Βεράντες

Σχεδιασμός βεράντας στον τελευταίο όροφο: 37 ​​ιδέες για φυτά και οθόνες απορρήτου

στέγη-βεράντα-σχέδιο-δάπεδο-καταστρώματα-κουτί-φράχτες-φυτευτές

Σήμερα, οι βεράντες στέγης θεωρούνται πολυτέλεια της ζωής στην πόλη. Στο Σχεδιάστε τη βεράντα του τελευταίου ορόφου πρέπει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός πρέπει να θεωρηθεί ως προέκταση του χώρου διαβίωσης. Το επίκεντρο είναι επίσης η εκπληκτική θέα στις στέγες και η αίσθηση του φωτός και του χώρου που συνήθως δεν μπορείτε να έχετε στην πόλη. Αλλά αν θέλετε περισσότερη ιδιωτικότητα στην ταράτσα, θα πρέπει να σκεφτείτε τις επιλογές προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Εδώ θα σας δώσουμε μερικά παραδείγματα σύγχρονων σχεδιασμένων βεράντων οροφής που θα σας συναρπάσουν.

Σχεδιάστε τη βεράντα του τελευταίου ορόφου – φύτευση

Σχεδιασμός βεράντα οροφής ξύλινη πέργκολα-ξύλινα πλακάκια-δάπεδα-φράκτες κουτιών

Οι κήποι στέγης έχουν μακρά ιστορία και επισκέφθηκαν το 900 π.Χ. Χτισμένο σύμφωνα με την ιστορική ιστορία. Οι «κρεμαστοί κήποι» της Σεμίραμις είναι ίσως το πιο γνωστό παράδειγμα πράσινων δώσεων. Αντιπροσωπεύονται πραγματικά σαν πεζούλες κήποι χτισμένοι στην οροφή ενός υπέροχου κάστρου. Δέσμες καλαμιών και ασφάλτου τοποθετήθηκαν στο έδαφος και καλύφθηκαν με τούβλα και χοντρά φύλλα μολύβδου για να παρέχουν σφράγιση για τα πολυτελή επιπλωμένα δωμάτια παρακάτω. Οι βεράντες της στέγης φυτεύτηκαν με ανθισμένους θάμνους και δέντρα όπως λάρυκα, σημύδα, κυπαρίσσι, κέδρο, ακακία και μιμόζα. Αυτοί οι κήποι χτίστηκαν τον 6ο αιώνα π.Χ. Στη Βαβυλώνα και είναι ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου.

Σχεδιάστε τη βεράντα του τελευταίου ορόφου – σχεδιάστε οθόνες απορρήτου

Σχεδιασμός βεράντας οροφής ιδιωτικότητα-αειθαλής-θάμνος-κάδος-καθιστικό

Οι καλά σχεδιασμένες βεράντες στέγης προσφέρουν μια απόδραση που καμία μονοώροφη βεράντα δεν θα μπορούσε να προσφέρει. Μια βεράντα στον τελευταίο όροφο προσφέρει εξαιρετική θέα στην πόλη και μια ανάπαυλα από το θόρυβο και τη βρωμιά. Μια βεράντα στον τελευταίο όροφο χτισμένη σε μια επίπεδη οροφή θα μπορούσε να είναι πολύ περισσότερο από μια απλή βεράντα με τραπέζι, καρέκλες και ομπρέλα. Επεκτείνετε τον χώρο διαμονής σας και μετατρέψτε την οροφή σε μια χαλαρωτική όαση με πλούσια φυτά, άνετους χώρους ηλιοθεραπείας και εξωτερική κουζίνα με σχάρα. Χρησιμοποιήστε σχεδιαστικές λύσεις που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας.

οι λευκές κουρτίνες παρέχουν επιπλέον ιδιωτικότητα

Δημιουργήστε μια πέργκολα με βεράντα στον τελευταίο όροφο-οθόνη ιδιωτικότητας-κουρτίνες-υπαίθρια-κουζίνα-τραπεζαρία

Η πέργκολα είναι ένα υπέροχο κάλυμμα. Αν λοιπόν έχετε αρκετό χώρο στη βεράντα του τελευταίου ορόφου σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να το λάβετε υπόψη. Ως οθόνη απορρήτου, μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε αναρριχώμενα φυτά, μεταξύ άλλων, αλλά θα χρειαστούν κάποιο χρονικό διάστημα για να μεγαλώσουν αρκετά. Εναλλακτικά, οι κουρτίνες είναι επίσης κατάλληλες, όπως εδώ, οι οποίες μπορούν να ανοιγοκλείνουν κατά βούληση. Οι περσίδες είναι επίσης πολύ δημοφιλείς.

