υγιεινή διατροφή

Υγιεινή διατροφή μέσω δημιουργικών μεσημεριανών διαλειμμάτων για το σχολείο

τέρας-ταινία-παιδιά-φαγητό-φτιάχνω-δημιουργικός

Ποιος είπε ότι οι πατέρες δεν είναι προσεκτικοί γονείς και μόνο οι μητέρες πρέπει να ετοιμάζουν το σχολικό φαγητό για τα μικρότερα παιδιά; Υπάρχουν ενδείξεις ότι οι άντρες είναι στην πραγματικότητα καλύτεροι μάγειρες από τις γυναίκες και με αυτό κατά νου, θα πρέπει να έχουν καλύτερες ιδέες για το πώς να σχεδιάσουν παιδικές τροφές.

Ποιος κάνει το πιο ελκυστικό μεσημεριανό διάλειμμα για το σχολείο;

σχολείο-ψωμί-παιδί-δημιουργικό-κάνει-νόστιμο

Ο Beau Coffron, πιο γνωστός ως Lunchbox Dad, είναι ένας πατέρας του San Francisco Bay Region που αγαπά τα νόστιμα και δημιουργικά σχεδιασμένα Μεσημεριανό για το σχολείο για να φτιάξει για την κόρη του την Άμπι.

Υγιεινή διατροφή μέσω δημιουργικών μεσημεριανών διαλειμμάτων για το σχολείο

διάλειμμα-ψωμί-σχέδιο-ιδέα-καλή διάθεση

Ο Κόφρον ήταν παλιά Μεσημεριανό για το σχολείο υγιεινά τρόφιμα που μεταμορφώνει σε κάθε λογής δημιουργικά και πολύχρωμα σχήματα. Χαρακτήρες από τη Νάρνια, τον Σπάιντερμαν, τον Δρ. Ο Seuss, καθώς και από άλλα δημοφιλή παιδικά βιβλία, εκπομπές και ταινίες ζωντανεύουν στα κουτιά του μεσημεριανού γεύματός του και θα τα φάει αργότερα η κόρη του. Περιστασιακά φτιάχνει επίσης τέτοιου είδους γεύματα για τα μικρότερα παιδιά του. Αλλά δεν είναι ακόμα αρκετά μεγάλοι για να πάνε σχολείο.

Πώς είναι τα νόστιμα πράγματα σήμερα;

κομψή σχεδίαση-ψωμί-λήψη-διαλείμματα-ιδέα

Έχει περάσει από την έναρξη του Coffron Μεσημεριανό για το σχολείο πολλά έχουν αλλάξει. Πρώτον, έγιναν πολύ γνωστοί στο Διαδίκτυο. Από την άλλη πλευρά, ο Coffron εξηγεί επίσης ότι αυτός και η κόρη του έχουν έρθει πιο κοντά και έχουν δημιουργήσει μια πιο στενή σχέση. “Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο άρχισα να δίνω μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό που κοιτάζει και με το οποίο παίζει, αλλά μπορούμε επίσης να μιλήσουμε περισσότερο για τα ενδιαφέροντά της”, λέει στη Huffpost.

Βατόμουρα με διακόσμηση φτιαγμένα από νόστιμη μους 

Διάλειμμα-παρασκευή-ψωμί-δημιουργικό-παιδιά-φαγητό

 Nemo και το μικρό ψάρι – τα χρώματα και τα σχήματα έχουν ισχυρό αντίκτυπο

nemo-kids-bread-box-break-creative

 Ο σχεδιασμός των μορφών γίνεται γρήγορα και με καλή διάθεση

κάνοντας-φαγητό-ελκυστικό-για-παιδιά-στο σπίτι

 Μπορείτε να κόψετε πολλά διαφορετικά σχήματα από ψωμί 

κορίτσι-μακαρόνια-ιδέα-ψωμί-διάλειμμα-σχολείο

 Φιγούρες ζάχαρης για καλή διάθεση

ιδέα-break-bread-kids-school-take away