Περιοχή βεράντας

Σύγχρονος φωτισμός κήπου – συναρπαστικές ιδέες και πρακτικές συμβουλές

μοντέρνο φωτισμό κήπου πρωτότυπο σχήμα γκαζόν φουτουριστική ιδέα φως

Ο σχεδιασμός δεν περιορίζεται μόνο στο εσωτερικό. Αν θέλετε ένα όμορφο σπίτι, χρειάζεστε επίσης έναν όμορφο κήπο με πισίνα, κομψά έπιπλα εξωτερικού χώρου και διακοσμητικά φυτά και λουλούδια. Αλλά για να έρθει το όμορφο σχέδιο κήπου από μόνο του, χρειάζεστε το σωστό μοντέρνο Φωτισμός κήπου.

Μοντέρνος φωτισμός κήπου – γλάστρα

μοντέρνο φωτισμό κήπου gandia blasco sahara γλάστρα ιδέα λευκό μπλε

Το μοντέρνο Φωτισμός κήπου προσφέρει πολλά ενδιαφέροντα σχέδια που δύσκολα μπορούν να συνοψιστούν σε ένα άρθρο. Θεωρητικά, ο φωτισμός μπορεί να χωριστεί σε δύο – αφενός, προσφέρονται ελκυστικοί και μεγάλοι λαμπτήρες που χρησιμεύουν ως διακόσμηση. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένας λεπτός φωτισμός που τονίζει σημαντικά χαρακτηριστικά από το σχέδιο. Ο πρώτος τύπος φωτισμού κήπου περιλαμβάνει λάμπες πρωτοπορίας, φαναράκια ή φανάρια που κατευθύνουν το μάτι. Τα ενσωματωμένα φώτα LED, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να φωτίζουν σημαντικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά – πισίνα, πρόσοψη ή εξωτικά φυτά.

Λαμπρές ιδέες για μοντέρνο φωτισμό κήπου

μοντέρνο φωτισμό κήπου φανάρι ιδέα πορτοκαλί ηλιακή ενέργεια

Τα φαναράκια ή τα φανάρια είναι μια πρωτότυπη προσθήκη και συνδυάζουν παράδοση και νεωτερικότητα. Το ρετρό στυλ είναι πολύ μοντέρνο αυτή τη στιγμή και αυτή η ασυνήθιστη λάμπα δημιουργεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα σε κάθε κήπο. Μπορείτε να τα βάλετε στις γωνίες ή και στις δύο πλευρές του μονοπατιού στον κήπο.

Κομψός φωτισμός κήπου σετ τόνους

μοντέρνο φωτισμό κήπου λουλούδι ανέμου φως φανάρι κερί εξωτερική

Τα κηροπήγια ή οι φακοί είναι μια επιτυχημένη διακόσμηση για το εξωτερικό και σκορπίζουν φως στα ζεστά καλοκαιρινά βράδια. Σήμερα υπάρχουν πολλές διαθέσιμες παραλλαγές, αλλά θα πρέπει να μιλήσετε πρώτα με έναν ειδικό ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος χρήσης. Αυτός ο φωτισμός κήπου είναι βασικά ακατάλληλος για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Πολυτελής φωτισμός κήπου

μοντέρνο φωτισμό κήπου ζαρντινιέρα ροζ ελαφρύ εξωτερικό σχέδιο

Ο πολυτελής και κομψός σχεδιασμός προσφέρει φωτισμό στον κήπο για καλή διάθεση. Οι πολυέλαιοι Club είναι μια καινοτόμος επιλογή και φαίνονται υπέροχα κοντά στην πισίνα, έτσι ώστε το νερό να αντανακλά το φως. Ιδανικό για πάρτι. ο Φωτισμός κήπου θα πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με τον σχεδιασμό του σπιτιού και του κήπου. Οι ψηλοί λαμπτήρες φαίνονται καλά σε χαμηλό γρασίδι. Τα μικρά φώτα LED πρέπει να είναι καλά κρυμμένα. Θα πρέπει βασικά να περιοριστείτε σε 1-2 μοντέλα, έτσι ώστε το όλο πράγμα να μην φαίνεται πολύ γεμάτο.

Όμορφος φωτισμός κήπου με πρωτοποριακό σχεδιασμό

Πολυτελείς λαμπτήρες σχεδιασμού πολυτελούς κήπου

Εάν ο κήπος είναι πολύ καλά σχεδιασμένος – με πολλά λουλούδια, δέντρα και θάμνους, ο φωτισμός του κήπου πρέπει να διατηρείται απλός. Αντιστρόφως – εάν χρειάζεστε συναρπαστικές προφορές στην αυλή, μπορείτε να αγοράσετε ασυνήθιστα μοντέλα. Πέτρες, σιντριβάνια, πισίνες ή παρτέρια χρειάζονται επιπλέον φωτισμό. Μια λάμπα στο τραπέζι είναι απαραίτητη. Τα χρώματα νέον είναι για το μοντέρνο Φωτισμός κήπου Πολύ δημοφιλές στους σχεδιαστές, αλλά δεν είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους κήπων.

Προσφέρουμε μερικά παραδείγματα ως έμπνευση για τον σύγχρονο φωτισμό του κήπου.

Υπηρέτρια

Κομψός φωτισμός πρόσοψης

μοντέρνο φωτισμό πρόσοψης

Ενδιαφέρουσα φωτισμός LED κήπου

ενδιαφέρον-κήπος-LED-φωτισμός

Κομψές ιδέες σχεδιασμού κήπου

κομψό-μοντέρνο-φωτιστικό-κήπος-σχεδιασμός-ιδέες

Κατάλληλος φωτισμός για κήπους ιαπωνικού στιλ

κομψός-μοντέρνος-λαμπτήρας-κήπος

Ιαπωνικός φωτισμός κήπου

Φωτισμός Fontan-εξωτικός-ρομαντικός

Ενδιαφέρουσες γλάστρες φωτισμού κήπου

Φανάρια-κηροπήγιος-πυρσοί-μοντέρνος-σχεδιασμός κήπου

Ντίσκο-μπάλα-μοντέρνος-κήπος-φωτισμός

16 βήματα για να δημιουργήσετε έναν ιαπωνικό κήπο