Διακοσμητικοί τοίχοι από γρασίδι ανάμεσα στα καθίσματα

Σχεδιάστε τη βεράντα του τελευταίου ορόφου-καφέ-σαλόνι-προστασία της ιδιωτικής ζωής-προστασία-διακοσμητικό γρασίδι-kuebel

Οι βεράντες οροφής που εξυπηρετούν δημόσιους σκοπούς και επομένως περιέχουν αρκετούς χώρους καθιστικού μπορούν να χρησιμοποιούν διαφορετικούς τύπους οθονών απορρήτου για να παρέχουν έναν ορισμένο βαθμό ιδιωτικότητας σε κάθε καθιστικό. Αλλά και ιδιωτικές βεράντες οροφής, όπου οι μεμονωμένοι χώροι πρέπει να διαχωρίζονται οπτικά μεταξύ τους, μπορούν να σχεδιαστούν με αυτές τις ιδέες. Αυτό που εννοείται είναι οι ψηλοί και επιμήκεις ζαρντινιέρες που φυτεύονται με διακοσμητικά χόρτα ή άλλα ψηλά φυτά. Ακόμα και μικρά δέντρα είναι κατάλληλα, με την προϋπόθεση ότι ο χώρος το επιτρέπει.

ο ήχος του πιτσίλισμα νερού στη βεράντα του τελευταίου ορόφου

στέγη-βεράντα-σχέδιο-επίπεδη-στέγη-χαρακτηριστικό νερού-ατσάλι-τραπεζαρία

Όταν σχεδιάζετε τη βεράντα του τελευταίου ορόφου, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κιγκλίδωμα για να προστατευτείτε από τα αδιάκριτα βλέμματα. Απλά εξοπλίστε το με μια πλούσια φύτευση. Με αυτόν τον τρόπο θα σηκώσετε το κιγκλίδωμα και θα το κάνετε να φαίνεται πιο φυσικό. Η φύτευση της βεράντας γενικά μπορεί επίσης να γίνει οπτικά πλούσια με ανακλαστικές επιφάνειες. Σε αυτό το παράδειγμα, χρησιμοποιήθηκε ένας σύγχρονος μεταλλικός τοίχος νερού.

Ανεξάρτητη τέντα στη βεράντα του τελευταίου ορόφου

στέγη-βεράντα-σχέδιο-δάπεδο-ξύλο-μέταλλο-ζαρντινιέρα-διακοσμητικό γρασίδι-πανιά για τον ήλιο

Μια τέντα χρησιμεύει λιγότερο ως οθόνη απορρήτου παρά ως αντηλιακή προστασία. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα διακριτικό και εξοικονομώντας χώρο αξεσουάρ που είναι πολύ χρήσιμο και ιδιαίτερα κατάλληλο για σύγχρονες εγκαταστάσεις. Τα μεταλλικά κουτιά λουλουδιών με φωτιζόμενο διακοσμητικό γρασίδι δημιουργούν επίσης μια ορισμένη προστασία από τα μάτια των γειτόνων.

πλακάκια δαπέδου μεγάλου μεγέθους για τη βεράντα του τελευταίου ορόφου

στέγη-βεράντα-σχέδιο-δάπεδο-πλακάκια-πέργκολα-φύτευση-χαρακτηριστικό νερού

Εδώ μπορείτε να δείτε μια μεγάλη, μοντέρνα πέργκολα, σε σκούρο γκρι, η οποία χρησιμεύει ως εντελώς κλειστή οροφή. Οι δοκοί στήριξης παρέχονται με ελκυστικά φυτά αναρρίχησης, τα οποία, μαζί με τα φυτά σε γλάστρες και τα πλούσια κρεβάτια, δημιουργούν ένα φυσικό περιβάλλον. Ο φωτισμός παίζει τεράστιο ρόλο όταν σχεδιάζετε τη βεράντα του τελευταίου ορόφου. Μετά από όλα, θέλετε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και στο σκοτάδι. Οι λαμπτήρες που απευθύνονται στα φυτά είναι πολύ αποτελεσματικοί. Με αυτόν τον τρόπο, αφενός, αναδεικνύετε τα ελκυστικά φυτά σας και ταυτόχρονα δημιουργείτε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα χωρίς εκθαμβωτικό φως.

