Βεράντες

35 ιδέες φύτευσης βεράντας για ατομικότητα σε εξωτερικούς χώρους

ιδέες βεράντα φύτευση πέτρινο δάπεδο τζάκι θάμνοι τεύτλων

Όταν σχεδιάζετε το αίθριο, θα πρέπει να εξετάσετε τη φύτευση βεράντας. Μετά από όλα, θέλετε να νιώσετε κοντά στον κήπο σας και εκεί. Μεγάλος Ιδέες για φύτευση βεράντας υπάρχουν πολλά. Εκτός από τα φυτά σε γλάστρες σε όμορφα δοχεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές παραλλαγές φύτευσης για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, ενσωματωμένα κρεβάτια που είναι ενσωματωμένα στο ίδιο το έδαφος ή μπορούν να αναπαρασταθούν με τη μορφή υπερυψωμένων κρεβατιών. Το τελευταίο μπορεί επίσης να είναι μετατρέψιμο. Με μερικούς τροχούς, έχετε τη δυνατότητα να μετακινήσετε τα φυτά σας ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Αυτές είναι επίσης πρακτικές ιδέες φύτευσης βεράντας εάν έχετε ένα μικρό αίθριο και πρέπει να δημιουργείτε περισσότερο χώρο κάθε τόσο. Μπορείτε να φυτέψετε ολόκληρα δέντρα μόνοι σας στη βεράντα, η οποία θα σας προσφέρει ευχάριστη σκιά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Ιδέες φύτευσης βεράντας – μοντέρνος σχεδιασμός με πυξάρι

ιδέες βεράντα φύτευση πυξάρι φωτισμός μοντέρνα

Θα θέλαμε να σας προσφέρουμε υπέροχες ιδέες φύτευσης βεράντας που μπορείτε να συμπεριλάβετε στο σχεδιασμό της βεράντας σας. Από πολύχρωμα λουλούδια έως πράσινα φυτά, δεν υπάρχουν όρια. Δημιουργήστε παρτέρια σε όμορφα σχήματα και πλαισιώστε τη βεράντα με αυτά ή προσθέστε μια έγχρωμη φυσική προφορά στο κέντρο. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί και να απολαύσετε την κηπουρική, καθώς και τις ώρες χαλάρωσης στη νέα βεράντα με τις ξεχωριστές ιδέες φύτευσης βεράντας.

Ιδέες φύτευσης βεράντας με υπερυψωμένο κρεβάτι

ιδέες φύτευσης βεράντας κουτί λουλουδιών υψωμένο κρεβάτι ρόδες λουλούδια ντομάτες

Εάν δεν έχετε χώρο για ένα μεγάλο έμπλαστρο λαχανικών, μπορείτε απλά να δημιουργήσετε ένα μικρό υπερυψωμένο κρεβάτι σε μια γλάστρα ή ένα λουλουδάκι. Τα λαχανικά σε αυτό μπορούν επίσης να συνδυαστούν με λουλούδια, έτσι ώστε να έχετε τόσο χρήσιμα όσο και διακοσμητικά φυτά σε ένα. Το κρεβάτι είναι ιδιαίτερα πρακτικό σε τροχούς, γιατί μόλις γεμίσει με χώμα, το δοχείο γίνεται πολύ βαρύ και μπορεί να μετακινηθεί μόνο με μεγάλη προσπάθεια.

Φύτευση βεράντας με αναρριχώμενα φυτά

ιδέες βεράντα φύτευση αναρριχώμενα φυτά πέργκολα αγάλματα γκαζόν μεσογειακή

Μια ανοιχτή βεράντα μπορεί να φυτευτεί υπέροχα επιλέγοντας αναρριχώμενα φυτά. Τότε δεν θα έχετε μόνο άνετη προστασία της ιδιωτικής ζωής και προστασία από τον ήλιο, αλλά θα νιώσετε ακόμη πιο κοντά στον κήπο στη βεράντα. Μπορείτε να πλαισιώσετε το καθιστικό με πέργκολα ή καμάρα για το σκοπό αυτό. Η πέργκολα είναι επίσης πολύ δημοφιλής. Και με τη μεγάλη ποικιλία αναρριχώμενων φυτών, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε γρήγορα μια παραλλαγή της οποίας οι ανάγκες φροντίδας αντιστοιχούν στον ελεύθερο χρόνο σας.

