Περιοχή βεράντας

Εξωτερική όψη φυσικής πέτρας – υπέροχα παραδείγματα πρακτικής και κομψής εξωτερικής επένδυσης

Τοποθέτηση φυσικής πέτρας με εξωτερική επένδυση τοίχου έξω από επένδυση τζακιού γκρι φθινόπωρο αφήνει μονοπάτι στον κήπο

Σύμφωνα με τους περισσότερους τοπιογράφους, όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών χρησιμοποιούν εξωτερική επένδυση από φυσική πέτρα για τα αίθρια, τις αυλές ή τους κήπους τους. Τα τούβλα κλίνκερ φαίνονται φυσικά, συμμετρικά, στιβαρά, διαχρονικά και ευέλικτα. Τα χρώματα τους όπως το καφέ, το κόκκινο, το μπεζ και πολλά άλλα δίνουν σε κάθε πρόσοψη και εξωτερικό χώρο ζεστασιά και στιβαρότητα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυσική πέτρα που βλέπει σε εσωτερικούς χώρους ως λειτουργικό και αισθητικό δομικό υλικό με διάφορους τρόπους.

Παρόλο που το σχήμα του τούβλου είναι αρκετά απλό, οι αρχιτέκτονες έχουν βρει μια ποικιλία από όμορφους νέους τρόπους για να ντύσουν με αυτό τους σύγχρονους χώρους διαβίωσης και τους εξωτερικούς τοίχους. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας παρουσιάσουμε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες σχεδιασμού στις οποίες επικρατεί η εφευρετικότητα αυτού του ταπεινού υλικού. Ένα υπαίθριο τζάκι ή κουζίνα γίνεται όλο και περισσότερο μέρος του εξωτερικού σχεδιασμού, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την αρχιτεκτονική του σπιτιού.

Πρακτική χρήση για φυσική πέτρα

φυσική πέτρα που βλέπει να τοποθετεί εξωτερικούς τοίχους επένδυση χώρο παιχνιδιού γλιστρώντας δέντρα

Για να μπορείτε να απολαμβάνετε το νέο σας σαλόνι σε εξωτερικούς χώρους, θα πρέπει όχι μόνο να είναι λειτουργικό αλλά και να δείχνει όμορφο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φυσική πέτρα για την εξωτερική επένδυση τοίχων και έτσι να βάλετε ελκυστικές πινελιές που μπορούν να συμπληρώσουν οποιοδήποτε σχέδιο τοπίου. Τα στοιβαγμένα τούβλα και τα τουβλάκια είναι όμορφα στοιχεία σχεδιασμού για κάθε εξωτερικό χώρο και η καλή ποιότητα είναι εύκολο να εγκατασταθεί επιτυγχάνοντας συνεπείς διαστάσεις και αρμούς.

Φυσική πέτρα που κοιτάζει για να τοποθετήσει έξω τοίχους με λιβάδια γλάστρες

Το δομικό υλικό μπορεί να έχει μια ρουστίκ ή μοντέρνα εμφάνιση που μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει στο επιθυμητό σχέδιο. Και δεδομένου ότι η φυσική πέτρα που αντιμετωπίζει είναι συνήθως κατασκευασμένη από φυσικά υλικά στο εξωτερικό, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε χρώμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε όμορφες λεπτομέρειες στο περιβάλλον σας.

πέτρα επένδυση κλίνκερ εξωτερική επένδυση σκαλοπατιών κήπος με βεράντα

Η δημιουργία ενός όμορφου διακοσμητικού τοίχου για τον κήπο σας, από την άποψη της ενίσχυσης της εμφάνισής του, θα μετατρέψει την πίσω αυλή σας σε έναν εκθαμβωτικό και φιλόξενο χώρο. Οι πέτρινοι εξωτερικοί τοίχοι είναι μια σημαντική προσθήκη σε κάθε χώρο κήπου και παρέχουν μια πρακτική χρήση για εξωτερική όψη πέτρας για την πρόληψη της διάβρωσης του εδάφους. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να κρύψετε αντιαισθητικά πράγματα στον κήπο σας, όπως κάδους απορριμμάτων ή αντλίες νερού, επιλέγοντας ένα κομψό εξωτερικό κάλυμμα για αυτά. Η επένδυση τοίχου σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε ένα δυναμικό τοπίο με μια συνεκτική ατμόσφαιρα που ταιριάζει τόσο στους σύγχρονους όσο και στους παραδοσιακούς κήπους. Επιπλέον, τα τούβλα από φυσική πέτρα είναι τόσο χαμηλής συντήρησης που μπορείτε να απολαύσετε τον χώρο διαμονής που προτιμάτε σε εξωτερικούς χώρους χωρίς ιδιαίτερη συντήρηση.