αντιπαραβάλλετε διαφορετικά υλικά, χρώματα και δομές

στέγη-βεράντα-σχέδιο-δάπεδο-ξύλο-ζαρντινιέρα-διακοσμητικά γρασίδι-δέντρα

Κάντε τη βεράντα να φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα και χαλαρή σχεδιάζοντας διαφορετικά επίπεδα στη βεράντα του τελευταίου ορόφου. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με διαφορετικούς τρόπους. Κάδοι διαφορετικού ύψους είναι μια επιλογή. Τα βάθρα στα οποία μπορούν να χτιστούν χώροι καθιστικού και τραπεζαρίας ή μια πισίνα είναι επίσης τέλεια για να χαλαρώσουν την ατμόσφαιρα. Οι κάδοι μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως ιδέες προστασίας της ιδιωτικής ζωής ή μπορείτε να χτίσετε ψηλούς τοίχους ή οθόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως σε αυτήν τη βεράντα.

απεριόριστη θέα

Σχεδιασμός βεράντας οροφής τικ-έπιπλα βεράντας-baume-kuebeln

Perhapsσως η βεράντα σας βρίσκεται σε ένα μέρος όπου δεν σας ενοχλεί η εμφάνιση και όπου μπορείτε να απολαύσετε τη θέα τέλεια. Στη συνέχεια, επωφεληθείτε από αυτό χωρίς να διαταράξετε τη θέα με ψηλά στοιχεία. Επιλέξτε ένα κιγκλίδωμα που είναι σχετικά ανοιχτό και τοποθετήστε φυτεύσεις μόνο στα πλάγια ή στο πίσω μέρος του καθιστικού.

ιδιωτικό καθιστικό στη βεράντα του τελευταίου ορόφου

στέγη-βεράντα-σχεδιασμός-προστασία της ιδιωτικής ζωής-προστασία-καθίσματα-ψηλά-κουβά-φυτά

Αυτό το καθιστικό φαίνεται πολύ άνετο. Ο λόγος για αυτό είναι αναμφίβολα ότι πλαισιώνεται από πλούσια βλάστηση που αποτελείται από πολλούς διαφορετικούς τύπους φυτών. Επιπλέον, υπάρχει ελκυστικός φωτισμός που κάνει το σαλόνι ελκυστικό ακόμη και το βράδυ. Η θέα στον ορίζοντα δεν διαταράσσεται με αυτό το σχέδιο. Αντ ‘αυτού, η μία πλευρά φυτεύτηκε με χαμηλότερα είδη φυτών.

Ομπρέλα φανών για καθιστικό

Σχεδιάστε μια βεράντα στον τελευταίο όροφο-προστασία της ιδιωτικής ζωής-φυτά-μπαστούνι-σαλόνι-έπιπλα-ομπρέλα φανάρι

Εάν ο χώρος είναι περιορισμένος, μπορεί επίσης να δημιουργηθεί μια ομπρέλα που δίνει σκιά, η οποία, σε συνδυασμό με διάφορους τύπους φυτών, όχι μόνο κάνει τη βεράντα να φαίνεται πιο σπιτική και ζεστή, αλλά δημιουργεί επίσης ένα ορισμένο βαθμό ιδιωτικότητας. Υπάρχουν μοντέλα με οθόνη που μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε γωνία για να την προσαρμόσουν στην κίνηση και τη θέση του ήλιου ανά πάσα στιγμή. Το μειονέκτημα είναι ότι τέτοιες ομπρέλες δεν προστατεύουν από τη βροχή. Έτσι, εάν θέλετε να είστε σε θέση να απολαύσετε το χρόνο έξω ακόμα και σε σύντομες περιόδους βροχής, θα πρέπει να εξετάσετε μια άλλη επιλογή.

