Περιοχή βεράντας

Φτιάξτε και διακοσμήστε μόνοι σας έπιπλα κήπου – ιδέες για εξωτερικούς χώρους

Φτιάξτε τα δικά σας έπιπλα κήπου ευρώ-παλέτα-καναπέ-τραπεζάκια-κάστρες

Για να νιώθετε άνετα έξω, θα πρέπει να έχετε άνετα υπαίθρια καθίσματα. Όποιος έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο και λίγη χειρωνακτική επιδεξιότητα μπορεί να κάνει υπέροχα πράγματα Φτιάξτε μόνοι σας έπιπλα κήπου και διακοσμήστε τα – και όλα αυτά για λίγα χρήματα. Αυτό απαιτεί επίσης μεγάλη έμπνευση. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες και δημιουργήστε το δικό σας ξεχωριστό νησί ηρεμίας στον δικό σας κήπο.

Η κατασκευή επίπλων κήπου μόνος σας προάγει τη δημιουργικότητα

κήπος-έπιπλα-κατασκευή-μόνος-τραπεζάκι-καφέ-πράσινο-βαμμένο-παλιό-αυτοκίνητο-ελαστικά-γυάλινο-τραπέζι

Κάποιος θα ήθελε Φτιάξτε μόνοι σας έπιπλα κήπου, κάποιος πρέπει να σκεφτεί κατάλληλα εργαλεία κατά το σχεδιασμό. Τα λειτουργικά, σταθερά και αδιάβροχα έπιπλα που μπορούν να βρεθούν στις αγορές έχουν φυσικά ένα πλεονέκτημα. Ωστόσο, τα αυτοσχέδια έπιπλα φέρνουν μια ιδιαίτερη γοητεία στον κήπο και ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ένας αυτοσχέδιος πάγκος θα είναι απόλυτα εντυπωσιακός και μοναδικός.

Φτιάξτε μόνοι σας έπιπλα κήπου – ευχάριστα βλέμματα στον κήπο

κήπος-έπιπλα-κατασκευή-πάγκος-ευρώ-παλέτες

Σχεδιασμός κήπου – 100 εικόνες, όμορφες ιδέες και στυλ κήπου

Με τον σωστό φωτισμό, τα παλιά έπιπλα παρουσιάζονται ξανά κομψά. Ένα όμορφο γκαζόν, παρτέρια και μια λίμνη κήπου κάνουν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο ευχάριστη. Πολλοί άνθρωποι ανακαλύπτουν τις χρησιμοποιημένες ξύλινες παλέτες ως δομικό υλικό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε παλέτες χωρίς οδηγίες Φτιάξτε μόνοι σας έπιπλα κήπου.

Ιδέα με παλιά ελαστικά αυτοκινήτου

κήπος-έπιπλα-χτίστε-εσείς-πράσινα-βαμμένα-αυτοκίνητα-ελαστικά-τραπεζάκι σαλονιού

Ακόμα και παλιά ελαστικά αυτοκινήτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Προκειμένου αυτά να φαίνονται πιο όμορφα, συνιστάται να τα βάψετε σε οποιοδήποτε χρώμα εκ των προτέρων. Έτσι παίρνετε επίσης καλοκαιρινό πιπέρι για τη βεράντα ή το καθιστικό. Χρησιμοποιήστε τα ελαστικά για σκαμπό, καρέκλες ή τραπεζάκι σαλονιού. Για ένα κάθισμα, απλώς γεμίστε τον ελεύθερο χώρο στη μέση με μαξιλάρια καθίσματος. Μπορείτε να πάρετε ένα τραπέζι γρήγορα τοποθετώντας μια απλή γυάλινη πλάκα στο ελαστικό. Το καουτσούκ εξασφαλίζει επίσης ότι η πλάκα δεν γλιστρά.

Πουφ για τον κήπο από παλιά ελαστικά αυτοκινήτων

κήπος-έπιπλα-κατασκευή-μόνος-πουφ-λευκά-βαμμένα-αυτοκίνητα-ελαστικά-μαξιλάρια

Εδώ είναι ένα παράδειγμα των κοπράνων. Το εσωτερικό του ελαστικού δεν χρειάζεται απαραίτητα να γεμίσει με ειδικό και ακριβό υλικό. Τελικά δεν φαίνεται ούτως ή άλλως. Ένας σάκος με άχυρο ή πριονίδι, παλιά υπολείμματα υφάσματος ή παρόμοια πράγματα είναι επίσης κατάλληλα και καλύπτονται με μαξιλάρια καθίσματος στο τέλος. Γιατί να μην φτιάξετε ένα ολόκληρο κάθισμα από ελαστικά αυτοκινήτου;!

