Περιοχή βεράντας

Υπαίθριο σαλόνι με βυθισμένο καθιστικό και τζάκι

υπαίθριο καθιστικό καθιστικό ενσωματωμένο σε τσιμεντένιο τοίχο

Ένα σαλόνι στον κήπο είναι ένα ευχάριστο πράγμα. Το παράδειγμα που θέλουμε να σας δώσουμε σε αυτό το άρθρο είναι πολύ ιδιαίτερο με τον δικό του τρόπο. ο Υπαίθριο σαλόνι είναι πολυλειτουργικό και φέρνει μαζί του διάφορα πρόσθετα.

Υπαίθριο σαλόνι – φυσικά υλικά

υπαίθριο σαλόνι παλέτα τραπεζάκι καφέ ξύλινο πάτωμα

Από τη μία πλευρά, το εξωτερικό σαλόνι είναι ενσωματωμένο στο πάτωμα. Με αυτόν τον τρόπο, προσομοιώνεται μεγαλύτερη ιδιωτικότητα, κάτι που εξασφαλίζει επίσης περισσότερη άνεση. Το ενσωματωμένο τζάκι έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Βρίσκεται σε έναν μοντέρνο τοίχο με σκυρόδεμα. Στα δεξιά του και διακοσμημένο με ατσάλι Corten, υπάρχει ένας πρακτικός χώρος αποθήκευσης για τα καυσόξυλα. Όμορφα φυτά φυτεύονται γύρω από τα καθίσματα, δίνοντάς σας την αίσθηση της σύνδεσης με τη φύση και καθιστώντας τον ελεύθερο χρόνο για να χαλαρώσετε ακόμα πιο χαλαρωτικά.

Υπαίθριο σαλόνι με τζάκι

υπαίθριο σαλόνι τοίχο από τούβλα τοίχο τοίχο τοίχο τζάκι

Παρέχεται επίσης ψυχαγωγία σε αυτό το καθιστικό. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιείται προβολέας λέιζερ. Η σχετική οθόνη επεκτείνεται αυτόματα και, εάν δεν χρησιμοποιηθεί, αποσύρεται ξανά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον προβολέα για να παρακολουθήσετε ταινίες ή να ακούσετε μουσική με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Προβολέας για ψυχαγωγία στο σαλόνι

lounge υπαίθρια προβολέας ψυχαγωγίας πέργκολα μοντέρνα

Για τη σχεδίαση του εξωτερικού σαλονιού χρησιμοποιήθηκαν φυσικά υλικά. Αυτό περιλαμβάνει ξύλο, τούβλο, μέταλλα και φυσικά τα φυτά που αναφέρονται. Η οροφή είναι ένα είδος πέργκολας και αποτελείται από ξύλινα δοκάρια καλυμμένα με πλεξιγκλάς. Αυτό όχι μόνο προστατεύει το υπαίθριο σαλόνι από τη βροχή, αλλά επιτρέπει επίσης στο φυσικό ηλιακό φως να διαπερνά τη βεράντα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κουβούκλιο σαλονιού

σαλόνι εξωτερική σχεδίαση πέργκολα ξύλινα δοκάρια φυτά πλεξιγκλάς

Μια άλλη προφορά ακριβώς δίπλα στα καυσόξυλα είναι ο κάθετος κήπος. Αυτό σχηματίζεται από μια κατασκευή gabion που βρίσκεται σε πλατφόρμα από σκυρόδεμα. Η μοντέρνα διακόσμηση δίνει στο σαλόνι την τελευταία πινελιά και συνδέει τη φύση με το μοντέρνο.

Gabions για έναν κάθετο κήπο

lounge υπαίθριο σχεδιασμό βεράντας ιδεών κήπου

Σχεδιασμένο από Στούντιο SVOYA.