Βεράντες

20 ιδέες για έπιπλα κήπου – κάντε το καθιστικό στον κήπο όμορφο

ιδέες για σχεδιασμό επίπλων κήπου εξωτερικού χώρου

Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από αυτά τα 20 ενδιαφέροντα Ιδέες για έπιπλα κήπου εμπνεύστε και σχεδιάστε το καθιστικό σας σε ένα μοναδικό και πρωτότυπο στυλ.

Ιδέες για έπιπλα κήπου στο καθιστικό με κουρτίνες

Οι ιδέες για έπιπλα κήπου εξωτερικού χώρου δημιουργούν κουρτίνες

ο Ιδέες για έπιπλα κήπου στη βεράντα του κήπου σας μπορεί να είναι αρκετά πρωτότυπο και ενδιαφέρον. Αν θέλετε περισσότερο ιδιωτικό χώρο, φτιάξτε κιόσκι ή πέργκολα, όπου μπορείτε να κρεμάσετε κουρτίνες με χρωματιστά μοτίβα. Οι καταλληλότερες είναι κουρτίνες για εξωτερική χρήση κατασκευασμένες από υλικά ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.

Ιδέες για έπιπλα κήπου σε εξωτερικό χώρο με είσοδο

ιδέες για υπαίθρια έπιπλα κήπου σχεδιασμός εισόδου πόρτας

Κάθε εσωτερικό έχει είσοδο. Η ίδια αρχή ισχύει και για τους εξωτερικούς χώρους. Μερικά πρωτότυπα Ιδέες για έπιπλα κήπου, που βρίσκεται στη βεράντα του κήπου συνδέονται με το σχεδιασμό μιας πόρτας. Μια κληματαριά από πλέγμα, διακοσμημένη με αναρριχώμενα φυτά, μπορεί να γίνει η τέλεια είσοδος για το καθιστικό σας στον κήπο.

Τέχνη στον κήπο

ιδέες για έπιπλα εξωτερικού κήπου δημιουργούν πίνακες ζωγραφικής

Κρεμάστε έναν πίνακα στο εσωτερικό του φράχτη. Αυτό θα προσθέσει λίγη φρεσκάδα στο καθιστικό του κήπου σας και θα προσθέσει μια πινελιά τέχνης. Επιλέξτε τολμηρά κατορθώματα που τραβούν τα βλέμματα για να δημιουργήσετε μια οπτική εμπειρία.

Φυτά σε εξωτερικούς χώρους

ιδέες για σχεδιασμό επίπλων κήπου πράσινου τοίχου

Μερικοί Ιδέες για έπιπλα κήπου Μην εξασφαλίζετε ιδιωτικό χώρο με κρεμαστές κουρτίνες. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να εξασφαλίσετε ιδιωτικό χώρο στη βεράντα του κήπου, οι οποίοι είναι πιο φυσικοί. Αφήστε ψηλούς τοίχους φράχτη να αναπτυχθούν στον κήπο σας. Έτσι δεν θα έχετε μόνο προστασία από τα αδιάκριτα μάτια, αλλά και μια κρυψώνα από τις ακτίνες του ήλιου. Οι ζωντανοί τοίχοι θα είναι το αποκορύφωμα του εξωτερικού σας χώρου.

Η επιτυχία βρίσκεται στις λεπτομέρειες

ιδέες για το σχεδιασμό υπαίθριων επίπλων κήπου σε εξωτερικούς χώρους

Επιλέξτε ένα θέμα και συνδυάστε ανάλογα υφάσματα και έπιπλα. Εάν τα μοτίβα είναι πρωτότυπα και ταιριάζουν με την επίπλωση και το περιβάλλον, δεν χρειάζεστε τοίχους ή περιθώρια. Μπορείτε να έχετε τον τέλειο εξωτερικό χώρο. Η αίσθηση της ευελιξίας και της ελευθερίας θα είναι αρκετά αναζωογονητική.

Χρησιμοποιήστε τέντα ως προστασία από τις καιρικές συνθήκες

ιδέες για τέντα σχεδιασμού επίπλων κήπου εξωτερικού χώρου

Το όμορφο Ιδέες για έπιπλα κήπου μερικές φορές δεν θα είναι εφικτό χωρίς την κατάλληλη προστασία. Προστατέψτε τα έπιπλα κήπου σας με μια τέντα. Τα χρώματα, τα σχέδια και τα υλικά είναι αρκετά διαφορετικά και μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τη σωστή προστασία για τα έπιπλα κήπου σας.

Ενάντια στον τοίχο

ιδέες για τοίχο πλέγματος σχεδιασμού επίπλων κήπου

Ακόμη και η κατασκευή ενός μόνο τοίχου μπορεί να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο στυλ του εξωτερικού σας χώρου. Υπάρχουν πολύ απλοί και γρήγοροι τρόποι για να χτίσετε έναν τοίχο στη βεράντα του κήπου που θα βελτιώσει σημαντικά τον εξωτερικό χώρο.

Ομορφύνετε την ομπρέλα στον κήπο

ιδέες για έπιπλα κήπου σχεδιασμού ομπρέλας

Ετσι ώστε Ιδέες για έπιπλα κήπου μην γίνετε βαρετοί και ασήμαντοι, μπορείτε να προσθέσετε μια όμορφη και ενδιαφέρουσα διακόσμηση. Διακοσμήστε την ομπρέλα στη βεράντα του κήπου σας με κινέζικα φανάρια. Άλλες δυνατότητες για διακοσμητικά στοιχεία είναι μικρά φώτα ή καλάθια που μπορείτε να προσαρτήσετε.

