μπαστούνι έπιπλα τζάκι γκαζόν

Οι αρθρωτές μονάδες χρησιμοποιούν συνήθως μια ενδιάμεση πλάκα με τυπική επιφάνεια περίπου 0,5 τετραγωνικών μέτρων από πολυστυρόλιο, μέταλλο ή άλλα υλικά για να μπορούν να στηρίξουν τα λεπτά τούβλα. Μπορείτε να στερεώσετε τα πάνελ σε οποιαδήποτε επιφάνεια με λεπτά τούβλα που είναι ήδη προσαρτημένα σε αυτά. Η προκατασκευασμένη επένδυση τοίχων περιλαμβάνει τη δημιουργία μεγαλύτερων, δομικά ανεξάρτητων πάνελ που μπορούν να προσαρτηθούν στο κτίριο, στον τοίχο, στο τζάκι ή με άλλο τρόπο. Οι μονάδες από αρχιτεκτονικά προκατασκευασμένα τσιμέντα ή τοίχους από ξυλεία είναι συνήθως χτισμένες εκτός του χώρου, ενώ το σκυρόδεμα για πλάγια κλίση προς τα πάνω χύνεται συνήθως στο χωράφι.

Ιδιότητες του λεπτού τούβλου κλίνκερ γλιστράει εξωτερικά

τοποθέτηση τούβλων κλίνκερ γλιστράει έξω από εξωτερική επένδυση επενδύσεων τοίχων έξω από την καινοτόμο αρχιτεκτονική της πρόσοψης

Μια τέτοια εξωτερική επένδυση αποτελείται καταρχήν από τα ίδια υλικά με άλλα συμβατικά τούβλα, τα οποία κατασκευάζονται επίσης χρησιμοποιώντας παρόμοιες διαδικασίες. Τα τούβλα ταιριάζουν καλύτερα στην εξωτερική πρόσοψη, για παράδειγμα, καθώς είναι πιο λεπτά και ζυγίζουν λιγότερο από την πέτρα που βλέπει εξωτερικά. Τα λεπτά τούβλα κλίνκερ είναι ένα μοναδικό στοιχείο μεταξύ πολλών τούβλων μέσα σε ένα συγκολλημένο σύστημα καπλαμάδων που επηρεάζουν τις ιδιότητές του.

επένδυση τοίχων ρουστίκ κλασικά λουλούδια κήπος γλιστράει τούβλο

Μπορείτε να προσδιορίσετε την απόδοση του συστήματος με ακρίβεια μόνο εάν αξιολογήσετε μια διάταξη ως σύνολο. Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά ελαφριά συστήματα επένδυσης, οι εξωτερικές γλιστρήσεις από τούβλα κλίνκερ προσφέρουν γενικά ανώτερη αντοχή στο θόρυβο, την κατάχρηση, τη θερμότητα και τον βανδαλισμό. Η αντίσταση στη φωτιά, η ασφάλεια και η ακουστική άνεση είναι επίσης παράγοντες που συγκαταλέγονται στα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας εξωτερικής επένδυσης.

τοποθέτηση τούβλων κλίνκερ γλιστράει έξω από εξωτερική επένδυση επένδυση τοίχων έξω μοτίβο πρόσοψης υφή ηλιακού φωτός πορώδης

Τα τούβλα είναι ένα από τα παλαιότερα δομικά στοιχεία επειδή είναι μικρά, αρθρωτά, ανθεκτικά, χαμηλής συντήρησης και κατασκευασμένα από τοπικά υλικά. Αυτή ήταν μια δημοφιλής μέθοδος κατασκευής για αιώνες, και με τη χρήση της οι αρχιτέκτονες μπόρεσαν να δημιουργήσουν διάφορους τύπους κτιρίων. Το τούβλο ήταν ανέκαθεν ένα οικοδομικό υλικό έντασης εργασίας και καθώς αυξήθηκε το κόστος εργασίας έγινε ένα πολυτελές υλικό.

