Βεράντες

Οργανώστε ένα επιτυχημένο πάρτι στον κήπο – 7 χρήσιμες συμβουλές

Ο μπουφές τραπεζιού κήπου οργανώνει τα γενέθλια των παιδιών

Ένα πάρτι στον κήπο είναι μια υπαίθρια συνάντηση. Μπορεί να λάβει χώρα στον κήπο σας, στον ανοιχτό χώρο μεταξύ δύο πολυκατοικιών, στο πάρκο ή έξω από την πόλη. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για ένα πάρτι στον κήπο και γι ‘αυτό σε αυτό το άρθρο θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε μερικά βήματα που, αν τα ακολουθήσετε, θα κάνουν το πάρτι σας μια πραγματική επιτυχία και ένα εντυπωσιακό και κομψό γεγονός.

Αυτό που κάνεις για έναν Πάρτυ στον κήπο πρέπει να προσέξει

Ιδέες διακοσμητικό μπουφέ τραπέζι κήπου σανίδα σερφ σανίδα γιρλάντα

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το μέρος όπου βρίσκεστε Πάρτυ στον κήπο πρέπει να λάβει χώρα, επιλέξτε. Θα πρέπει να ταιριάζει με την περίσταση και να προσφέρει τη δυνατότητα σχεδιασμού μεμονωμένων χώρων πάρτι. Τέτοιοι χώροι είναι, για παράδειγμα, ένα υγρό μπαρ, τραπέζια για τροφοδοσία, μια πίστα χορού, μια πισίνα και άλλα, ανάλογα με το θέμα του πάρτι. Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε και να σχεδιάσετε τη διακόσμηση ανάλογα με την περίσταση. Ορίστε τη διακόσμηση για το δικό σας Πάρτυ στον κήπο Ανάλογα με την εποχή, το γούστο σας, την εντύπωση που πρέπει να αφήσει το πάρτι στους καλεσμένους ή στη διάθεσή σας.

Μια άλλη προφορά σε ένα πάρτι στον κήπο είναι ο μπουφές τόσο για φαγητό όσο και για ποτά. Και τα δύο μπορούν επίσης να επιλεγούν θεματικά. Μια τέτοια προσέγγιση υποδηλώνει στυλ στην οργάνωση της γιορτής. Δεδομένου ότι ένα πάρτι δεν είναι ένα πραγματικό πάρτι χωρίς μουσική, αυτό πρέπει επίσης να επιλεγεί ανάλογα με την περίσταση.

Το σωστό θέμα για έναν Πάρτυ στον κήπο

Πάρτι στον κήπο οργανώστε ιδέες γενεθλίων παιδιών νόστιμα γλυκά

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να προσέξετε ως διοργανωτής του πάρτι στον κήπο είναι η διακόσμηση, ο φωτισμός και τα εφέ φωτισμού. Για να δείξετε στυλ, πρέπει να πάτε για ένα Πάρτυ στον κήπο Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια του φωτισμού και της διακόσμησης. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα για τη γιορτή που θα αντικατοπτρίζεται σε κάθε στοιχείο της προετοιμασίας, όπως οι προσκλήσεις, οι διακοσμήσεις, το φαγητό, τα ποτά, ο φωτισμός και η μουσική.

Ακολουθούν οι συμβουλές μας για ένα τέλεια οργανωμένο πάρτι στον κήπο:

Τούρτα καρχαριών σχεδίου γενεθλίων παιδιών καραμελών

  • Ετοιμάστε μια λίστα καλεσμένων. Στείλτε τις προσκλήσεις στους καλεσμένους. Είναι καλύτερο να επισημάνετε τον προτιμώμενο ενδυματολογικό κώδικα (επίσημο, καθημερινό, μαγιό, αποκριάτικες στολές κ.λπ.). Εάν τα ρούχα δεν είναι θέμα, απλά μην αναφέρετε τίποτα σχετικά με αυτό στην πρόσκληση και αφήστε την επιλογή στους καλεσμένους.
  • Ρυθμίστε τον κήπο σας ή τη θέση του πάρτι στον κήπο, όπως ακριβώς θα κάνατε με το σπίτι σας αν κάνατε ένα πάρτι εκεί. Ο τόπος πρέπει να είναι για ένα Πάρτυ στον κήπο να είναι καθαρό και τακτοποιημένο. Το γκαζόν πρέπει να κουρεύεται σύντομα και τα τραπέζια και οι καρέκλες, καθώς και ολόκληρος ο εξοπλισμός του κήπου, πρέπει να είναι καθαρά και τακτοποιημένα.

