Βεράντες

Προστασία της ιδιωτικής ζωής της βεράντας – υπέροχες ιδέες για αυτήν την πρακτική διακόσμηση

βεράντα ιδιωτική οθόνη χάλυβα ξύλινο σχέδιο καναπέ μπαρ

Η βεράντα είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε τις ζεστές μέρες του χρόνου. Ωστόσο, για να είναι πλήρως εφικτό αυτό, θα πρέπει να μπορείτε να αισθάνεστε ένα ορισμένο απόρρητο. Εάν η βεράντα σας είναι ορατή σε άλλους ανθρώπους, αυτό δεν είναι εγγυημένο. Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορείτε να έχετε ένα Βεράντα προστασία της ιδιωτικής ζωής για να βοηθήσετε και να εξοπλίσετε τη βεράντα σας με αυτήν.

Έχετε ένα ευρύ φάσμα επιλογών για αυτό. Εκτός από τους προστατευτικούς τοίχους, που είναι σίγουρο ότι θα σας έρθουν στο μυαλό αμέσως, υπάρχει επίσης η επιλογή χρήσης ρολών ή μοντέρνων τεντών. Σε αυτό το άρθρο, θα θέλαμε να σας δείξουμε ποιες εκδόσεις της πρακτικής οθόνης απορρήτου της βεράντας είναι διαθέσιμες σε εσάς.

1. Οθόνες απορρήτου βεράντας από ξύλο

βεράντες λωρίδες οθόνης απορρήτου από ξύλινα παντζούρια σχεδιασμό φράκτη

Οι τοίχοι από ξύλο ή ιτιά είναι ιδιαίτερα όμορφοι. Αυτά μπορούν να κατασκευαστούν από οποιοδήποτε είδος ξύλου, συμπεριλαμβανομένου του μπαμπού για εξωτική αίσθηση. Η ξύλινη οθόνη ιδιωτικότητας της βεράντας αποτελείται συνήθως από ένα πλαίσιο και μεμονωμένες λωρίδες που είναι προσαρτημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην εμποδίζουν την προβολή 100 τοις εκατό. Διαφορετικά, σίγουρα θα αισθανόσασταν καταπιεσμένοι και δεν θα σας άρεσε να βρίσκεστε έξω στη βεράντα.

Σύγχρονες ξύλινες λωρίδες για προστασία της ιδιωτικής ζωής

βεράντα οθόνη απορρήτου μοντέρνο στυλ ξύλινες λωρίδες λουλούδι κουτί αειθαλής χαλύβδινη δοκός

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι, λόγω των οπών που δημιουργούνται, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την οθόνη απορρήτου της βεράντας τέλεια ως σκαλωσιά για αναρριχώμενα φυτά. Οι μεμονωμένες λωρίδες μπορούν επίσης να έχουν διαφορετικά μοτίβα, ανάλογα με το αν είναι προσαρτημένες οριζόντια, κάθετα ή διαγώνια. Το ξύλο πρέπει να συντηρείται με τακτική βαφή. Ωστόσο, έχετε την επιλογή να αλλάξετε το χρώμα της οθόνης απορρήτου όπως θέλετε, ώστε να μπορείτε να το προσαρμόσετε στο νέο στυλ ακόμη και μετά από εργασίες ανακαίνισης στη βεράντα.

Προστασία απορρήτου για βεράντες – 38 ιδέες για την ιδιωτικότητά σας στον κήπο

Προστασία της ιδιωτικής ζωής στον κήπο – ξύλινες κατασκευές και φράχτες ιδιωτικότητας

108 ιδέες σχεδιασμού για βεράντες, βεράντες οροφής & μπαλκόνι

Φράχτης απορρήτου για τη βεράντα

βεράντα ιδιωτικότητα οθόνη φράχτη ιδέα υψωμένο κρεβάτι πέτρινα κεραμίδια συντριβάνι