συνδυασμός ιμάντων τάση σχεδιαστών σπιτιών αλουμινίου

Εξαιτίας αυτού, η κατασκευαστική βιομηχανία άρχισε να χρησιμοποιεί το κλίνκερ λιγότερο ως δομή και περισσότερο ως τούβλο με επένδυση. Το αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη του καπλαμά ως τοίχου και η επεξεργασία των τούβλων ως δισδιάστατου, διακοσμητικού στοιχείου. Αυτό είναι λογικό για λόγους κόστους, αλλά οι εξωτερικές ολισθήσεις από τούβλα κλίνκερ μπορεί να ξαναγυρίσουν στο παρελθόν τους ως δομικά μέτρα.

Ανατομία του τούβλου κλίνκερ γλιστρά

εξωτερική επένδυση ιμάντες επένδυσης τοίχων κλίνκερ εξωτερικά

Τα τούβλα που τοποθετούνται με αυτόν τον τρόπο είναι απλά, μονής σειράς τούβλα. Σε αντίθεση με τους παλαιότερους, δομικούς τοίχους από τούβλα, οι οποίοι είχαν πολλά πάχη, τα τούβλα κλίνκερ στέκονται στο εξωτερικό του τοίχου της θεμελίωσης. Διαχωρίζονται επίσης από τη δομή του ξύλινου πλαισίου με έναν χώρο αέρα περίπου τριών εκατοστών. Η κοιλότητα επιτρέπει σε κάθε νερό που διαπερνά το τούβλο να πέσει και να διαρρεύσει μέσα από τα κενά στο χαμηλότερο κλίνκερ πάνω από το έδαφος.

κλίνκερ τούβλο επένδυση κέδρο πρόσοψη

Κατά μία έννοια, τα τούβλα που βλέπουν τούβλα λειτουργούν σαν προστασία από τη βροχή. Είναι πορώδη και υπάρχει πιθανότητα το νερό να βρει τον δρόμο του μέσα από ρωγμές σε αρμούς κονιάματος και αλλού. Όπως όλοι γνωρίζουμε, το νερό έχει ιδιότητες που καθιστούν δυνατά όλα αυτά και, πάνω απ ‘όλα, είναι σημαντικό να μπορούμε να απορρίψουμε σωστά το υγρό που έχει εισέλθει. Τώρα που καταλαβαίνουμε τα βασικά ενός τοίχου από καπλαμά από τούβλα, ας δούμε τα διαφορετικά σχέδια τούβλου που μπορούμε να έχουμε σε εξωτερικούς χώρους.

τοποθέτηση τούβλων κλίνκερ γλιστράει έξω εξωτερική επένδυση επένδυση τοίχου έξω μοτίβο πρόσοψης τοίχοι αρμοί μαύρο τούβλο

Ο συνδετικός κρίκος είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος επένδυσης με επένδυση που μπορείτε να δείτε σε πολλά σχέδια. Πρόκειται ουσιαστικά για σειρές από τούβλα κλίνκερ που γλιστρούν εξωτερικά, αντισταθμίζονται το ένα πάνω στο άλλο, έτσι ώστε οι κάθετες αρμοί κονιάματος να μην ευθυγραμμίζονται. Αυτό το παραδοσιακό μοτίβο με κλιμακωτούς αρμούς δίνει σταθερότητα και αντοχή σε τοίχο ή άλλη επιφάνεια. Τυπικά, όλοι οι ιμάντες έχουν την ίδια υφή, μέγεθος και χρώμα σε μοτίβο ύφανσης που τρέχει.

Περιοχές εφαρμογής και παραλλαγές τούβλων κλίνκερ γλιστράνε έξω

κτίριο κατοικιών σύγχρονο εξωτερικό τούβλο κλίνκερ

Οι τοίχοι από τούβλα από τούβλα που μπορείτε να σχεδιάσετε σε εξωτερικούς χώρους κερδίζουν όλο και περισσότερα μερίδια αγοράς στον κατασκευαστικό κλάδο. Ωστόσο, η χρήση τους μπορεί να παρατηρηθεί και σε νέα οικιστικά και εμπορικά κτίρια, καθώς έχουν εντυπωσιακή οπτική γοητεία και πολλά οικονομικά πλεονεκτήματα. Με τους κατασκευαστές να προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, είναι ευκολότερο από ποτέ να δημιουργήσετε εκπληκτικά νέα χαρακτηριστικά κατασκευής για το σπίτι ή την επιχείρησή σας σε προσιτή τιμή.