Τάσεις και ιδέες σχεδιασμού

φυσική πέτρα με εξωτερική επένδυση τοίχου εξωτερική επένδυση ποτήρια κρασιού σταφύλια ρομαντικό σκυλί

Εάν χρησιμοποιείτε τοιχοποιία στο εσωτερικό ή τούβλα κλίνκερ για την εξωτερική επένδυση τοίχων, δεν χρειάζεται απαραίτητα να περιοριστείτε μόνο στα δωμάτια. Οι πολυδιάστατοι, λειασμένοι ασβεστόλιθοι είναι επίσης μια εντυπωσιακή επιλογή για πολλούς άλλους χώρους της αυλής. Τα τραγανά κομμάτια πέτρας που χρησιμοποιούνται για να χωρίσουν τα σκαλοπάτια, τους πάγκους, τις καμινάδες ή τις βρύσες στην πισίνα δημιουργούν ένα σύγχρονο, αλλά φυσικό σχέδιο που λειτουργεί υπέροχα σε εξωτερικούς χώρους.

φυσική πέτρα με εξωτερική επένδυση τοίχου επίπλων κήπου ομπρέλα

Τέτοιες πέτρινες πλάκες, κατ ‘αρχήν, παρέχουν την εμφάνιση φυσικής πέτρας για ένα κλάσμα του κόστους των φυσικών υλικών. Στην πραγματικότητα, με τεχνητή πέτρα ή κλίνκερ μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και τη μισή τιμή της συνηθισμένης τοιχοποιίας. Αυτή η παραλλαγή προσφέρει μια αυθεντική εμφάνιση και υφή πέτρας καθώς και ένα εύκολο στην εγκατάσταση σύστημα πάνελ ή μεμονωμένων τεμαχίων ως αξεσουάρ. Τα στοιβαγμένα τούβλα με φυσική πέτρα που αντιμετωπίζουν είναι τόσο ευέλικτα που μπορείτε να τα εγκαταστήσετε σχεδόν οπουδήποτε. Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω παραδείγματα για να ολοκληρώσετε την έμπνευση που χρειάζεστε για το τέλειο τοπίο.

Πισίνα με σιντριβάνι – φυσική πέτρα με θέα ως διακόσμηση

Απόρρητο φράχτη εξωτερική επένδυση πισίνας φυτά σιντριβάνι νερού

Τα χαρακτηριστικά του νερού είναι μια ολοένα και πιο δημοφιλής προσθήκη σε πολλές εσωτερικές πισίνες. Με αυτό μπορείτε να προσομοιώσετε τον θόρυβο και τον ήχο ενός καταρράκτη ή να επιτύχετε ένα ηρεμιστικό και μοντέρνο αποτέλεσμα ταυτόχρονα. Και στις δύο περιπτώσεις, είναι σκόπιμο να δώσετε στην πισίνα σας μια φυσική εμφάνιση, ώστε να συνδυάζεται καλύτερα με το περιβάλλον. Τα τούβλα με πέτρα προσφέρουν μια εξαιρετική επιλογή από αυτή την άποψη, εάν θέλετε να επιτύχετε το σχέδιο που θέλετε.

Απόρρητο φράχτη εξωτερική επένδυση πισίνας φυτά πισίνα νερό σιντριβάνια σκαλοπάτια τζάκι

Αυτή η πρόταση αφορά τις κομμένες πέτρες τοίχου και τα σύγχρονα υγρά πλήρωσης νερού που δίνουν μια τραγανή, καθαρή εμφάνιση. Οι κρύοι ασημί και μπλε αποχρώσεις της εξωτερικής επένδυσης από φυσική πέτρα εναρμονίζονται υπέροχα με τον φράκτη ιδιωτικότητας και έρχονται σε αντίθεση με το χρυσό χρώμα της επένδυσης από ασβεστόλιθο.

Εξωτερική κουζίνα

φυσική πέτρα με εξωτερική επένδυση τοίχου εξωτερική επένδυση εξωτερικό τζάκι πολυτελής κήπος πέργκολας δύο τόνων

Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα ζεστό βραδινό μπάρμπεκιου με φίλους ή μια οικογενειακή επανένωση στον κήπο. Για το λόγο αυτό, η απόφαση για την κατασκευή εξωτερικής κουζίνας στον εξωτερικό χώρο θα ήταν η βέλτιστη επιλογή. Οι υπαίθριες κουζίνες είναι κατάλληλες για αίθρια, κήπους, αυλές και πολλές άλλες επιλογές σχεδιασμού. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να μαγειρεύετε άνετα και να διασκεδάζετε σε εξωτερικούς χώρους αντί να χρειάζεται να περπατάτε συνεχώς μπρος -πίσω για σκεύη.