Ανασηκωμένα κρεβάτια από ξύλο

Σχεδιάστε τη βεράντα του τελευταίου ορόφου με επίπεδη στέγη-γκαζόν-κρεβάτια-φυτά

Σχεδιάστε τη βεράντα του τελευταίου ορόφου με έπιπλα από μπαστούνι και γκρι υπερυψωμένες μπανιέρες

στέγη-βεράντα-σχέδιο-μπαστούνι-τραπεζαρία-έπιπλα-ξαπλώστρες-προστασία της ιδιωτικής ζωής-προστασία-highkuebel

Τα πλακάκια δαπέδου σχηματίζουν ένα ορθογώνιο για έπιπλα τραπεζαρίας

στέγη-βεράντα-σχέδιο-μπαστούνια-τραπεζαρία-έπιπλα-ψηλά-φυτευτικά-μπαξάκια-μπάλες

στρογγυλοί καναπέδες -κρεβάτια από μπαστούνι

οροφή-βεράντα-σχέδιο-πέργκολα-αλουμίνιο-πλαίσιο-μπαστούνι-σαλόνι-καναπέδες

Σχεδιαστική βεράντα στον τελευταίο όροφο – σκαμπό κορμού δέντρου γύρω από το τζάκι

στέγη-βεράντα-σχέδιο-ανοιχτό-τζάκι-ξύλινα σκαμπό-παιχνίδια με νερό

στέγη-βεράντα-σχέδιο-μινιμαλιστικό-λευκό-έπιπλο-τζάκι

στέγη-βεράντα-σχεδιασμός-υπερυψωμένα κρεβάτια-ξύλινες σανίδες-χτίσιμο-διακοσμητικό γρασίδι

στέγη-βεράντα-σχέδιο-προστασία της ιδιωτικής ζωής-προστασία-ελιά-δέντρο-σκιά-διανομέας

στέγη-βεράντα-σχέδιο-καταστρώματα-δάπεδα-φωτιζόμενα-σκαλοπάτια

στέγη-ταράτσα-σχέδιο-φύτευση-φωτισμός-πρασίνισμα οροφής

στέγη-βεράντα-σχέδιο-δάπεδο-καταστρώματα-σίδερο-πέργκολα-αναρριχητικά

στέγη-βεράντα-σχέδιο-δάπεδο-ξύλο-προστασία της ιδιωτικής ζωής-οθόνη-φυτευτής-φοίνικες

στέγη-βεράντα-σχέδιο-δάπεδο-ξύλο-μαρόκο-στυλ-μπαμπού-σκίαση

στέγη-βεράντα-σχέδιο-δάπεδο-πλακάκια-τραπεζαρία-χώρος-πέργκολα

στέγη-βεράντα-σχέδιο-δάπεδο-σανίδες-ξύλο-ξαπλώστρες-προστασία της ιδιωτικής ζωής-thuja

στέγη-ταράτσα-σχέδιο-φύτευση-στρογγυλό-ορθογώνιο-φυτό-γλάστρες

στέγη-ταράτσα-σχέδιο-φύτευση-θάμνοι-φοίνικες

στέγη-βεράντα-σχέδιο-φύτευση-τεχνητό-χλοοτάπητα-δέντρα-επίπεδη στέγη

στέγη-βεράντα-σχέδιο-φυτά-ιαπωνικά-σφενδάμια-κόκκινα-φύλλωμα

στέγη-βεράντα-σχέδιο-νερό-λιμνούλα-γέφυρα-ξύλινες σανίδες δαπέδου-υδρόβια φυτά

στέγη-βεράντα-σχεδιασμός-φυτά-μοντέρνος-σχεδιασμός-καθίσματα-ωραίος καιρός

στέγη-βεράντα-σχέδιο-φυτά-μοντέρνα-βεράντα-πλακάκια-σκυρόδεμα-διακοσμητικό γρασίδι

στέγη-βεράντα-σχέδιο-φυτά-καταστρώματα-ξύλο-ζαρντινιέρα-σκυρόδεμα

στέγη-βεράντα-σχέδιο-φυτά-καταστρώματα-πολυθρόνες-μπαστούνι-φράκτης

στέγη-βεράντα-σχέδιο-φυτά-λούτσα-πράσινο-καθίσματα-ταπετσαρίες