τοποθέτηση τούβλων κλίνκερ γλιστράει έξω εξωτερική επένδυση επένδυση τοίχων έξω πρόσοψη γκαράζ κτίρια κατοικιών νέα κατασκευή

Επιπλέον, οι εξωτερικές γλιστρήσεις από τούβλα κλίνκερ μπορούν να προσθέσουν αξία σε ακίνητα, μειώνοντας παράλληλα το κόστος ασφάλισης λόγω της υψηλής αντοχής τους στη φωτιά και την υγρασία. Με τη μεγάλη ποικιλία από μασίφ τούβλα και κεραμικά από πορσελάνη καθώς και χρώματα, υπάρχουν πολλές επιλογές για την ενσωμάτωση του εξωτερικού τούβλου κλίνκερ στο επόμενο έργο σας.

Χρησιμοποιήστε τούβλα τοίχου ως τόνους

μοντέρνο ντιζάιν κλίνκερ τούβλου αίθριο μαγειρέματος

Ένας τοίχος που έρχεται σε αντίθεση με το υπόλοιπο σχέδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προφορά για να αλλάξει τη συνολική εμφάνιση ενός ζωντανού ή εξωτερικού χώρου φθηνά με διαχρονική και φυσική αισθητική. Οι τοίχοι με έμφαση δημιουργούν μια οπτική εστίαση ή ένα ελκυστικό σκηνικό για άλλα μοναδικά στοιχεία σχεδιασμού που μπορείτε να παρουσιάσετε στη βεράντα ή στον κήπο. Επιπλέον, τα τούβλα κλίνκερ αντέχουν σε ανομοιομορφίες και γρατζουνιές στο εξωτερικό σε περιοχές με μεγάλη κίνηση. Με πολλούς διαθέσιμους συνδυασμούς χρωμάτων και δομικές παραλλαγές, είναι εγγυημένο ότι θα βρείτε την τέλεια προφορά που ψάχνετε για τον εξωτερικό σας χώρο.

Κλίνκερ τούβλο με θέα προς τα εξωτερικά τζάκια

εξωτερική επένδυση ιμάντες επένδυσης τοίχου κλίνκερ καλοκαιρινή κουζίνα καυσόξυλα ρουστίκ αυλή κυπαρισσιού

Ο σχεδιασμός τζακιού, καμινάδας ή τζαμιού με τοιχοποιία εξωτερικά μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό σε κάθε ανοιχτό χώρο ή εξωτερική κουζίνα. Η πέτρινη όψη για τζάκια και καμινάδες είναι συχνά χειροποίητη για να μοιάζει με φυσική πέτρα.

μοντέρνα τζάκια τζάκια κλίνκερα επένδυση κίτρινο

Τα τούβλα με επίπεδη όψη χρησιμοποιούνται επίσης στην επένδυση τοίχων με ιμάντες για να δώσουν στο δωμάτιο μια γήινη και φυσική πινελιά. Λόγω των υψηλών ιδιοτήτων πυρκαγιάς και μόνωσης, το κλίνκερ είναι επίσης το ιδανικό δομικό υλικό για τέτοιες εστίες πυρκαγιάς.

Οι οπίσθιοι τοίχοι είναι εφοδιασμένοι με τούβλα κλίνκερ εξωτερικά

τούβλο κλίνκερ εξωτερική μοντέρνα κουζίνα προφορά τοίχου απορροφητήρας κουκούλα μεταλλικό ξύλινο πάτωμα κήπο

Η χρήση ιμάντων για πίσω τοίχους κουζίνας ή καθρέφτες με πλακάκια στον εξωτερικό χώρο μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εστία σας. Μια ελκυστική εξωτερική επένδυση με τούβλα κλίνκερ απαιτεί πράγματι μικρή συντήρηση. Μπορείτε να επιτύχετε επιτυχημένο καθαρισμό σκουπίζοντας τον πίσω τοίχο της εξωτερικής κουζίνας με σαπούνι και νερό, όπως και άλλες πορώδεις επιφάνειες. Η αντοχή στην κρούση και η αντοχή στη φωτιά τέτοιων καπλαμάδων είναι επίσης σημαντικός παράγοντας κατά την εγκατάσταση κοντά σε μαγειρικά σκεύη.

