Βεράντες

Ένα σχεδιαστικό σκιερό πανί για βεράντα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ομπρέλα

ηλιακά πανιά-βεράντα-ξαπλώστρες-ηλιοπροστασία-κινητό-περιστρεφόμενο

Τα πανιά σκιάς είναι μια δημοφιλής λύση όταν πρόκειται για προστασία από τον ήλιο για αίθρια και μεγαλύτερους εξωτερικούς χώρους. Η υφασμάτινη δομή με σχήμα πανιού προσφέρει ευχάριστη σκιά και προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UV του ήλιου. Τώρα μπορείτε να πάρετε την τέντα σε μικρή μορφή και να τη χρησιμοποιήσετε ως ομπρέλα. Το νέο Τέντα σχεδίασης από την ιταλική εταιρεία KE Protezioni Solari καθιστά δυνατή τη δημιουργία του πανιού όπου είναι απαραίτητο.

Η τέντα σχεδίασης με πλαίσιο αντικαθιστά την ομπρέλα με πρόβολο στη βεράντα

ηλιόλουστη ιστιοπλοΐα-βεράντα-άμμος-χρώμα-roll-up-σκιάστρας λειτουργία

Το πανί Kolibrie είναι κατασκευασμένο από Dacron, ένα ύφασμα πολυεστέρα με πλεγμένο νήμα που χρησιμοποιείται ειδικά σε ιστιοφόρα. Εξαιτίας αυτού, έχει υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και το αλμυρό νερό. Χάρη στην εκλεπτυσμένη αισθητική του και την ποιότητα των υλικών, η τέντα σχεδίασης είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό βλέμμα.

Η σχεδιαστική τέντα Kolibrie μπορεί να μετακινηθεί οπουδήποτε

sun-sail-terrace-sun protection-cantilever-light-incidence-adapt

Ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από σαφείς και κομψές γραμμές που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Συνδυασμός τεχνολογίας και ιταλικού σχεδιασμού. Η ευέλικτη χρήση του καθιστά το Kolibrie ιδανικό για καθιστικό στον κήπο, ηλιόλουστη βεράντα ή ακόμα και στην παιδική χαρά.

Η τέντα μπορεί να ρυθμιστεί και να μετακινηθεί εύκολα

Sun sail-βεράντα-ορθογώνιο-πλαίσιο-roll-up-φυσική πέτρα-πλάκες-μπαστούνι-ξαπλώστρες

Σε αντίθεση με τα συμβατικά μοντέλα, αυτή η τέντα δεν χρειάζεται να στερεωθεί σε τρία ή τέσσερα σημεία στερέωσης χρησιμοποιώντας άγκιστρα, αλλά κρέμεται σε μία μόνο στήριξη από ανοξείδωτο ατσάλι. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να καθορίσετε την επιθυμητή κλίση και θέση σε μερικά απλά βήματα, επειδή το Kolibie μπορεί να περιστραφεί 360 μοίρες χάρη σε ένα ρουλεμάν στη βάση στήριξης.

Ηλιακά πανιά προσαρτημένα στην πρόσοψη του σπιτιού

Sun sail-βεράντα-κήπος-σπίτι-πρόσοψη-στερέωση-καθιστικό

Εάν βρείτε τον τέλειο χώρο για την τέντα στον κήπο, τότε μπορείτε εύκολα να το τοποθετήσετε εκεί. Το Kolibirie μπορεί να χρησιμοποιηθεί χειροκίνητα ή με κινητήρα. Με τον κινητήρα παρέχεται ανεμοθώρακας. Το πανί κλείνει αυτόματα σε ισχυρούς ανέμους.

Αντηλιακή προστασία στην παραλία

Τέντα-βεράντα-παραλία-ομπρέλα-ορθογώνιο-πτυσσόμενο

Μόνο υλικά που χρησιμοποιούνται στη θαλάσσια βιομηχανία υποβάλλονται σε επεξεργασία σε αυτό το προϊόν, το οποίο εγγυάται διαρκή ομορφιά και λειτουργικότητα.

Σχεδιασμένο από ΚΕ Πρωτεζιώνη Σολάρι