Οργανώστε ένα πάρτι στον κήπο – το βράδυ ή κατά τη διάρκεια της ημέρας?

Παιδικά πάρτι γενεθλίων σχέδιο πάρτι οργανώσει νόστιμα γλυκά θέμα θάλασσα

  • Εάν η γιορτή πραγματοποιείται σε μια ηλιόλουστη μέρα, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετές ομπρέλες, ώστε να μπορείτε να περάσετε όλη την ημέρα έξω και να απολαύσετε με ηρεμία. Εάν πραγματοποιείται σε μια πιο δροσερή μέρα, είναι σημαντικό να υπάρχουν πυροσβεστήρες ή καλοριφέρ για τον εξωτερικό χώρο. Αυτό ισχύει επίσης εάν το πάρτι πραγματοποιηθεί το βράδυ. Ο φωτισμός είναι ένα σημαντικό μέρος που συμβάλλει επίσης στην επιτυχία του πάρτι. Τα χάρτινα φανάρια φαίνονται ιδιαίτερα όμορφα. Μπορείτε να τα μοιράσετε στο μπουφέ, γύρω από το μπαρ και γύρω από την πίστα. Μια άλλη παραλλαγή είναι οι φακοί του κήπου και τα κεριά. Ωστόσο, αυτά πρέπει επίσης να διασφαλιστούν.
  • Κάθε επιτυχημένο πάρτι στον κήπο χρειάζεται ένα συγκεκριμένο θέμα που καθορίζει τον οργανισμό. Αυτό το θέμα θα πρέπει στη συνέχεια να αντικατοπτρίζεται με κάποιο τρόπο στα πιάτα ή στον τρόπο που σερβίρονται. Σκεφτείτε ορεκτικά, σνακ και επιδόρπια με τα οποία θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.

Σερβίρετε ποτά και φαγητό ευφάνταστα

νόστιμο πάρτι καραμελών στον κήπο οργανώστε ιδέες φαγητό

  • Σκεφτείτε ένα μέρος για το μπαρ. Τα διαφορετικά ποτά πρέπει να βρίσκονται εκεί. Ανάλογα με την περίσταση, τα πιάτα μπορούν να είναι από πορσελάνη, κρύσταλλο ή γυαλί, καθώς και από χαρτόνι ή πλαστικό για εφάπαξ χρήση.
  • Το φαγητό πρέπει να προετοιμαστεί εκ των προτέρων. Κατά τη διάρκεια του πάρτι μόνο αυτό που μαγειρεύεται είναι ένα ενδιαφέρον θέαμα για να προετοιμάσετε επιτυχημένο πάρτι στον κήπο μπορεί να είναι.
  • Δημιουργήστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με τη σωστή μουσική τοποθετώντας ηχεία σε κατάλληλες τοποθεσίες. Η μουσική συνοδεύει τη γιορτή και βάζει τους καλεσμένους σε καλή διάθεση.

Γιορτάζοντας τα γενέθλια ενός παιδιού – δροσερές ιδέες διακόσμησης

Γενέθλια cupcakes καρχαρία το καλοκαίρι τα παιδιά γιορτάζουν τη δροσερή ιδέα

Τακτοποιήστε τα γλυκά ευφάνταστα

νόστιμα γλυκά χρωματισμένα ΜΜ γλυκά θαλασσινά παιδιά σχεδιασμός γενεθλίων

Επιλέξτε ένα θέμα για το πάρτι

Πάρτι πάρτι γενεθλίων με φανάρι με θέμα σανίδα σερβιρίσματος σε μπουφέ παραλίας

Δροσερή διακόσμηση τοίχων – σπιτική διακόσμηση σανίδας του σερφ

Surfboards διακόσμηση ιδέες σχεδιασμού τοίχου κήπου δροσερό πρωτότυπο χρώμα ξύλινη σανίδα

 Επίσημη ιδέα για πάρτι στον κήπο

 Οργανώστε πάρτι κήπου πάρτι οργανώστε οικογενειακή γιορτή

Ιδέες Fartenparty δροσερό τραπέζι τακτοποίηση λουλουδιών

Τυρί κοπής από φρέσκα φρούτα νόστιμα ορεκτικά

όμορφες συνθέσεις τριαντάφυλλα φρέσκια διακόσμηση τραπεζιού παπαρούνας

Πετσέτες πιάτα ποτά οργανώνουν καλοκαιρινό πάρτι στον κήπο

Βραδινές ιδέες για πάρτι κήπου αγγεία από πράσινα φρέσκα φυτά

Ο αρραβώνας γιορτάζει τις φίλες προσκαλεί ιδέες οργάνωση