Βεράντες

Το τέλειο πάρτι στον κήπο παρά το Corona – οι συμβουλές και οι ιδέες μας

Ο κήπος ως το νέο κέντρο της κοινωνικής ζωής; Φέτος, αυτό θα μπορούσε να ισχύει περισσότερο από ποτέ. Αυτό συμβαίνει επειδή η συνάντηση με άλλους ανθρώπους χαρακτηρίζεται ως λιγότερο επικίνδυνη λόγω του Corona, ειδικά σε εξωτερικούς χώρους. Αλλά μόνο εκείνοι που δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες στην ιδιοκτησία τους μπορούν πραγματικά να επωφεληθούν από αυτόν τον κανονισμό. Σε αυτό το άρθρο, ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις πιο σημαντικές συμβουλές που μπορούν να εφαρμοστούν για ένα πάρτι στον κήπο.

Ο σωστός φωτισμός για πάρτι στον κήπο

Ο φωτισμός για ένα πάρτι στον κήπο που εκτείνεται μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες είναι σημαντικός

Μαγείρεμα που πηγαίνει τις πρώτες πρωινές ώρες; Συνήθως η έλλειψη φωτισμού βάζει τέλος σε αυτά τα σχέδια πολύ γρήγορα. Για το λόγο αυτό ειδικότερα, αξίζει να εστιάσουμε στον σωστό φωτισμό του εξωτερικού χώρου. Τα καλά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με απλούς πόρους και μικρό κεφάλαιο. Επειδή ένας κομψά φωτισμένος κήπος χαρακτηρίζεται κυρίως από το γεγονός ότι οι λαμπτήρες χρησιμοποιούνται διακριτικά.

Τα ηλιακά φώτα είναι ιδανικά για πάρτι στον κήπο

Τα καλώδια τροφοδοσίας που τοποθετούνται υπόγεια προσφέρουν τη δυνατότητα να διασφαλιστεί η μόνιμη εγκατάσταση λαμπτήρων και φωτιστικών. Ωστόσο, αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση η μόνη επιλογή που μπορεί να ληφθεί σε αυτό το πλαίσιο. Τα σύγχρονα ηλιακά φώτα κόβουν επίσης μια καλή φιγούρα στην πράξη. Έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να μετακινηθούν εντελώς ελεύθερα από το υπάρχον δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. Σε αντάλλαγμα, οι αγοραστές πρέπει να αποδεχτούν μια κάπως χαμηλότερη φωτεινότητα ως μειονέκτημα.

Ευέλικτο χάρη στην οροφή

Η κάλυψη της βεράντας μπορεί να προστατεύσει τους καλεσμένους σας τόσο από τον πολύ ήλιο όσο και από τη βροχή

Για να μην καταστρέψει το πρώτο ντους ψιλής βροχής τις γιορτές, η βεράντα χρειάζεται τη σωστή στέγη. Πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν την επιλογή εγκατάστασης αυτών σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Συνήθως, οι μικρές δουλειές είναι αρκετές για να στερεώσουν με ασφάλεια το θόλο στο σπίτι.

Εάν η απλή στέγη της βεράντας δεν είναι αρκετή, υπάρχουν άλλες διαθέσιμες επιλογές. Τα τελευταία χρόνια, για παράδειγμα, το κλασικό σπίτι στον κήπο απολαμβάνει νέα δημοτικότητα. Ενσωματώνει μια μορφή ανεξαρτησίας που εξασφαλίζει εκτεταμένη χρήση του δικού σας κήπου. Αυτό είναι δυνατό, για παράδειγμα, με τη χρήση ως γραφείο στο σπίτι, εάν πρόκειται να πραγματοποιηθεί εργασία ξεχωριστά από τα δωμάτια της ιδιωτικής ζωής. Άλλοι προτιμούν να χρησιμοποιούν τον κήπο ως σάουνα και να δημιουργούν ένα μέρος χαλάρωσης για τον εαυτό τους σε αυτό.

Το μοντέρνο σπίτι στον κήπο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως υπαίθρια κουζίνα ή γραφείο στο σπίτι

Το κόστος απόκτησης μπορεί επίσης να επηρεαστεί στην πράξη. Από τη μία πλευρά, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η συναρμολόγηση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνος σας. Όποιος έχει ένα ορισμένο επίπεδο τεχνικών γνώσεων είναι σε θέση να κάνει τη συναρμολόγηση μόνος του. Με αυτόν τον τρόπο, το κόστος αγοράς μειώνεται καθαρά στο υλικό. Οι κατάλληλες προσφορές για όλους τους διαφορετικούς τύπους μοντέρνων υπόστεγων κήπων είναι εύκολο να βρεθούν. Ενας τεράστια επιλογή υπόστεγου κήπου προσφέρει για παράδειγμα αυτή τη σελίδα.

Grησταριά ή υπαίθρια κουζίνα?

Για εκείνους που τους αρέσει να ψήνουν στη σχάρα, αξίζει να αγοράσουν ένα μοντέλο υψηλής ποιότητας

Ο σωστός φωτισμός, μια ζεστή στέγη και μερικά διακοσμητικά φυτά για τη βεράντα. Αυτό που λείπει είναι ο πραγματικός χώρος προετοιμασίας για τα επιθυμητά πιάτα. Σε αυτό το πλαίσιο, η σχάρα είναι φυσικά πολύ κλασική. Εάν τείνετε να προτιμάτε αυτό το είδος μαγειρέματος το καλοκαίρι ούτως ή άλλως, αξίζει να αγοράσετε ένα μοντέλο υψηλής ποιότητας. Πρόσθετες λειτουργίες, όπως η ακριβής μέτρηση της θερμοκρασίας, επιτρέπουν την εφαρμογή πολλών άλλων συναρπαστικών συνταγών που μπορεί να μην είχαν εξεταστεί μέχρι τώρα.

μοντέρνα βεράντα με εξωτερική κουζίνα ως την ιδανική τοποθεσία για πάρτι με φίλους

Αν θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα, σας προτείνουμε ένα Άποψη της εξωτερικής κουζίνας. Αυτό που ήταν από καιρό παράδοση στις νότιες χώρες της Ευρώπης τώρα βρίσκει επίσης το δρόμο του σε πολλά γερμανικά σπίτια. Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατόν, για παράδειγμα, να μαγειρεύετε μαζί σε εξωτερικούς χώρους. Από την άλλη πλευρά, η βρωμιά και οι μυρωδιές, που δεν μπορούν να αποφευχθούν εντελώς κατά την προετοιμασία, παραμένουν εκτός του πραγματικού χώρου διαβίωσης. Όποιος είναι πρόθυμος να αναλάβει το κόστος στο μεσαίο τετραψήφιο εύρος θα το επωφεληθεί σε κάθε περίπτωση.

Μπορείτε να βρείτε πιο χρήσιμες συμβουλές για το πώς να οργανώσετε ένα πάρτι στο σπίτι σε περιόδους Corona (λαμβάνοντας υπόψη τα προστατευτικά μέτρα) σε αυτό το άρθρο.