Βεράντες

Όμορφες ιδέες σαλόνι κήπου – επεκτείνετε το εσωτερικό προς τα έξω

Ιδέες για lounge κήπου -εξωτικό-φοίνικα-άπειρο-πισίνα-τζάκι

Φανταστείτε ότι μπορείτε να γευματίσετε έξω σε ένα ρομαντικό περιβάλλον χωρίς να φύγετε από το σπίτι σας. Αυτό το όνειρο μπορεί εύκολα να γίνει πραγματικότητα όταν μεταφέρετε τους εσωτερικούς σας χώρους έξω και αποκτήσετε αυτό το όμορφο Ιδέες για σαλόνι κήπου κυτάζω. Ο χώρος του lounge στον κήπο διαφέρει από τη βεράντα. Η βεράντα του κήπου είναι στις περισσότερες περιπτώσεις εκτεθειμένη, ενώ το σαλόνι στην πίσω αυλή μπορεί να εξασφαλίσει μια πολύ οικεία και ήσυχη ιδιωτική ατμόσφαιρα. Θα ήταν ιδανικό αν ο εξωτερικός σας χώρος ήταν κατάλληλος για μέρα και νύχτα. Εάν ζείτε σε μια περιοχή με ζεστό κλίμα, κάντε το σαλόνι σας κατάλληλο για αρκετές εποχές.

Ιδέες για σαλόνι κήπου με πρωτότυπο σχέδιο

Ιδέες για σαλόνι κήπου - ξύλινα έπιπλα - επικαλυμμένα μαξιλάρια - φοίνικες - εξωτικά

Αν αυτοί Ιδέες για σαλόνι κήπου Σχετικά με την επίπλωση, αναζητήστε πρωτότυπα και ευφάνταστα σχέδια. Βρείτε κατάλληλα αδιάβροχα υφάσματα, από τα οποία υπάρχει πλέον σχεδόν τόσο μεγάλη επιλογή όσο τα συνηθισμένα υφάσματα. Τα νέα υλικά αντέχουν σε λεκέδες και γρήγορη φθορά, αλλά εξακολουθούν να μοιάζουν με συνηθισμένα υφάσματα. Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά είναι μια καλή επένδυση καθώς θα διαρκέσουν περισσότερο.

Ιδέες και συμβουλές για επαγγελματικό σαλόνι κήπου

Ιδέες για σαλόνι κήπου -σύγχρονο-τζάκι-σιδερένια έπιπλα-ταπετσαρίες

Μερικοί διάσημοι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων δίνουν χρήσιμες συμβουλές και συμβουλές Ιδέες για σαλόνι κήπου, σε περίπτωση που δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Ο Brian Killian λέει ότι πρέπει να εμπνευστείτε από την εσωτερική διακόσμηση. Θα ήταν ιδιαίτερα κομψό αν μπορούσατε να συντονίσετε την εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση. Ο Killian έχει δημιουργήσει ένα άνετο σαλόνι στην πίσω αυλή του δίπλα στην πισίνα. Συντόνισε το στυλ του εξωτερικού δωματίου με το σχέδιο του σπιτιού και δημιούργησε ένα ονειρεμένο μέρος για χαλάρωση.

Φωτεινά χρώματα και πρωτότυπη διακόσμηση για ένα μοναδικό σαλόνι

Ιδέες για lounge κήπου -σύγχρονα-εξωτερικά-έπιπλα-συνθετικό μπαστούνι-μαύροΟ σχεδιαστής M.E. Yeck έχει πολλά κριτήρια αφού κάποιος μπορεί να πάρει τις αποφάσεις επίπλωσης. Σκεφτείτε τι θέλετε, τι χρειάζεστε, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και για τι έχετε χώρο. Χρησιμοποιήστε διαφορετικά μοτίβα και έντονα χρώματα για να επιτύχετε ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Ο Yeck αρχικά ήθελε να σχεδιάσει ένα περίπτερο, το οποίο αργότερα μετατράπηκε σε ένα μικρό εξοχικό. Ο χώρος του lounge αφαιρείται από το σπίτι και εξασφαλίζει ένα μέρος όπου μπορείτε να περάσετε ήσυχα απογεύματα και βράδια με φίλους.