Αυτοσχέδια έπιπλα κήπου από διαφορετικά υλικά

Ανακυκλωμένα έπιπλα από καρέκλα από πλαστικά μπουκάλια

Μια καρέκλα χαλάρωσης από γυάλινα μπουκάλια είναι αρκετά εύκολο να συναρμολογηθεί. Λόγω του χαμηλού βάρους του, μπορεί να μεταφερθεί εύκολα χωρίς βοηθό. Ταπετσαρία για σκαμπό κήπου με κορμό δέντρου μπορεί να γίνει από παλιά υφάσματα σε λίγα λεπτά. Τα έπιπλα κήπου από σκυρόδεμα αγκυροβολημένα στο έδαφος είναι στιβαρά, ανθεκτικά, ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και σχεδόν δεν απαιτούν φροντίδα. Αν και η έκχυση σκυροδέματος δεν είναι απαραίτητα πολύ εύκολη, αυτά τα έπιπλα είναι μια εξαιρετική λύση για εξωτερικούς χώρους με τα κατάλληλα μαξιλάρια και τακάκια. Τα αυτοσχέδια έπιπλα είναι εξίσου κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Έπιπλα από σκυρόδεμα-Ρίξτε κήπο-Μαξιλάρια ταπετσαρίας

Τα έτοιμα τεμάχια από σκυρόδεμα ή τα κιβώτια ποτών είναι άλλα πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας έπιπλα κήπου. Είναι απλά στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο όπως φαίνεται παραπάνω. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε ύψος σας ταιριάζει καλύτερα. Δεδομένου ότι τα υλικά είναι κάθε άλλο παρά άνετα και άνετα, θα πρέπει να είναι εξοπλισμένα με μαξιλάρια καθισμάτων, κουβέρτες και μαξιλάρια.

Ξύλινες παλέτες καθιστικού-φτιάξτε μόνοι σας συμβουλές

Σίγουρα έχετε δει πολλές ιδέες από τις παλέτες που αναφέρθηκαν ήδη. Έχουμε επίσης ετοιμάσει ορισμένα άρθρα με οδηγίες ειδικά για αυτό το θέμα. Είτε τραπεζάκια, πολυθρόνες, πάγκοι, καναπέδες ή ακόμα και κούνιες – όλα είναι δυνατά με τα καθολικά υλικά. Δεδομένου ότι τα έπιπλα από παλέτες Euro μπορούν να γίνουν αρκετά βαριά, μπορεί να θέλετε να προσθέσετε τροχούς για να σας διευκολύνουν στην κίνηση και τη μετακίνηση.

Τα αυτοσχέδια έπιπλα κήπου συμπληρώνουν την κομψή συνολική εικόνα στον κήπο σας

Φτιάξτε τις δικές σας υπαίθριες ιδέες για τραπεζάκι σαλονιού - βαρέλι

Θα σκεφτόσασταν να φτιάξετε ένα τραπέζι από ένα παλιό βαρέλι; Πραγματικά ενδιαφέρον, έτσι δεν είναι; Χρειάζεστε μόνο μισό βαρέλι και μια κατάλληλη βάση στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε το βαρέλι για να διατηρήσετε ή να αντικαταστήσετε τα πόδια του τραπεζιού. Μια κορυφή τραπεζιού σε οποιοδήποτε, αλλά όχι υπερβολικά μεγάλο μέγεθος, αποτελεί το τέλος. Πραγματικά έξυπνο, έτσι δεν είναι?

Παλιό βαρέλι – αυτοσχέδια έπιπλα κήπου 

Βαρέλι κρασιού ως ψύξη για μπουκάλια

Ένα βαρέλι ή κάδος είναι επίσης κατάλληλο για να μετατραπεί σε έναν γιγαντιαίο κάδο πάγου. Για το σκοπό αυτό, το δοχείο πρέπει να έχει ένα καπάκι, ώστε να μπορεί να αποθηκεύσει το κρύο περισσότερο. Στη συνέχεια, γεμίστε το με άφθονο πάγο και έχετε το τέλειο ψυγείο για τα πάρτι σας το καλοκαίρι. Με μια βάση μπορείτε να σηκώσετε τον κάδο πάγου όπως σας αρέσει.