Καμπύλη οθόνη απορρήτου

βεράντα προστασία της ιδιωτικής ζωής φθινοπωρινό φράχτη ξύλινη ιδέα καθιστικό

Οθόνη απορρήτου ως πέργκολα

βεράντα-ιδιωτικότητα-οθόνη-ξύλο-πλέγμα-τοίχος-διακόσμηση

Σύγχρονη οθόνη απορρήτου

Βεράντα-φράχτης ιδιωτικότητας-κρεβάτια με ξύλο-φύτευση

Οθόνη στην εμφάνιση του πλέγματος

βεράντα-ιδιωτικότητα-οθόνη-ξύλο-πλέγμα-τοίχος

2. Προστασία απορρήτου βεράντας με οθόνες

Βεράντα-οθόνη απορρήτου-ξύλινη πτυσσόμενη οθόνη

Τα ρομαντικά διαχωριστικά δωματίων είναι ξανά στη μόδα και όχι μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Το πλεονέκτημα αυτού του τύπου οθόνης απορρήτου βεράντας είναι ότι μπορείτε να το προσαρμόσετε όπως απαιτείται. Αυτό μπορεί να αποτελείται από φυσικό υλικό καθώς και πλαστικό. Οι αναδιπλούμενες ιδιότητες του είναι χαρακτηριστικές. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε επίσης την επιλογή να καθορίσετε μεμονωμένα πόσο χώρο πρέπει να καταλαμβάνει ή να προστατεύει.

Οθόνη απορρήτου Paravent κατασκευασμένη από ξύλο

βεράντα-ιδιωτικότητα-οθόνη-ξύλο-πτυσσόμενη-οθόνη

Μια ποικιλία σχεδίων είναι επίσης δυνατή με πλαστικές οθόνες. Ρίξτε μια ματιά, για παράδειγμα, πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η λευκή οθόνη, η οποία φαίνεται να είναι κατασκευασμένη από ακανόνιστα σφιγμένο κορδόνι.

βεράντα-ιδιωτικότητα-οθόνη-μέταλλο-λευκά-αναρριχώμενα φυτά

3. Πλαστικές οθόνες απορρήτου για βεράντες

Πλαστικό πλέγμα οθόνης απορρήτου βεράντας

Όπως πιθανότατα μπορείτε ήδη να φανταστείτε, οι δυνατότητες σχεδίασης με πλαστικό είναι ουσιαστικά ατελείωτες. Με το πλαστικό, μπορούν να μιμηθούν τα τυπικά σχέδια του ξύλου για την οθόνη της ιδιωτικής βεράντας ή να παραχθούν αφηρημένες παραλλαγές. Επιπλέον, αυτά δεν απαιτούν τόσο μεγάλη φροντίδα όσο οι οθόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων από ξύλινη βεράντα. Η τακτική βαφή δεν είναι επομένως απαραίτητη και ο καθαρισμός είναι επίσης ευκολότερος, καθώς το υλικό μπορεί εύκολα να σκουπιστεί με ένα πανί και να καθαριστεί με ένα ήπιο απορρυπαντικό. Τα πλαστικά είναι πιο ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και ως εκ τούτου μια δημοφιλής επιλογή και για αυτόν τον λόγο.

Βεράντα-προστασία απορρήτου-μπαστούνι-ψάθινο-σκούρο καφέ-μαύρο

Το μπαστούνι, το οποίο αλλιώς είναι γνωστό για έπιπλα κήπου, είναι επίσης πολύ δημοφιλές για την οθόνη απορρήτου της βεράντας. Έχει μοντέρνα και ζεστή εμφάνιση και προσφέρεται σε διαφορετικούς φυσικούς τόνους. Αυτή η παραλλαγή είναι ιδιαίτερα καλή ιδέα εάν τα έπιπλα κήπου σας είναι επίσης κατασκευασμένα από μπαστούνι. Με αυτόν τον τρόπο, ολόκληρη η περιοχή της βεράντας θα φαίνεται πιο αρμονική.

Οθόνη απορρήτου βεράντας - ψάθινα ξύλινα πλακάκια δαπέδου

4. Υφασμάτινες οθόνες βεράντας και ρολά

βεράντα-προστασία προσωπικών δεδομένων-ύφασμα-ρολά-περσίδες-αντηλιακή προστασία

Εξίσου πρακτικές, όπως διαπιστώνουμε, είναι τα ρολά όπως οι οθόνες απορρήτου της βεράντας, οι οποίες μπορούν να είναι κατασκευασμένες από ύφασμα, ξύλο ή μπαμπού. Ωστόσο, είναι πιο κατάλληλα για βεράντα ή σκεπαστή βεράντα στην οποία μπορούν να κρεμαστούν. Τα ρολά μπορούν να γλιστρήσουν ή να σηκωθούν ξανά αν είναι απαραίτητο και όχι μόνο προστατεύεστε από τα αδιάκριτα μάτια, αλλά και από τον δυνατό ήλιο το καλοκαίρι. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τα σύγχρονα πανιά με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν ταυτότητα και προστασία από τον ήλιο, με την προϋπόθεση ότι είναι αρκετά μεγάλα. Απλώς συνδέστε το στο έδαφος ή, για παράδειγμα, στο φράχτη που περιβάλλει τη βεράντα σας.

βεράντα-προστασία απορρήτου-σκίαστρο-ρολά