Λεπτές κουρτίνες για περισσότερο ιδιωτικό χώρο και προστασία από τις ακτίνες του ήλιου

κήπος-σαλόνι-ιδέες-σκηνή-πτυσσόμενη-ρυθμιζόμενη-ξαπλώστρα

Ακόμα κι αν αυτοί οι εξωτερικοί χώροι είναι διαφορετικού στυλ και σχεδίου, έχουν ένα κοινό στοιχείο. Κρεμάστε κομψές κουρτίνες για να εξασφαλίσετε περισσότερο ιδιωτικό χώρο και να προστατέψετε τα έπιπλα κήπου από τον ήλιο και τον αέρα. Ο σχεδιαστής Peter Falk συνδύασε τη μορφή και τη λειτουργία σε ένα και σχεδίασε άνετα σκαμπό σε οκτώ διαφορετικές παραλλαγές. Τα μοντέλα έχουν διαφορετικά μοτίβα και κομψό σχεδιασμό και μπορούν εύκολα να μεταφερθούν έξω.

Άνετο καθιστικό κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας

Συμβουλές για το σαλόνι κήπου με έπιπλα σε εξωτερικό καθιστικό

Η σχεδιάστρια Lili McIntire έχει επίσης μερικές συμβουλές και κόλπα Ιδέες για σαλόνι κήπου έτοιμος. Θα πρέπει να σκεφτείτε τόσο πολύ στο εξωτερικό όσο θα έπρεπε στο εσωτερικό. Πιστεύει ότι η ομορφιά του εσωτερικού θα μπορούσε εύκολα να αναδειχθεί. Μην τρομάζετε από τις πολλές επιλογές και επιλογές επίπλων εξωτερικού χώρου. Αντίθετα, είναι ευκολότερο να σχεδιάσετε ένα άνετο σαλόνι στον κήπο από υλικά υψηλής ποιότητας. Όταν ο καιρός χειροτερεύει έξω, μπορείτε να βάλετε τις λεπτές υφασμάτινες πολυθρόνες και τις ακριβές κουρτίνες στο υπόγειο και να φέρετε τα απλά ξύλινα ή πλαστικά τραπέζια και καρέκλες έξω. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο ακόμα και το χειμώνα.

Υφάσματα για εξωτερική επίπλωση με υψηλή ποιότητα και ποικιλία μοτίβων

ιδέες για σαλόνι κήπου με επίπλωση εκτός υφάσματος

ο Ιδέες για σαλόνι κήπου είναι εύκολο να επιτευχθούν αυτές τις μέρες χάρη στην ατελείωτη επιλογή υφασμάτων και υλικών που είναι κατάλληλα για εξωτερική διακόσμηση. Αυτά τα υφάσματα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τα δωμάτια του σπιτιού. Μαξιλάρια, μαξιλάρια ή προστατευτικά καλύμματα – αυτά είναι διαθέσιμα σε όλα τα πιθανά χρώματα και σχέδια σήμερα. Μπορείτε πάντα να αφήσετε τις κουρτίνες να πέσουν χωρίς να ανησυχείτε για το ξεθώριασμα του χρώματος. Βγάλτε τις κουρτίνες στο τέλος του καλοκαιριού και θα είστε σίγουροι ότι τα χρώματα έχουν παραμείνει τα ίδια. Αναζητήστε υφάσματα που θα αντέχουν στους λεκέδες, δεν θα ξεθωριάζουν και είναι αδιάβροχα. Με όλες αυτές τις επιλογές είναι οι Ιδέες για σαλόνι κήπου πολύ εύκολο και βολικό για εφαρμογή.

Εξωτερικός χώρος σαλονιού καλυμμένος με σεντόνια

ιδέες για σαλόνι κήπου με επίπλωση εξωτερικών κουρτινών

Ωραίο καθιστικό στον κήπο με ψάθινα έπιπλα

άκρες σαλόνι κήπου επιπλωμένη υπαίθρια φύση

Άνετη τραπεζαρία με ξύλινα έπιπλα

άκρες σαλόνι κήπου με έπιπλα έξω από ξύλινα έπιπλα

Κομψό κιόσκι με κουρτίνες

άκρες σαλόνι κήπου επιπλωμένο έξω κιόσκι

Εξωτερικός χώρος με ψάθινα έπιπλα και τζάκι

ιδέες για σαλόνι κήπου με έπιπλα από ψάθινα έπιπλα

ιδέες lounge κήπου με επίπλωση εξωτερικού καναπέ

άκρες σαλόνι κήπου επιπλωμένο εξωτερικά με μπλε σχέδιο

Συμβουλές για το σαλόνι κήπου με επίπλωση στην εξωτερική πισίνα

άκρες σαλόνι κήπου με έπιπλα έξω από πράσινο πορτοκαλί

άκρες σαλόνι κήπου επιπλωμένα εξωτερικά κόκκινα μοτίβα