Φτιάξτε μόνοι σας ταπετσαρίες σκαμπό

Ταπετσαρία για ιδέες υπαίθριου κορμού σκαμπό

Θα είχατε συναντήσει τέτοια κόπρανα; Αποτελούνται από κορμούς δέντρων με επένδυση υφασμάτων πάνω τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ύφασμα και να διακοσμήσετε υπέροχα το καθιστικό ή τον κήπο σας. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε υφάσματα που είναι κατάλληλα για εξωτερική χρήση. Μπορείτε να αφαιρέσετε τα “καπέλα” ανά πάσα στιγμή και να τα πλύνετε εάν είναι απαραίτητο.

Επένδυση καρέκλας κήπου

Πλαστικές καρέκλες ιδέες επένδυσης επένδυσης

Εάν δεν θέλετε απαραίτητα να επενδύσετε σε ακριβά έπιπλα κήπου, συχνά πέφτετε πίσω στο πλαστικό. Και ειδικά οι φθηνότερες παραλλαγές δεν είναι πάντα ιδιαίτερα όμορφες για να τις δούμε. Αυτό μπορεί να διορθωθεί με μια πολύχρωμη επένδυση υφάσματος και τα αυτοχρωματισμένα μοτίβα με χρώμα είναι επίσης πολύ δημοφιλή. Εσείς αποφασίζετε τι προτιμάτε!

Φτιάξτε μόνοι σας ομαδικά έπιπλα για τον κήπο

Φτιάξτε τα δικά σας έπιπλα καθισμάτων - επαναχρησιμοποιήστε παλιά ελαστικά αυτοκινήτου

Μπορείτε επίσης να δείτε μια άλλη παραλλαγή για το σκαμνί με οδηγίες εδώ. Εάν οι έντονα βαμμένες παραλλαγές είναι πάρα πολύ καλό για εσάς και θα προτιμούσατε κάτι πιο λεπτό και μοντέρνο, χρησιμοποιήστε σχοινί και κόντρα πλακέ. Τα φύλλα κόντρα πλακέ κόβονται για να ταιριάζουν στο ελαστικό έτσι ώστε να κλείνουν τα ανοίγματα. Στη συνέχεια, ξεκινήστε στη μέση για να τυλίξετε το σχοινί σε μια σπείρα γύρω από την αρχή του. Περιοδικά προσθέστε λίγη κόλλα για να κρατήσετε το σχοινί στη θέση του. Στο τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα και κόλλα για να καλύψετε ολόκληρο το σχοινί ξανά ή τουλάχιστον σε μερικά σημεία.

Πολυθρόνα κατασκευασμένη από παλιά ελαστικά αυτοκινήτου

Πολυθρόνα κήπου-μαύρα ελαστικά αυτοκινήτου-επαναχρησιμοποίηση

Και αν μπορείτε να βελονάκι, μπορείτε επίσης να φτιάξετε μόνοι σας ένα πάνελ για παλιά και αντιαισθητικά κόπρανα. Μπορείτε ακόμη να καρυκεύσετε τις γλάστρες με αυτόν τον τρόπο.

Σχεδιασμός επίπλων – δώστε νέα πνοή στα παλιά ελαστικά αυτοκινήτου

Σχεδιάζοντας παλιές ιδέες ταπετσαρίας ελαστικών αυτοκινήτου για τον εξωτερικό χώρο

DIY έπιπλα κήπου-παλιά ελαστικά αυτοκινήτου-διακοσμούν

Πάγκος από ανακυκλωμένα υλικά για ζεστές στιγμές 

Πάγκος Κατασκευάστε τον μόνοι σας-παλιές καρέκλες

Διακοσμήστε και σχεδιάστε έπιπλα κήπου

Παλιά ντουλάπα έπιπλα κήπου DIY ιδέες

Χαρούμενα έπιπλα κήπου και μπαλκονιού

Σχεδιάστε τα δικά σας έπιπλα σαλόνι κήπου

Ομάδα καθισμάτων φτιαγμένη από παλέτες προσφέρει αυτή την καθαρή αίσθηση διακοπών

Φτιάξτε μόνοι σας έπιπλα παλέτας-φυτεμένα σε λευκό

Εξωτερικό πικνίκ – αυτοσχέδια έπιπλα κήπου από παλέτες

Έπιπλα πικνίκ μπλε βαμμένα μαξιλάρια τσάντα φασολιών

Επαναχρησιμοποιήστε το κεφαλάρι

Φτιάξτε το δικό σας κεφαλάρι κρεβατιού για έπιπλα κήπου-πάγκου

Ανανεώστε τα έπιπλα μπαλκονιού με μπογιά

Spice up έπιπλα κήπου ιδέα Πολύχρωμο