φυσική πέτρα με εξωτερική επένδυση τοίχου εξωτερική επένδυση πάγκο λεμονιών δοχείου νερού

Μια καλά σχεδιασμένη εξωτερική κουζίνα μπορεί επίσης να προσφέρει όλη την πολυτέλεια και το σχεδιασμό των παραδοσιακών εσωτερικών χώρων κουζίνας. Η αντίστοιχη επένδυση τοίχου από πέτρα ή γρανίτη, καθώς και η φυσική πέτρα, προσδίδουν στην απλή σχάρα μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση και διευκολύνουν τον καθαρισμό του εξωτερικού χώρου.

φυσική πέτρα με εξωτερική επένδυση τοίχου εξωτερική επένδυση καλυμμένη βεράντα πολυτελής κουζίνα επίπεδη τηλεόραση

Αυτή η υπαίθρια κουζίνα είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μονόχρωμου σχεδιασμού, όπου τα εξαρτήματα από ανοξείδωτο ατσάλι και τα τούβλα που αντιμετωπίζουν συνδυάζονται υπέροχα εξωτερικά. Αντί να ομαδοποιήσετε απλά τα διάφορα μέρη της κουζίνας, τα τούβλα κλίνκερ βοηθούν στην ενοποίηση της περιοχής μαγειρέματος και της δίνουν μια ουσιαστική εμφάνιση.

Τζάκι εξωτερικού χώρου

πέτρινα τούβλα κλίνκερ εξωτερική επένδυση τοίχων εξωτερική επένδυση εξωτερικό τζάκι έπιπλα κήπου κήπου

Ένα άλλο δημοφιλές χαρακτηριστικό για εξωτερική διασκέδαση είναι το εξωτερικό τζάκι. Αυτό μπορεί να σας προσφέρει σημείο συνάντησης και να αποτελέσει κομβικό σημείο για ολόκληρη την αυλή. Άλλες ξυλόσομπες, για τις οποίες μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φυσική πέτρα, ταιριάζουν τόσο απρόσκοπτα στο υπόλοιπο τοπίο που δεν φαίνονται καθόλου εκτός χώρου σε εξωτερικούς χώρους. Ταυτόχρονα, το στοιβαγμένο τούβλο κλίνκερ έχει μια μοντέρνα εμφάνιση ως πέτρα αγρού. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να εξοπλίσετε ένα ευρύ φάσμα εξωτερικών χώρων.

Τζάκι

Απόρρητο φράχτη εξωτερική επένδυση τζάκι μαύροι ιμάντες έπιπλα από μπαστούνι στην πισίνα

Τα τζάκια μπορούν επίσης να είναι υπαίθριοι κοινωνικοί χώροι. Ενώ πολλοί λάκκοι φαίνονται ρουστίκ και πολύ απλοί, η φυσική πέτρα μπορεί να δημιουργήσει μια σύγχρονη αίσθηση. Εάν χρησιμοποιείτε αέριο, μπορείτε να προσθέσετε πλακίδια κλίνκερ ή επένδυση από τούβλα στη βάση του τζακιού, για παράδειγμα, για να επιτύχετε μια αποτελεσματική εξωτερική επένδυση.

φυσική πέτρα με εξωτερική επένδυση εξωτερική καμινάδα διχρωμία φράχτη μαξιλάρια σκαμπό ξαπλωμένη πισίνα

Οι καθαρές άκρες του τζακιού μπορούν να δώσουν σε όλο τον εξωτερικό χώρο την κατάλληλη μοντέρνα εμφάνιση ενώ απολαμβάνετε το βράδυ. Η φυσική πέτρα που βλέπει προς τα έξω εξασφαλίζει μια φυσική εμφάνιση που επιτρέπει στο σύνολο να συνδυάζεται καλά με τη συνολική εικόνα.

Δίχρωμα τούβλα με θέα στο εξωτερικό σαλόνι

εξωτερική επένδυση εξωτερική τζάκι καλυμμένη βεράντα πολυτελής τραπεζαρία τραπεζαρία πισίνα

Φανταστείτε να επιστρέφετε σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά για να χαλαρώσετε στο προσωπικό σας καταφύγιο και να απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα μαγειρεμένο στη σχάρα της εξωτερικής πέτρινης κουζίνας σας. Στη συνέχεια, φανταστείτε να περάσετε το υπόλοιπο βράδυ κάτω από τα αστέρια, ενώ θα χαλαρώσετε δίπλα στο πέτρινο τζάκι στο πέτρινο σαλόνι σας.