 Στενό κρεβάτι ως ιδέα για τη βεράντα

ιδέες βεράντα φύτευση υπερυψωμένο κρεβάτι παχύφυτα graeser στενό

Τα υπερυψωμένα κρεβάτια μπορούν να ενσωματωθούν υπέροχα στη βεράντα, όπως ένας χαμηλός τοίχος με μια κοιλότητα που γεμίζετε με χώμα και στη συνέχεια φυτεύετε όπως σας αρέσει. Ποια φυτά είναι καλύτερα εξαρτάται από την τοποθεσία. Είναι το υπερυψωμένο κρεβάτι στον αναμμένο ήλιο όλη την ημέρα ή λαμβάνει μερική ή ακόμη και πλήρη σκιά λόγω θόλου; Ανάλογα με το στυλ της βεράντας, μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε το κρεβάτι με σάπια φύλλα ή χαλίκια αντί για γυμνό χώμα.

 Λουλουδάκι στη μέση της βεράντας

ιδέες βεράντα φύτευση πλακάκια υπαίθρια μπεζ προφορά παρτέρι graeser

Πώς σας φαίνεται ένα κρεβάτι στη μέση της βεράντας όπως σε αυτό το παράδειγμα; Αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα, ειδικά για μεγαλύτερες βεράντες που δεν καλύπτονται. Με ένα τέτοιο κρεβάτι μπορείτε να διαχωρίσετε οπτικά διαφορετικές περιοχές μεταξύ τους. Για παράδειγμα, δημιουργήστε ένα σαλόνι στη μία πλευρά και μια τραπεζαρία στην άλλη. Perhapsσως έχετε επίσης μια πισίνα που είναι προέκταση της βεράντας; Στη συνέχεια, το παρτέρι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για οπτικό διαχωρισμό σε αυτή την περίπτωση.

 Allηλά φυτά πλαισιώνουν τη βεράντα

ιδέες βεράντα φύτευση λουλουδιών μοβ άνθη ξύλινες καρέκλες

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε λουλούδια για να αντικαταστήσετε τους τοίχους, δημιουργώντας ένα πιο φυσικό σχέδιο βεράντας. Υπάρχουν πολλά ψηλότερα δείγματα που μπορούν να χρησιμεύσουν ως προστασία της ιδιωτικής ζωής και του ανέμου. Το Allium, για παράδειγμα, είναι ένα από αυτά τα φυτά και είναι ευχάριστο στο μάτι με όμορφες μοβ μπάλες λουλουδιών. Φυσικά, διαφορετικά χρώματα λουλουδιών διαφορετικών τύπων λουλουδιών μπορούν επίσης να συνδυαστούν μεταξύ τους, όπως σε αυτόν τον κήπο. Έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε στη μέση ενός λιβαδιού.

 Ενσωματώστε κρεβάτια στο έδαφος

ιδέες βεράντα φύτευση παρτέρια ρίγες μοβ λουλούδια έμπνευση desig σπειροειδή σκάλα

Κατ ‘αρχήν, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι ενσωμάτωσης λουλουδιών στο σχεδιασμό της βεράντας. Αφήστε μεγαλύτερους αρμούς μεταξύ πλακιδίων ή ξύλινων σανίδων και φυτέψτε μερικά κατάλληλα λουλούδια. Μπορείτε ακόμη και να κρύψετε ανεπιθύμητες τρύπες ή αρμούς σε αυτά και στη συνέχεια να προσθέσετε μερικά φυτά σε γλάστρες. Ακανόνιστα σχέδια βεράντας ή αυτά σε διαφορετικά επίπεδα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ιδέες φύτευσης βεράντας.

 Ιδέα για ανυψωμένο κρεβάτι

ιδέες φύτευσης ταράτσας υψωμένο κρεβάτι ιδιωτική οθόνη πέργκολα τοίχο συντριβάνι

Εάν η βεράντα πρόκειται να βρίσκεται σε έναν ψηλό τοίχο, μπορείτε επίσης να σκεφτείτε τη δημιουργία ενός κρεβατιού μεταξύ αυτών των δύο στοιχείων. Εάν επίσης δημιουργήσετε πέργκολα ή μικρές πέργκολες σε αυτά και τους παρέχετε αναρριχώμενα φυτά, έχετε ταυτόχρονα ένα είδος διακόσμησης τοίχου, το οποίο κάνει τον γυμνό τοίχο να φαίνεται πολύ πιο ελκυστικός. Εάν το κρεβάτι είναι επίσης λίγο υψηλότερο, ο εξωτερικός χώρος έχει μια πιο ενδιαφέρουσα δομή.