Πείτε γεια στην αιώρα

ιδέες για υπαίθρια έπιπλα κήπου σχεδιασμός αιώρας

Η αιώρα μπορεί να είναι ένας πολύ βολικός τρόπος δημιουργίας πρωτότυπων επίπλων κήπου. Συμφωνήστε για το χρώμα του σχεδίου της αιώρας με τα υπόλοιπα έπιπλα κήπου και θα έχετε ένα πολύ ωραίο και άνετο κρεβάτι στον κήπο σας.

Φοίνικες στον κήπο

ιδέες για φοινικόδεντρα σχεδιασμού επίπλων κήπου

Για να επιτύχετε περισσότερη ιδιωτικότητα στον εξωτερικό σας χώρο, τοποθετήστε φυτεύσεις με φοίνικες γύρω από το καθιστικό. Αυτό είναι το τέλειο καταφύγιο όταν έχετε μια βεράντα.

Φρέσκο ​​αεράκι στον εξωτερικό χώρο

ιδέες για ανεμιστήρα σχεδιασμού επίπλων κήπου εξωτερικού χώρου

Κοίταξε τον εαυτό σου Ιδέες για έπιπλα κήπου που κουβαλούν μαζί τους το άγγιγμα του νότου. Φτιάξτε έναν ανεμιστήρα οροφής για δροσερό αεράκι τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Ο ανεμιστήρας θα κρατήσει επίσης τα έντομα έξω. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια άκρη για το περίπτερο του κήπου ή την πέργκολα.

Το μαγικό χαλί

ιδέες για χαλιά σχεδιασμού επίπλων εξωτερικού κήπου

Ένα πολύχρωμο χαλάκι στη βεράντα του κήπου μπορεί να έχει πραγματικά εντυπωσιακή επίδραση στον εσωτερικό σχεδιασμό. Φροντίστε να συντονίσετε τα χρώματα του χαλιού και των επίπλων του κήπου.

Στοιχεία νερού

ιδέες για σιντριβάνια σχεδιασμού επίπλων κήπου εξωτερικού χώρου

ο Ιδέες για έπιπλα κήπου μπορεί να βελτιωθεί όχι μόνο οπτικά, αλλά και ηχητικά. Αν θέλετε τον ήχο του νερού να τρέχει όλη την ώρα στον εξωτερικό σας χώρο, πάρτε στον εαυτό σας ένα διακοσμητικό σιντριβάνι. Έτσι δεν θα έχετε μόνο το τέλειο κομμάτι διακόσμησης στον κήπο σας, αλλά και μια ήρεμη ατμόσφαιρα για να χαλαρώσετε.

Ασφαλής διαμονή

ιδέες για βεράντα οροφής με σχεδιασμό επίπλων κήπου

Ακόμη και το καθιστικό του τελευταίου ορόφου στην πόλη μπορεί να γίνει ένα ήσυχο καταφύγιο. Βάλτε έναν ηλιακό θόλο πάνω από τα έπιπλα κήπου και βάλτε μερικές φυτεύσεις γύρω. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε το τέλειο σκεπαστό καθιστικό στην οροφή.

Καμία επανάληψη εργασίας

ιδέες για έπιπλα κήπου εξωτερικού χώρου σχεδιασμός τραπεζιού σερβιρίσματος

Βεβαιωθείτε ότι δεν αντιγράφετε το έργο της οργάνωσης ενός πάρτι στον κήπο. Ως παράδειγμα στην εικόνα μπορείτε να δείτε ένα έπιπλο με διπλή λειτουργία. Εκτός από αυτό το τραπέζι σερβιρίσματος, το οποίο γίνεται επίσης ένα πιάτο με γλάστρα, μπορείτε να χαλαρώσετε και να ρίξετε μερικά ποτά.

Δημιουργήστε άρωμα

ιδέες για έπιπλα κήπου εξωτερικού χώρου δημιουργούν άρωμα

Χαρίστε την όσφρησή σας φυτεύοντας διάφορα αρωματικά φυτά στον κήπο σας. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας αρωματικά φυτά και ταιριάξτε τα με το χρώμα της επίπλωσης στη βεράντα του κήπου.

Κατασκευή στο τζάκι

ιδέες για έπιπλα κήπου εξωτερικού χώρου δημιουργούν τζάκι

Φτιάξτε ένα λάκκο στη βεράντα του κήπου. Το τζάκι γίνεται το επίκεντρο των επίπλων του κήπου. Έτσι μπορείτε εύκολα να βάλετε τα έπιπλα τριγύρω.

Επιλέξτε τόνους

οι ιδέες για έπιπλα κήπου εξωτερικού χώρου είναι κομψές

Στο Ιδέες για έπιπλα κήπου Για να μπορέσετε να εφαρμόσετε με επιτυχία, θα πρέπει να επιλέξετε μια ποικιλία τόνων στον εξωτερικό χώρο. Χρησιμοποιήστε ενδιαφέροντα φωτιστικά, κεριά ή μπολ για να δώσετε στον εξωτερικό σας χώρο μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Βάλτε τα πάντα μαζί

ιδέες για σκηνή κήπου σχεδιασμού επίπλων κήπου

Για να δημιουργήσετε ένα πραγματικά πρωτότυπο και ενδιαφέρον σχέδιο για την περιοχή του κήπου, μπορείτε να συνδυάσετε όλα τα στοιχεία σε ένα. Βάλτε μια σκηνή κήπου στην αυλή και στήστε πολύχρωμα έπιπλα κήπου από κάτω. Στη συνέχεια, βάλτε γλάστρες και φυτεύσεις γύρω. Ορισμένα διακοσμητικά στοιχεία με έντονα χρώματα, όπως μαξιλάρια, χαλιά και ένας πολυέλαιος, θα ωφελήσουν μόνο αυτόν τον αυτοσχέδιο κήπο.