Εξαιρετική ελευθερία σχεδίασης

υπαίθρια κουζίνα καθιστικό μπαρ σχάρα χώρος ψυχαγωγίας τηλεόραση επίπεδης οθόνης τζάκι έπιπλα εξωτερικού χώρου

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να απομονώσετε και να αναβαθμίσετε έναν χώρο ψυχαγωγίας ή ένα καθιστικό στην αυλή σας, η επένδυση από τούβλα κλίνκερ έξω είναι η κατάλληλη λύση. Αυτή η εξωτερική επένδυση θα πληροί σίγουρα τις πολλές απαιτήσεις για ανακαίνιση. Κατά συνέπεια, μπορείτε να εφαρμόσετε μια τέτοια τοιχοποιία απευθείας στις περισσότερες επιφάνειες τοίχων, γεγονός που συντομεύει επίσης τον χρόνο προετοιμασίας και κατασκευής.

κόκκινη επένδυση τοίχου κλίνκερ έξω από την πρόσοψη

Οι καπλαμάδες βοηθούν επίσης στην ηχομόνωση και τις ακραίες θερμοκρασίες, κάτι που είναι πολύ ευεργετικό στις περισσότερες εξωτερικές εφαρμογές. Ένας οριοθετημένος χώρος δέχεται μικρή ροή αέρα στους υγρότοπους, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε σχηματισμό μούχλας ή τροφίμων για παράσιτα. Οι γλιστρήσεις από τούβλα κλίνκερ δεν σαπίζουν και είναι ανθεκτικές σε έντομα και άλλους ανεπιθύμητους επισκέπτες που μπορούν να προσβάλλουν τους εξωτερικούς σας χώρους.

επένδυση τοίχου εξωτερική πρόσοψη αρχιτεκτονική αρχιτεκτονική τούβλο με μορφή μεγέθους χρώματος κάθετα οριζόντια διατεταγμένη

Υπάρχουν αρκετές συλλογές διακοσμητικών τούβλων που αντιμετωπίζουν τούβλα σε πέτρινα οπτικά ή ακόμη και από πλαστικό για προσόψεις ή εσωτερικούς χώρους στην αγορά. Μια τέτοια επένδυση τοίχου προσφέρει μια φυσική εμφάνιση με τα πλεονεκτήματα του σκυροδέματος. Τα σπονδυλωτά μεγέθη και σχήματα καθιστούν την διαδικασία κατασκευής εύκολη. Επιπλέον, αυτά προσφέρονται επίσης σε διαφορετικά πάχη για μεγαλύτερη ευελιξία. Χρησιμοποιήστε τούβλα κλίνκερ εξωτερικά για να σχεδιάσετε τα αγαπημένα σας μέρη σύμφωνα με το δικό σας γούστο. Αυτά είναι ειδικά κατασκευασμένα με λείανση των επιφανειών προς τα κάτω για να αποκτήσουν ένα φυσικό μείγμα αδρανών.

τοποθέτηση τούβλων κλίνκερ γλιστράει έξω εξωτερική επένδυση επένδυση τοίχου έξω πρόσοψη λευκά πλακάκια φύτευση μονοπατιού κήπου

Τα σχήματα από τούβλα είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή για σχολικά κτίρια, κυβερνητικά γραφεία και επαγγελματικές εγκαταστάσεις γραφείων επειδή η υψηλή αντοχή τους μπορεί εύκολα να αντέξει πιθανή κατάχρηση. Άλλωστε, τα slip τούβλα κλίνκερ προσφέρουν την κλασική εμφάνιση ενός παραδοσιακού τούβλου εξωτερικά, αλλά είναι εύκολα διαθέσιμα και σημαντικά φθηνότερα από τις εναλλακτικές εκδόσεις. Η επιστροφή του βιομηχανικού στυλ αποθηκών και εργοστασίων από την ομώνυμη εποχή καθιστά την επένδυση κλίνκερ δημοφιλής επιλογή. Πολλά γραφεία και σπίτια στα οποία οι σχεδιαστές επιτυγχάνουν μια τραχιά εμφάνιση βασίζονται σε αυτήν την παραλλαγή.