 Φυτέψτε γρασίδι γύρω από τη βεράντα

ιδέες φύτευσης ταράτσας σχεδιασμό graeser σχέδιο χαλίκι κρεβάτι έμπνευση

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε δομή εάν σχεδιάζετε ένα ακανόνιστο κρεβάτι αντί για ένα ίσιο κρεβάτι. Φαίνεται ότι η ίδια η φύση έχει κάνει το δρόμο της γύρω από τη βεράντα. Αυτές οι ιδέες φύτευσης βεράντας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε στυλ βεράντας και κήπου. Και φυσικά είστε επίσης ελεύθεροι να επιλέξετε τα φυτά σας. Δημιουργήστε ένα μοντέρνο, μεσογειακό, κρεβάτι με λουλούδια και φυτά που μοιάζουν με άγρια ​​ή ερημικά.

 Σύγχρονη και τακτοποιημένη φύτευση βεράντας

ιδέες φύτευσης ταράτσας πλακάκια γκρι μοντέρνο ξαπλώστρες κρεβάτι προφορά

Εδώ μπορείτε να δείτε μια άλλη ιδέα βεράντας στην οποία οι επιμέρους χώροι χωρίζονται μεταξύ τους με ένα κρεβάτι στη μέση του δαπέδου. Ταυτόχρονα, σχηματίζεται επίσης ένα μονοπάτι κήπου που οδηγεί στην πόρτα εισόδου. Ο εξωτερικός χώρος δεν πλαισιώνεται μόνο από παρτέρια, αλλά και από έναν καταπράσινο χλοοτάπητα, που όλα μαζί αποτελούν έναν περιποιημένο και κομψό εξωτερικό χώρο.

ιδέες φύτευσης βεράντας κομψός σχεδιασμός σηκωμένοι θάμνοι κρεβατιών θάμνοι καθιστικό χώρο σχάρα

ιδέες φύτευσης ταράτσας πολύχρωμο καθιστικό καθισμάτων καρέκλες ταπετσαρία σκαμπό

ιδέες φύτευσης βεράντας γλάστρες πέργκολα έπιπλα μπαστούνι μαύρο

ιδέες φύτευσης βεράντας κουτιά λουλουδιών ψηλά κρεμαστά φυτά ομπρέλα

ιδέες φύτευσης ταράτσας κρεβάτι αειθαλές φράχτη ξύλινο σχέδιο γκαζόν

βεράντα φύτευση ιδέες δέντρα φυτά έμπνευση κλινοσκεπάσματα πλακάκια μεγάλης μορφής

βεράντα φύτευση ιδέες δέντρο φυτό υψωμένο κρεβάτι ξύλο λουλούδια

ιδέες φύτευσης ταράτσας μπανάνα αειθαλή παρτέρια αψίδα πέτρινα πλακάκια

ιδέες φύτευσης βεράντας προφορά παρτέρι κόκκινη κολόνα πέργκολα κούνια

ιδέες βεράντα φύτευση πλούσιος καναπές πάγκος φωτισμός φράχτη μοντέρνα

ιδέες βεράντα φύτευση πανσέ βιολετί κρεβάτι πυξάρι πράσινο

ιδέες βεράντα φύτευση βράχο κήπο graeser φράχτη λευκό ξύλο γκαζόν

ιδέες πάγκος φύτευσης ταράτσας ενσωματωμένο αναρριχητικό φυτό ξύλου κρεβατιού

ιδέες βεράντα φύτευση αιωρούμενο κρεβάτι ανυψωμένο κρεβάτι μεταλλικά λουλούδια τοίχο

ιδέες βεράντα φύτευση μαύρα έπιπλα κήπου υπαίθρια χαλιά φυτά σε γλάστρες

ιδέες βεράντα φύτευση γύρω από βεράντα τζάκι ροκ κήπος καναπές

ιδέες βεράντα φύτευση ρομαντική πρόταση βρύα αρθρώσεις πέτρινο τζάκι

ιδέες-ταράτσα φύτευση ράφι βότσαλο φυτά βότσαλα παχύφυτα

ιδέες βεράντα φύτευση-πλακόστρωση πέτρα άκρη κρεβάτι διακόσμηση μπανάνα

ιδέες-ταράτσα φύτευση γλάστρες σχεδιασμός δέντρα πάγκοι καθισμάτων ταπετσαρία

ιδέες-ταράτσα φύτευση φυτευτή λουλούδια καθιστικό χώρο μεταλλικά έπιπλα

ιδέες-βεράντα φύτευση μοντέρνου στυλ δέντρα ξύλινο τραπέζι τραπεζαρίας

ιδέες-ταράτσα φύτευση μεσογειακού στυλ πέτρινους αρμούς γκαζόν

ιδέες βεράντα φύτευση-κουβά μπλε φυτά ξύλινη βεράντα