εξωτερική επένδυση τοίχων εξωτερική επένδυση τζάκι τηλεόρασης

Οι ιδιοκτήτες σπιτιών που ζουν σε κλίματα με καλό καιρό μπορεί να θεωρήσουν μια σκεπαστή βεράντα ως χώρο καθιστικού. Για να απολαύσετε το υψηλό επίπεδο άνεσης, μπορείτε να το εξοπλίσετε με τζάκι και επίπεδη οθόνη για ακόμα περισσότερη διασκέδαση.

εξωτερική επένδυση καλυμμένη βεράντα τραπέζι μπιλιάρδου

Με δίχρωμη επένδυση τοίχου ορίζετε τη σωστή έμφαση στο δωμάτιο καθιστώντας το το επίκεντρο για ολόκληρο τον χώρο διαβίωσης. Μπορείτε να επισημάνετε την ελαφρύτερη φυσική πέτρα που βλέπει έξω ή στο τζάκι. Έτσι τραβάτε την προσοχή όλων των επισκεπτών σε αυτό. Υπαίθριοι χώροι όπως αυτός είναι ιδανικοί χώροι για διασκέδαση. Αυτό σας επιτρέπει να επεκτείνετε τη λειτουργική περιοχή του σπιτιού σας πέρα ​​από τα όρια των τοίχων του.

Επένδυση τοίχου από πέτρινες γλιστρήσεις για εξωτερικούς τοίχους

Εξωτερική επένδυση καθισμάτων ομάδα πολυτελών μαξιλαριών πυλώνες γυάλινα κάγκελα

Κάντε τη βεράντα ή την εξωτερική σας περιοχή το κορυφαίο σημείο ολόκληρου του διαμερίσματος σχεδιάζοντας έναν πέτρινο τοίχο με ιμάντες. Μπορείτε εύκολα να φέρετε τη σπιτική ατμόσφαιρα από το εσωτερικό του σπιτιού προς τα έξω με τη βοήθεια κομψών και μοντέρνων λωρίδων επένδυσης τοίχου.

φράχτη εξωτερική επένδυση τζάκι έπιπλα μπαστούνι

Η σωστή ομάδα καθισμάτων με μαξιλάρια που ταιριάζουν προσεκτικά με την πέτρα μπορούν να δέσουν όλο το δωμάτιο μαζί με έναν κλασικό τρόπο. Με τη σειρά του, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν άνετο χώρο χαλάρωσης στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε ευχάριστες βραδιές για δύο ή το ηλιοβασίλεμα.

Πολυάριθμες επιλογές σχεδίασης

εξωτερική επένδυση τοίχου εξωτερική επένδυση πόρτα εισόδου ταχυδρομικό κουτί ξύλινες σκάλες

Τα τούβλα με φυσική πέτρα μπορούν να μετατρέψουν οποιοδήποτε υπαίθριο καθιστικό σε ένα καταπληκτικό ιερό. Για παράδειγμα, δημιουργήστε ένα ελκυστικό γραμματοκιβώτιο για το μπροστινό μέρος του σπιτιού σας. Χρησιμοποιήστε το για να διακοσμήσετε την πύλη εισόδου για να δώσετε στον επισκέπτη ή τον πιθανό αγοραστή σπιτιού μια πινελιά τάξης και κομψότητας.

τούβλο με φυσική πέτρα και εξωτερική επένδυση λουλουδιών λιμνών με βότσαλα ψαριών

Η επένδυση από πέτρα για το εξωτερικό μπορεί επίσης να προσθέσει μια πιο αποτελεσματική διάσταση στη λίμνη ψαριών σας ή ακόμη και να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή ενός σιντριβανιού. Τα πλαστικά τούβλα που χρησιμοποιούνται για λιμνούλες, σιντριβάνια και τεχνητούς καταρράκτες μπορούν επίσης να αντέξουν όλες τις καιρικές συνθήκες. Εξετάστε το ενδεχόμενο ενημέρωσης του εξωραϊσμού σας για να συμπεριλάβετε οποιαδήποτε από αυτές τις όμορφες δυνατότητες και αποκτήστε την εμφάνιση που αναζητάτε. Μια μεγάλη ποικιλία στυλ και χρωμάτων ανοίγει ένα ευρύ πεδίο για δημιουργικά εξωτερικά σχέδια. Από σύγχρονο έως παραδοσιακό έως ρουστίκ – η δύναμη είναι στα χέρια σας.